Jump to content

Вукашин

Члан
 • Број садржаја

  2811
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  18

Everything posted by Вукашин

 1. Не само то већ да ће испоручити ракете дугог домета украјини да гађају срце Русије. Тотално су одлепили западњаци. Што каже Ритер, немају излазну стратегију, губе, а само подижу улог.
 2. Чак и да распишу изборе, уз малу излазност и растурену опозицију Снс узима БГ.
 3. Са Несторовићем је још онај гинеколог Антонијевић и адвокат Лукић. Не знам кога још имају у плану, али танка је то прича, посебно после овакве просуте енергије.
 4. Јасно је да без људи као што су Станојевић и Павловић, Нестор и Павић немају никакву политичку будућност.
 5. Ма то Вучић покушава да се дистанцира од лопужа из СНС, али не иде то тако пуј пике не важи. Сви су на лошем гласу, без Вучића не би прешли цензус. И ово са Милицом је спрдња према СНС гласачима и изборима. Нудиш министарско место (ако је тачно) неком ко нема никакве квалификације и ко није успео да пређе цензус и то у коалицији.
 6. У БГ скупштини имају 3 клуба - Нестор/Антонијевић, Јерковић и нека жена и двоје из Обреновца који су са петорицом МИ. Циганија што каже Несторовић. У тренутку када им подршка нагло скаче, они се деле. Видећемо ускоро да ли је дело неког играча из службе, а оснивача покрета који по задатку руши све, јер су прерасли улогу, или је тешки дилентатизам. Углавном, десница је разбијена, а народна енергија је поново просута за наредних 5-10 година.
 7. Сад је главни руски удар у правцу Запорожја, код Работина. Руси напредују, село полако улази у сиву зону.
 8. Вучић је данас 'ладно изјавио да људи из америчке дубоке државе одлучују о судбини Србије.
 9. Ово нисам испратио: 🇷🇺 Никада не заборавите да је Наваљни желео да Чеченима, Даргинима и свим другим нацијама на Кавказу одузме руско држављанство и упоредио их је са бубашвабама и мувама. По овоме се може закључити да му је улога била да унесе раздор између Руса и Чечена, а не просто освајање власти.
 10. Планиран је да буде руски Зеленски.
 11. После 10 година тврђава Авдејевка је пред разбијањем. Нема броја колико цивила су побили одатле. Тукли су по Доњецку сваки дан. Руси гомилају трупе и спремају велику офанзиву на запорошком правцу.
 12. И једнако лоше, усклађивање спољне политике = санкције Русији. То би била катастрофа.
 13. Napuštanje EU zagrljaja je neminovnost, samo se treba mudro izmigoljiti.
 14. Нестор би да се прекину преговори о придруживању ЕУ.
 15. Нестор издоминирао Nestorović: Srbi moraju živjeti u istoj državi | Banjaluka.net BANJALUKA.NET Naš cilj je da Srbi u Republici Srpskoj automatski postanu državljani Srbije i širićemo ovu...
 16. Црноморска флота је добро начета. Нешто не раде како треба. Превише губитака.
 17. Руси туку цео дан Азовце на полигону у Селидову (40 км од Авдејевке). Туку и болничаре који долазе по рањене и мртве повратним ударима искандерима са касетном муницијом. Кажу да их је било око 1500 на полигону и да су били спремни за попуну Авдејевке. Могуће највећи губитак у људству украјинаца од почетка СВО.
 18. "НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Разбијена још једна шпијунска мрежа - ухапшене четири особе WWW.NOVOSTI.RS У АКЦИЈИ припадника Безбедносно-информативне агенције и надлежног јавног...
 19. Незапамћен број прегледа - кажу око милијарде, кад се саберу сви извори.
 20. Овај историјски део је готово поновљено обраћање са почетка СВО, мало проширен за западњаке. Добра порука на крају да ће односи међу зараћеним странама бити обновљени. Јасно је да због тога неће да иде на тотално уништење Украјине, већ се бирају искључиво војни циљеви.
 21. Само на Х већ преко 135 мил. прегледа, са шеровима сигурно 3 пута више.
 22. Завршио како и доликује са РПЦ. 2 пута поменуо "златну милијарду".
 23. Ако Вучић пристане на ове предлоге из резолуције, има да прође као Милошевић.
 24. @Ćiriličar Не кажем то ја, једино што видим је да се зло размахало, него Љепојевић делује убеђено да је велики рат неизбежан.
 25. Telegram: Contact @miglasiznaroda T.ME Закључак- велики светски рат у Европи је нажалост неизбежан.
×
×
 • Креирај ново...