Jump to content

Епископ западноамерички Максим: Као варалице и као истинити (2 Кор. 6, 8) (или: о номадима и о надилажењу свог ега)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, Жељко рече

Хвала вам. Шта би ми без вас.

Ви сте истовремено и школски другови Максини и шаљете нам секретара против Максе. Какву ви то двоструку игру играте, хоћете да преузмете епартију бачску?!

Немојмо заборавити ни вл.Григорија, као школског друга, па синовце митр.Амфилохија, неке проф.богословија. Има нас свуда, неки напустили црквену службу, неки се преселили на онај свијет....

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Стаљиново унуче рече

Ma Жељко није ствар у признању порвенства,него да је одрадио њен тата добијао би проценат,Сигуран сам да није мали  износ,а овако вероватно проценат иде у епархијску касу, Или је дат рабат на цену осигурања. Паре су у питању!Она због пара хистерише! Паре је боле!

Паре нису у питању. У питању је Граве лао аргуменз њихове способности а други су им то омогућили. Ките се туђим перјем, без стида. Па где мени то да напишу кад истину знам. А веруј Стаљине да сам ја то заборавила, Бог ми је сведок да јесам. Просто сам се изненадила.

Дођите код мене у посету и видите како живим и шта имам па онда сведочите шта је мој мотив и шта ја желим.

Мени Господ даје снагу да до краја идем и пишем јер препознајем систем по ком руше епископе, исти систем којим су уништавали личности часних и немоћних попова по Бачкој.

Ако су људи поштени и од образа, нека кажу да није истина. Нека кажу да нису страдали због секретара. Свако ко се побуни против секретара тај је одстрењен а он се још нашао фалити осигурањем...ћути несрећо....знамо се одлично!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

@Јеленче Обрисана вам је порука где износите низ свакаквих произвољних реченица, које и одвише улазе у лични однос са епископом, секретарима итд...

Препорука: ако мислите да сте оштећени, ви лепо тужите... имате право то да учините у правној држави, а то што хоћете да кукате над злом судбом, не води ничему. 

Следеће изношење таквих порука ће бити санкционисано трајним баном са форума.

Хвала Вам што сте ме на време обавестили. Имам питање за Вас. Како сте дозволили месецима ружне наслове, текстове, коментаре од стране попа Ђуровића против часних епископа СПЦ а моје лично Вам смета?

Молим Вас одговорите ми!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече

@Јеленче Обрисана вам је порука где износите низ свакаквих произвољних реченица, које и одвише улазе у лични однос са епископом, секретарима итд...

Препорука: ако мислите да сте оштећени, ви лепо тужите... имате право то да учините у правној држави, а то што хоћете да кукате над злом судбом, не води ничему. 

Следеће изношење таквих порука ће бити санкционисано трајним баном са форума.

Препоруку сте требали дати Ђуровићу који је месецима износио страшне ствари против Митрополита Амфилохија и Епископа Максима, а не мени сад. Ја сам лепо рекла мене не интересује суд, мене интересује да учесници ових догађаја а зна се ко су прекину да на правди Бога уништавају епископе, свештенике, професоре под велом да бране Цркву од њих.

Мене друго ништа не занима, живим слободно ко птица на грани. Не бих се са њима судила у животу!

Подели на овим сајтовима

@Јеленче И ако сте опоменути да оставите приватне ствари за решавање на приватном нивоу, јер форум није место за то, Ви сте наставили.

Уз то, увлачите о. Зорана Ђуровића који пише искључиво са својим именом и презименом, а свим последицама које то носи, Ви опомињете администратора да Вам се правда? Хајде још једном да покушамо пошто правите милион профила (који сваки можемо да банујемо,као и ИП адресу, па да не можете ни да видите форум): оставите се тога, бавите се чињеницама које је изнео о. Зоран, оповргните их, доките да нису истините или шта већ! Не увлачите сајт Поуке да стоји на нечијој страни! 

Поуке су одувек биле сајт који се према свима односио равноправно. Управо, на насловној страници сајта, који је слика нашег рада, највише има текстова управо за оне који су, како Ви мислите, овде унижавани!

Дакле, бавите се нечим о чему појма немате!

