Jump to content

Протомајстор

Теолог
  • Број садржаја

    930
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Подунавље

Скорашњи посетиоци профила

6597 посетилаца

Протомајстор's Achievements

  1. /files/spc_social.png Пасија по вакцини и вакцинацији | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] SPC.RS Владика Иринеј бачки је превео овај текст пре две недеље. Нисам приметио да је пренесен овде, а било би добро да га искоментаришемо. Говори о етичком проблему са вакцинама, јер су у њиховој производњи коришћени абортирани људски фетуси. То је додуше само један незнатан део који је развијен пре много година на тај начин.
  2. Хвала за овај инфо! Сјајна вест, иако сам био у уверењу да садашња екипа са ПБФ (Библијски институт) ради на свом преводу. Издавач је овај Библос?
  3. Strahovi (samo neka) umiru WWW.VIJESTI.ME Dužni smo, ovoj zemlji, ovim ulicama ostaviti prostor za neke nove klince koji se neće gledati kroz onaj nišan što pita dal sam od njinih, il baš i nisam Текст проте Гојка Перовића о Балашевићу, отплаках га.
  4. Биће занимљиво видети колико ће људи доћи на то опело, у поређењу са данашњим. Проливене сузе, изгледа не треба ни поредити. Чак је и мене дотакла зла судбина овог напаћеног човека. Изопштен је из Цркве Христове, а ипак ће Богу молитвама упорно досађивати његова духовна чада и сузама их заливати. За мене је он одавно умро, али сада ипак кажем, Бог нек му душу прости. Што рече неко горе, није био гори од протестаната. Додао бих, ни од: муслимана. атеиста, па ни од неких "правоверних" орденоносаца.
  5. Контам кога си хтео да увучеш у дискусију... То су муда, јамачно, а не пенис. Нико се не хвата за опуштени уд, а да не захвати и мошнице. То је интегрални орган, а одувек се знало одакле семе долази, из јаја. И код мужјака других животињских врста су истакнуте мошнице, код бика на пример.
  6. Оног што има сендвич на аватару. Он се самоетикетирао као бот, али то је лаж. Он је робот, кибернетички урадак најновије генерације, ради и у дигиталном и у аналогном моду. Из дискусије са њим прођеш као кад велемајстор игра са рачунаром: или реми или пораз. И увек хоће да ти да реванш! Ко га је програмирао, свака му част.
  7. Не расправљај се са (ро)ботом! Овај ти је напредан модел. Осим Кардеља учитани су му Протагора и Хегелова Дијалектика, ради 24 сата на дан без струје и нета, никада не одустаје и немогуће га избацити из такта. Ради савршено! Мој ти је савет да га блокнеш као и ја, јес' да нећеш имати са ким да разговараш на форуму, али има доста старих тема, па читај.
  8. Мени изгледа као да се (дез)информише преко српских медија са националном фреквенцијом. А можда је и нешто друго посреди?
  9. Ово стоји већ цео дан на насловној страни, а нико да искоментарише од нас "тобожњих родољуба"
  10. Још један Шамиров хит Израел Шамир: Ослобођен Београд! – Стање ствари STANJESTVARI.COM Досад је било држава које нису уводиле затварање (Јапан, Шведска, Бјелорусија), али није било државе гдје су људи захтијевали и освојили слободу. Србија је прва (The Unz...
  11. Навијачи, наравно. То су екипе из разних подгрупа. Био сам и ја синоћ са неколико другара, за сваки случај. Бићу и вечерас. Све што ових дана спинује CIA преко N1, Danas, Nova S и тзв. "опозиције" је у функцији смањења броја протестаната и одржавања Вучића на власти. Ево снимака из Грчке од прекјуче. И тамо убачени елементи?
  12. Има изјава, Ердоган је рекао да ће бити џамија, али да су сви добродошли као и у све стамболске џамије. Додао је да ће порушити објекте за продају карата и биће улаз free. Лепо од њега. Сећам се кад сам први пут био у Стамболу, био сам још мали, родитељи ме повели у Плаву џамију јер се не плаћа упад. Казали ми: "сине, исто је то". Сматрам да би било уљудно да Ердоганџије располажу само са оним што су изградили, а то су минарети.
  13. Хвала најлепше, то ми је стварно комплимент! Било би ми драго да си и ти такав човек. Зар ниси?
  14. Ово су навијачи, стално говорим. Данас су провокатори, сутра можда ослободиоци - зависи како ће их ко крстити. Ти момци никада неће бити популарни, нити то траже. Вучић је веровао да контролише све навијачке групе, али то су његови пусти снови. Нови млади сваки дан стасавају и прилазе субкултури којој су главна водиља патриотизам и мушкост. То што се не грозе насиља и што не воле полицију (ACAB) не значи да су им намере нечасне. Војска и полиција су инструмент насиља у служби државе. Нису плаћени да мисле, већ да поступају по команди. Хулигани не поступају по наређењу државе, а још мање по жељама пацифистичких девојчица. Жалим случај.
  15. У правном смислу Радуловић је дао легитимитет изборима. Не знам по чијем налогу је изашао и после водио антикампању против Сергеја. Резултат је да су обојица преручили све своје гласове властима, дакле, треба ли да цртам, преварили су део опозиционих гласача да гласају за Вучића!? СНС је освојио 60% од изашлих, али у Скупштини има 75%. Како? Па питајте Сашу Радуловића, Сергеја, Вељу, Стаматовића, ДСС, СРС, ПОКС, Левијатан и Заветнике. Запад и Русија су одмах признали изборе и Вучићева победа је и правно и фактички чиста, да чистија не може бити. Разумеш сада? Момци са снимка су терали Радуловића, а мали им је нешто одговарао преко мегафона, а после уместо да бежи као свако невинашце, он се тукао. То је моје виђење догађаја, можда грешим. Знам само да ако вечерас будем видео иједну од тих протува са посланичким имунитетом, да ћу им рећи шта мислим о њиховом поштењу.
×
×
  • Креирај ново...