Jump to content

Вукашин

Члан
 • Број садржаја

  2573
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  14

Everything posted by Вукашин

 1. Stoltenberg: Rusiji se ne sme dozvoliti da pobedi u ratu protiv Ukrajine WWW.DANAS.RS Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da se Rusiji ne sme dozvoliti da pobedi u ratu protiv Ukrajine, koji predstavlja najopasniji trenutak za Evropu od Drugog... А Јенс врти исту причу и нема излазне стратегије. Што би рекао Саша Петровић - биће скоро пропаст света, нек' пропадне није штета.
 2. Лебе мекани какве фотке из Јеленовке, где су Украјинци химарсима поклопили своје заробљене азовце. Остали само метални делови кревета и по неко изгорело парче тела. Нисам могао да гледам фотке. Поклопили су их у 2 ноћу на спавању. Били су хероји Мариупоља...сад им више не требају.
 3. Али слично је и са Соледаром: 🇷🇺🇺🇦 The units of the Luhansk People’s Republic have entrenched themselves 2.5 km from Soledar and continue to develop the offensive with the allied forces.
 4. За сада је Северск још увек у "оперативном окружењу", што би рекли под ватром су сви прилази, али и ту још им неких рупа. Читао сам данас да се украјинска војска повлачи ка Соледару. Вероватно је један део пута под ватром, али није пресечен.
 5. 🇷🇺🇺🇦 According to the LNR army at 11:00: 1. The enemy withdraws from Seversk in small groups as part of the execution of a combat order for a covert withdrawal of troops. 2. Our troops have already entrenched themselves on the eastern outskirts of Seversk and are sweeping deep into the city. 3. The enemy is still offering patchy resistance. 4. A number of heights near Seversk are still controlled by opponents. 5. The Seversk-Soledar road has not yet been cut. In general, everything goes to the fact that in the coming days Seversk will come under the control of the RF Armed Forces and the LPR army. And of course, we will recall the statements of Ukrainian propaganda that "after the occupation of Lisichansk by the RF Armed Forces, not a single city will come under control of Russian forces
 6. Арсеније је добар човек, али овде промашује. Личност је и у паклу.
 7. Читао сам Софронија Сахарова који се бавио питањем личности и нисам наишао на овакво супротстављање појмова просопо и ипостас, готово да их користи као синониме.
 8. Telegram: Contact @intelslava T.ME 🇺🇦 Hunting for cannon fodder in Western Ukraine. Fresh "replenishment" was caught in the slot machine hall. Погледај како то изгледа. Ови ће да изгину пре него што дођу до ровова. Најбоље јединице су им осакаћене и сад шаљу ове мученике да буду топовско месо.
 9. Telegram: Contact @intelslava T.ME 🇷🇺🇺🇦 Russian soldiers ambushed and destroyed a Ukrainian S-300 Time and date of the video is unknown
 10. Telegram: Contact @intelslava T.ME 🇷🇺🇺🇦⚡Another destruction of the Ukrainian S-300 with a machine gun. This time, the fighters moved away. Или овако.
 11. Ткачов чита Николаја. Да су полудели као што никакад до сада нису - јесу, нема дилеме. Краве које стварају измет и гасове су опасност за човечанство Метан и амонијак од крава ће нас побити
 12. Од тог света смо добили егзит, прајд и великог брата.
 13. @obi-wan Срећа наша што је са уласком Хрватске у ЕУ црта подвучена, тако да је сва та Вучићева прича о уласку у ЕУ чисто мантрање. Што каже Ткачов, заједно са одбаченом вером, Европу је напустио и разум.
