Jump to content

Јеленче

Члан
 • Број садржаја

  170
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

536 посетилаца

Јеленче's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

81

Форумска репутација

 1. Управо због страшних наслова и текстова које сам у мају прочитала дошла сам баш овде, да овде на Поуке да апелујем и на Вас и на све. Немам ја ништа са Бачком, овде се рат води, овде је Бачки и његов клан а Ви сте дозволили толико месеци, небитно његово име и презиме, ви сте дозволили да се блати месецима, а моја одбрана или аргумент вам смета, Па чекајте јел Ви мене правите лудом лепо вас питам? Друго иако сте адмонистратор јел то значи да сте шта, па ја са Богом причам а не да не смем Вама да изнесем став или питање...у чему је проблем, јесте ли Ви недодирљиви да Вам не смем поставити питање. Можете Ви мене избрисати и ип...ја имам системе јер су моји најближи програмери и елекроинжињери, Теслина линија из Лике, тако да ето мене опет и опет! Немојте ми претити. Будите реални и објективни и заиста будите објективни. Ако пустите једну страну да лаје, пустите и другу. Ја лепо кажем престаћу лајати кад престану мучити часне људе и почну се бавити својим животима.
 2. Препоруку сте требали дати Ђуровићу који је месецима износио страшне ствари против Митрополита Амфилохија и Епископа Максима, а не мени сад. Ја сам лепо рекла мене не интересује суд, мене интересује да учесници ових догађаја а зна се ко су прекину да на правди Бога уништавају епископе, свештенике, професоре под велом да бране Цркву од њих. Мене друго ништа не занима, живим слободно ко птица на грани. Не бих се са њима судила у животу!
 3. Хвала Вам што сте ме на време обавестили. Имам питање за Вас. Како сте дозволили месецима ружне наслове, текстове, коментаре од стране попа Ђуровића против часних епископа СПЦ а моје лично Вам смета? Молим Вас одговорите ми!
 4. Паре нису у питању. У питању је Граве лао аргуменз њихове способности а други су им то омогућили. Ките се туђим перјем, без стида. Па где мени то да напишу кад истину знам. А веруј Стаљине да сам ја то заборавила, Бог ми је сведок да јесам. Просто сам се изненадила. Дођите код мене у посету и видите како живим и шта имам па онда сведочите шта је мој мотив и шта ја желим. Мени Господ даје снагу да до краја идем и пишем јер препознајем систем по ком руше епископе, исти систем којим су уништавали личности часних и немоћних попова по Бачкој. Ако су људи поштени и од образа, нека кажу да није истина. Нека кажу да нису страдали због секретара. Свако ко се побуни против секретара тај је одстрењен а он се још нашао фалити осигурањем...ћути несрећо....знамо се одлично!
 5. Мени причате, преживела сам га хвала Богу! И да не раде ово што раде, на памет ми не би пало да било шта, било где прозборим а камоли напишем против. Нека иду с милим Богом сви.
 6. У реду, мисли шта хоћеш, немам намеру да се правдам Стаљину и теби. Мислите шта хоћете, савест ми је мирна. Имам других обавеза, одох! Ово нису методе, ово је истина, ја препознајем систем Бачког на епископима се спроводи и крај. Све најбоље!
 7. Не , не разумете ништа, али је мени битно да разуме онај ко треба да разуме. А што се тиче осигурања Граве, не интересују нас никакве паре, већ је то њихов аргумент и хвалисање, са нечим што није њихово, секретар је украо идеју од мог оца, толико о томе. Не можеш себи убрајати и преписивати да је твоје а није. И тако све, стално је крао идеје и приписивао их себи код епископа...толико и о томе.... Страшно, мислите шта хоћете! Ја не желим себе овде да правдам. Господ нека суди свима. Ја не тражим ништа.
 8. Ниси ме увредио! То је твоја слика о мени. Свако има право на своје мишљење. Жао ми је ако су те протерали, али највећи хушкачи овде су били из Рима и ти из Москве, те ти у том контексту одговорих. Жао ми је сваког човека који страда ма које вере и нације био. Жао ми је и тебе. Опрости. Свако добро и мир од Господа!
 9. Слободно, изволи! Ко није прошао муке нанешене од Бачког не зна да је смрт веома близу. Неочекивани сусрет са смрћу. Зашто? Па зато јер у једном моменту свог страдања питате Господа, да ли је ово позив на светитељство, да ли је ово свето мучеништво.....и онда у миру чекаш, битно је да си са Богом, па нека буде воља његова! И смрт!
 10. Милане, прочитај. Ја не очекујем ништа. Само да стане прогон. Ја сам мирна, опет понављам. Моји укућани једва чекају да се све ово заврши и да се вратим нормалном животу без форума. А то значи..мир, хармонија, молитва, одласци на море, шетње и Богоугодан живот! Написала сам на пар страница пре. Погледај!
 11. Поп се не меша у духовника и мене, Иринеј не може да добаци ни до Херцеговине! Овде је штит мало јачи....Ја не живим у Америци! А ако крене опет прогон делаће Бог, па да и умрем нека. Нећу бити прва ни последња мученица која је умрла за веру! Ал повиновати се Бачком, ОХИ!
×
×
 • Креирај ново...