Ако имате лични проблем са било ким из Епархије бачке, зашто им се лично не обратите? 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Поуке.орг инфо рече

Препорука: ако мислите да сте оштећени, ви лепо тужите... имате право то да учините у правној држави, а то што хоћете да кукате над злом судбом, не води ничему

Паметна препорука! Али сте је већ давно требали упутити бившем Вартијевом попу Зорану. Он је први почео да кукумавче над злом судбином... 

Ако је њега оштетио ,,херцеговачки клан'', и с правом се жалио (то сам му признавао и признајем!)  дозволите да се жали и нека попадија на ''бачки клан'' !  

нема невиних и безгрешних!  поготово што је згодна прилика да се ови из бачког клана покају, ако су се огрешили... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече

Хајде још једном да покушамо пошто правите милион профила (који сваки можемо да банујемо,као и ИП адресу, па да не можете ни да видите форум

pa hajde još jednom...ako već znate da žena pravi duple naloge zašto joj dozvoljavate to mesecima, kada u pravilniku sajta piše da se dupli nalozi odmah banuju, zašto dozvoljavate da nas ovde drži kao taoce, a neki članovi se banuju i opominju za mnogo manje.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Поуке.орг инфо рече

@Јеленче И ако сте опоменути да оставите приватне ствари за решавање на приватном нивоу, јер форум није место за то, Ви сте наставили.

Уз то, увлачите о. Зорана Ђуровића који пише искључиво са својим именом и презименом, а свим последицама које то носи, Ви опомињете администратора да Вам се правда? Хајде још једном да покушамо пошто правите милион профила (који сваки можемо да банујемо,као и ИП адресу, па да не можете ни да видите форум): оставите се тога, бавите се чињеницама које је изнео о. Зоран, оповргните их, доките да нису истините или шта већ! Не увлачите сајт Поуке да стоји на нечијој страни! 

Поуке су одувек биле сајт који се према свима односио равноправно. Управо, на насловној страници сајта, који је слика нашег рада, највише има текстова управо за оне који су, како Ви мислите, овде унижавани!

Дакле, бавите се нечим о чему појма немате!

Ако имате лични проблем са било ким из Епархије бачке, зашто им се лично не обратите? 

Управо због страшних наслова и текстова које сам у мају прочитала дошла сам баш овде, да овде на Поуке да апелујем и на Вас и на све. Немам ја ништа са Бачком, овде се рат води, овде је Бачки и његов клан а Ви сте дозволили толико месеци, небитно његово име и презиме, ви сте дозволили да се блати месецима, а моја одбрана или аргумент вам смета, Па чекајте јел Ви мене правите лудом лепо вас питам?

Друго иако сте адмонистратор јел то значи да сте шта, па ја са Богом причам а не да не смем Вама да изнесем став или питање...у чему је проблем, јесте ли Ви недодирљиви да Вам не смем поставити питање.

Можете Ви мене избрисати и ип...ја имам системе јер су моји најближи програмери и елекроинжињери, Теслина линија из Лике, тако да ето мене опет и опет!

Немојте ми претити. Будите реални и објективни и заиста будите објективни. Ако пустите једну страну да лаје, пустите и другу.

Ја лепо кажем престаћу лајати кад престану мучити часне људе и почну се бавити својим животима.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

pa hajde još jednom...ako već znate da žena pravi duple naloge zašto joj dozvoljavate to mesecima, kada u pravilniku sajta piše da se dupli nalozi odmah banuju, zašto dozvoljavate da nas ovde drži kao taoce, a neki članovi se banuju i opominju za mnogo manje.

Ne drzi ona nikoga za taoca, lagano moze da se stavi na ignore, ali sebi kopa grob sa ovim sto radi. Nije svesna sta radi. Administracija bi joj ucinila dobro delo, kad bi je sklonila sa foruma.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јеленче рече

Можете Ви мене избрисати и ип...ја имам системе јер су моји најближи програмери и елекроинжињери, Теслина линија из Лике, тако да ето мене опет и опет!

пре 1 минут, Јеленче рече

Ја лепо кажем престаћу лајати кад престану мучити часне људе и почну се бавити својим животима.

