Jump to content

Ćiriličar

Члан
  • Број садржаја

    4909
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    75

Последњи трофеј

Ćiriličar је имао/ла садржај са највише реакција!

9 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Солун

Скорашњи посетиоци профила

9225 посетилаца

Ćiriličar's Achievements

Не мисли да оде

Не мисли да оде (8/9)

6.4k

Форумска репутација

  1. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    Nisam video, ali te centre za socijalni rad treba pozatvarati sve. Nicemu to ne sluzi.
  2. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    @Вукашин @Milan Nikolic Брнабићка је пример партијаштва - председник скупштине и није нека извршна функција, посебно гада је Вучић извршни у свему - али ОК, хоћу да кажем, могли су ставити било кога ко течно говори, али ето, треба Ани место и функција. Љајић је био министар сијасет инистарстава - човек "експерт" за шта 'оћеш. Тако и Ана...Љајић захваљујући што је Муслиман изминистрова се са пар проМИЛА гласова, тако и Ана, захваљујући што је лезбејка изреда све државне функције.
  3. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    Ко је рекао да је Србија најгора? То је несувисло спочитавати критичарима власти да мисле да је Србија најгора. Ја не мислим ни д аје власт најгора, камоли Србија - власт НИЈЕ Србија! МИ? Па обрукали су се - сујете су чудо. И рекао сам, увек, условно, да су огроман капацитет ако опстану - нису опстали. На најјаднини могући начин су пукли.
  4. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    Који је ово боснаски лонац са МИ. И једни и други трубе "разбиле нас службе", па ако су вас разбиле што се се састанете и не договорите? Разбиле их службе а кукају једни на друге. Нестотовић тврди да, пошто су он и Павић "најтвђа струја" покрета, онда су њих избацили, одвојили како год. Па како кад су сами отишли? Ајде да су и у праву, али сами отишли а ови као да су једва дочекали, одмах лопатају саопштењима. Као деца су играју са народном и вољом и осећањима.
  5. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
  6. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    Саопштење за медије поводом оснивачке скупштине странке Покрет МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА Покрет МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА одржао је, у недељу 25. фебруара у 12 часова, оснивачку скупштину странке у Хотелу М на Вождовцу. У крцатој сали Атријум, пред око две стотине делегата, стали су оснивачи покрета МИ, који су им представили и на усвајање ставили статут и програм будуће партије. Изузев оснивача покрета, господе Синише Љепојевића, др Јована Јањића, Драгана Станојевића, проф. др Митра Ковача и Бранка Павловића, на челу стола нашле су се и две даме, народне посланице, Ана Крстић и Ана Ивановић. Скуп је поздравио и уводну реч дао господин Љепојевић, који је предложио за председавајућег скупа господина Јована Јањића. Изузев статута и програма странке челници и делегати покрета МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА, су гласањем акламацијом, изгласали будућу статуторну комисију и надзорни одбор. Скуп је протекао у пријатељској атмосфери, након чега је, иза затворених врата, уследио дуг разговор о најбитнијим питањима и будућем деловању странке. Инфо служба покрета МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА
  7. Ćiriličar

    Избори у Србији 2023

    Како СНСовци разбијају у комадиће и праве фарсу од патриотских снага.... Марић и Информер у дуету...а ови се пале к'о мува не нешто.
×
×
  • Креирај ново...