Jump to content

Milan Nikolic

Члан
  • Број садржаја

    19345
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    50

Последњи трофеј

Milan Nikolic је имао/ла садржај са највише реакција!

3 Пратилаца

О Milan Nikolic

  • Рођендан 12/13/1976

Profile Information

  • Пол :
    Небитно
  • Локација :
    Београд

Скорашњи посетиоци профила

21241 посетилаца

Milan Nikolic's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

12.2k

Форумска репутација

  1. И Румунија хоће свој део: Формира се Румунска православна црква у Украјини - 11.03.2024, Sputnik Србија SPUTNIKPORTAL.RS Синод Румунске православне црквеодлучио је да „благослови, охрабри и подржи иницијативе румунских православних заједница у Украјини да се обнови молитвено општење са...
  2. Не разумем твоје тумачење. Као да си енглез.
  3. Овај је дефинитивно Цар.
  4. @Вукашин Да ли си слушао Путина од пре неки дан? Два сата је говорио. Јел тебе саблажњава кад га слушаш? Јер он има неки вид говорне мане, застајкује пред речи које дефинитивно познаје и мучи се да их изговори. У овом обраћању је нагласио да Русија прави грешке, да има недостатке и да се са свим тим треба суочити и треба све исправљати. А овде на овом форуму, хвата се свака стар, углавном измишљена, да би се попљувао Вучић. Толика мржња, демонска, постоји према том човеку да неће да признају нити једну добру ствар код њега и онога што је учинио. Зато кажем, ускоро ћемо сви помрети и стати пред Господа као Срби заједно и са Вучићем и другим српским владарима и суочићемо се са нашим ставовима, речима и поступцима.
  5. @Вукашин Срећом па сам слушао шта Вучић говори. Није то рекао ,,врху СНС-а", него локалцима и директорима што се не баве проблемима грађана. Дал си то покупио са нато медија или си сам себи учитао ко ће га знати. Што се војске тиче, она је својствена нашој Држави од почетка, од Немањића, као код сваке националне државе. Нађи ми војску која не истиче национ на првом месту, као што су нама то страни утицаји наметнули. Чуди ме да тако браниш једну накарадну појаву, а градиш се патриотом и решаваш национална питања. Зар мора све да буде упрегнуто против српске власти, чак и наратив страних медија на нашем језику? И овај несрећни члан форума што се стално кези, не уме да постави линк осим са ђилашолакове групе и оних који им иду низ длаку. А већ сутра ћемо помрети и стати пред Господа са свим нашим владарима.
  6. Ствари постају све јасније. Напредњаци су сјајно објаснили матрицу уништавања српства. Свако ко гура неку паролу да је ,,од Србије" није баш чист. На пример, кажу да назив ,,војска Србије" није нормалан, него треба бити ,,Српска војска". То је прича као са разбијањем Цркве, када намећу да буде ,,Црква Србије, Црква Украјине" итд, уместо ,,Српска Црква, Украјинска Црква итд". Када је нешто ,,од" нечега то се може (од)узети, али када је нешто својствено нечему то се не може одузети.
  7. СРЕЋАН 8. МАРТ
  8. @Вукашин То апсолутно никог не занима. Битно је да смо ми неутрални, да не уводимо ником санкције и да бранимо наше интересе. Руси нама ништа не замерају, него редовно изјављују да је Србија под страховитим притисцима. Мало шта вреди објашњавати по форумима шта се у геополитици ради.
  9. Трећи пут па трећи пут, овај као Несторовић и компанија. А Милица лепо објаснила.
  10. Ама баш сви знају да од ЕУ нема ништа. Али нека се ћерамо, битно је да сами мењамо ствари на боље.
  11. Па Брнабићка не промовише содомску културу. Онда и брат Миљан са овог форума то промовише. То су људи са таквом склоношћу ка истом полу, али то не пропагирају. Мени је јако жао што они имају такву склоност а не нормалну, али ценим њихову пожртвованост и напор да буду поштени и вредни људи. Није њима лако што су такви какви су.
  12. @Ćiriličar А да ли си видео у каквом стану је чувала децу та жена око које си дигао халабуку на овој теми о изборима у Србији?
  13. Јел она накарадни глобалиста или савезник руских служби? Не може бити оба, а за све то је оптужују. Мислим да треба да будемо више сталожени и да се са добром надом приближимо једни другима. Мени је јеко жао што покрет МИ нема разумевања за то у потребној мери.
  14. Али она не муца, барем не више, не знам како си закључио да муца. Пратим је редовно, могу рећи да је феноменалан говорник, да феноменално дебатује, даје прецизне одговоре, врло је концентрисана, а најважније од свега има српски дух, праведна је, верна својој држави и свом народу. Морате пратити и пазити о свакоме човеку којег критикујете. Данашњи врх државе је веома патриотски опредељен. А све више се политичари деле на две стране, на српску и на југословенску. Траба пазити да нас многи не преваре, да се не поводимо страним медијима на српском језику.
  15. Премијер Словачке Роберт Фицо рекао је данас: - Александру Вучићу желим све најбоље, пошто га сматрам човеком који је велики пријатељ Републике Словачке и лично у њему налазим пуно инспирације.
×
×
  • Креирај ново...