Ево, сада ћемо Вам учинити радост да ангажујете програмере и електроинжењере. Пошто не поштујете молбу админ-тима и заводите за Голеч-планином да се овде неко малтретира, а неко фаворизује, а ето, они једни не могу на то да одговоре, па спали да их Ви браните. 

Поздравите елктроинжењере, дивимо се њиховим достигнућима изнова и изнова. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

Ne drzi ona nikoga za taoca, lagano moze da se stavi na ignore, ali sebi kopa grob sa ovim sto radi. Nije svesna sta radi. Administracija bi joj ucinila dobro delo, kad bi je sklonila sa foruma.

Ево, покушали смо са тим да дозволимо да пише и ако је у питању дупли налог по ко зна који пут, јер поједини чланови којима се не свиђа како Поуке, као сајт МО одељења функционише, јер хоће да се ипак фаворизује нечија страна, у стању су да псују, прете, пишу приватне поруке и мејлове итд... ми на то не падамо...

Једноставно, као непристрасан сајт дајемо простор да се пише јер ово јесу озбиљне и важне теме.

Сад, немамо никаквих лоших намера према ни једном епископу, а посебно не према вл. Максиму, кога администрација изузетно цени и поштује, али поштујемо и о. Зорана који на њему својствен начин доноси своје виђење ствари. Нисмо видели да се ико од оних које је о. Зоран поменуо, њему обратили лично! Ево, радо ћемо те текстове ставити на насловну страницу, пиновати да стоје на врху, али хајде, амам, напишите то! Некад се бавимо тотално небитним стварима, а овако битне и опасне ствари гледамо да метнемо под тепих!

Из онога што је писао о. Зоран у последње време, видели смо много тога за шта нисмо могли ни да сањамо! Видели смо да поједини акти уместо на званичне сајтове СПЦ долазе на Борбу за веру и остале расколничке групације, а видели смо и то да су поједини од поменутих на овај или онај начин били спремни да прете и смрћу неким од актера...

Прича није наивна, па вас молимо да саодговорношћу и пажњом пишете. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Поуке.орг инфо рече

бавите се чињеницама које је изнео о. Зоран, оповргните их, доките да нису истините или шта већ!

За неке чињенице, као што је неправда која му је учињена на ПБФ о. Зоран је у праву!

Али, коју је то чињеницу изнео о. Зоран да ће ,,Лохи'' да напрви у договору са Милом ЦПЦ?????

као неко му тајно дојавио да су се они састали на броду на пучини мора, па договорили о ЦПЦ ... свастикин бут, кљукана династија... итд... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

@Golub Ево, питајте њега, нека Вам то каже! Ако нема доказа, онда прича у празно, онда му је прича танка и измишљена, самим тим и дискредитована. Али опет, ОН ТО ПИШЕ СА СВОЈИМ ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ! Самим тим, он је тај који стоји иза тога.

Ми се уопште са њим не слажемо, као админ-тим око многих ствари, али он је човек који пише "за свој грош" и спреман да трпи последице због тога, а то је нешто што у овом контексту ценимо. Није се сакрио, стао је јавно.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Родољуб Лазић рече

пре свих Ћириличар и Жељко

Тек ми је од тебе мука, фарисејчино једна!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

@Golub Ево, питајте њега, нека Вам то каже! Ако нема доказа, онда прича у празно, онда му је прича танка и измишљена, самим тим и дискредитована. Али опет, ОН ТО ПИШЕ СА СВОЈИМ ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ! Самим тим, он је тај који стоји иза тога.

Ми се уопште са њим не слажемо, као админ-тим око многих ствари, али он је човек који пише "за свој грош" и спреман да трпи последице због тога, а то је нешто што у овом контексту ценимо. Није се сакрио, стао је јавно.

Ок. и ја сам помислио да му прича можда има неку чврсту подлогу ... али он је рекао да не може јавно да износи ,,доказе''... 

али кад је почео да лупете око црквених ствари у Канади, да брка све и свашта, постало ми је јасно да су ово мање више римске фрљоке ... 

илити ,,начуо хоџа шта чаршија прича''! штоно би рекли у Новом Пазару! :) 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...