 14. ОТАЦ АНДРЕЈ ТКАЧОВ: ЈУРИШ НА EU-ТИТАНИК Украјина, наравно, треба да уђе у Европску унију. Јер је Европска унија – Титаник. Украјинци то не разумеју и по превисоким ценама купују карте за кобни лет. Али они уопште ништа не разумеју. А Европа ништа не разуме, јер је то континент продаваца Христа. Заједно са одбаченом вером напустио их је и разум. Дакле, са становишта убрзања процеса међусобног политичког и државног утапања, они и треба да се уједине. Нека буде тако и не треба говорити „против“. И добро би било да у Европу уђу сви, ма колико их има (а има их доста) монаси, али у најбољим традицијама мирисног Средњевековља (само кретен може да каже да је средњи век „мрачан“) и да крену са новим проповедањем покајања по градовима и местима Европе. Фрањевци, бенедиктинци, августинци, редемптористи, паулини, кармелићани… Списак је неисцрпан. Сви треба да напусте своје ћелије и оду да проповедају по Јовану Крститељу: Покајте се! Али нешто ми шапуће да је овај луксуз, достојан Савонароле, потпуно немогућ. И ако је тако, онда ће се чути само еколошка проповед, и борба за зелену енергију, и за родну равноправност, а папа ће са балкона у Риму причати о људским правима, и све ће наставити да трули и да се руши. А празни храмови биће цивилизовано претворени у хотеле, барове и аутосервисе. Да, овој фирми која пропада и трули, много недостаје Украјина. На крају крајева, људе кажњавају управо испуњењем њихових жеља. Тада, отпивши гутљај Европе не у сновима, већ на делу, присетиће се да припадају православном свету, и да немају већих пријатеља од Руса. Али – то ће бити тек тада. И биће касно. У међувремену, по неумољивој логици историјских процеса, они просто морају да уђу тамо где су и сами рекли да желе да уђу. А сви разумни људи треба не само да не уђу у овај европски дом, него да се од њега одмакну, да их не затрпају рушевине. Воља Божија се извршава и нема потребе да се ту мешамо. (Телеграм канал о. Андреја; превео Ж. Никчевић)
 15. Telegram: Contact @intelslava T.ME 🇷🇺🇺🇦⚡Another destruction of the Ukrainian S-300 with a machine gun. This time, the fighters moved away. Овај пут лекција научена. Онај са прошлог снимка 50/50 да је преживео.
 16. Случајно сам погледао у живом преносу беседу Патријарха у Тузли, са прославе-годишњице од подизања храма. Ту је био баш оштар, помињао је изопачености које нам се намећу са запада и рекао како су ово простори где још увек постоји традиционална породица и још је доста тога рекао... Дакле, није да се не говори са највишег места о овој теми, а да ли ће бити оштрије реакције и званичног саопштења то ћемо видети?
 17. Патријарху се свиђа "Хоћу да знам" од Брејкерса : ) Каже Цане: Тамо где је срце, тамо сија Сунце Тамо где је страх, тамо живи мрак НИје лош : )
 18. Вероватно је план да се заузме Харков, а пре свега да се Украјина одсече од Црног мора и Николајев и Одеса споје са Придњестровљем. То би био крај Украјине. Онда би као мачем са југа засекли на север кроз винитску и житомирску област и остао би само мањи западни део који би очерупали Пољаци, Мађари и Румуни. Углавном је брисан простор од одеске области ка северу, нема ни много већих насеља, тако да би то био крај. Кијев не би требало заузимати и гинути, сам би пао.
 19. Није лош избор. Били би занимљиви коментари од екипе да је убацио нешто од Дилана са "Slow train coming"
 20. Боксид и Рођа за @Hadzi Vladimir Petrovic вероватно помисле да је луд (у прелести), а можда им буде и жао, па се помоле за човека, кад крене да цитира Соњу, Џонија, или Цанета
 21. Нема више никаквих насеља у правцу севера - шуме, пољане и вода.
 22. 🇷🇺❗The mayor of Slavyansk, Vadim Lyakh, acknowledged that the nearest positions of Russian troops are located already 7-10 km from the city.
 23. Telegram: Contact @intelslava T.ME 🇷🇺🇺🇦 The General Staff of the Armed Forces of Ukraine confirms that Russian troops have taken control of the settlement of Mazanovka. A small settlement is on top and... Напредују и са севера из правца Изјума.
 24. Више се не може говорити о спором напредовању. Сада градови падају у року од неколико дана. Остаје та линија Артјомовск-Краматорск-Славјанск и кад то пукне, пукла је дефинитивно украјинска војска. Већ сада шаљу недовољно обучене територијалце који гину као муве и мобилишу људе по улицама.
 25. По неким вестима ослобођена је и Белогоровка и већ су почеле борбе за Северск. Фронт се сели у ДНР.
×
×
 • Креирај ново...