Jump to content

Владимир Владимирович Цар1

Члан
 • Број садржаја

  73
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Владимир Владимирович Цар1's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

7

Форумска репутација

 1. А ти не вређаш. Па за његово добро, као блажене успомене Амфилохије пошаљае клетву да не пише глупости, дешко виче воли Немачку од Србије, пиче о неком сестрићу педеру па бре дечко је озбиљно забраздио у тућини, можда се уразуми. Мада је то све без везе губљење времена и немам ја те амбиције нити времена. Него је претерао, а и ја сам претрао то се слажем. . Оно што ме фасцинира је да неко ко везе нема са православљем овде пиче 10 година. А и то је могуће, нет све трпи.
 2. па каже да ће да пријави Шолцу јер су му дирали Немачку. Ало пријатељу, ако је теби то нормално онда о чему ми причамо. Али теби је то нормално, јер ти ниси Србин, нити си православан, и ти си нека секта као и он, тако да.То је једна добра ствар овде, ако неко претера онда га склониш и не читаш глупости.
 3. ево га још један гастос, препао се за радну доѕволу да му не узме Шолц. Отвори тему ја сам Драшко па окачи слике и то, је битно за православље.
 4. Ја сам Драги има 100 порука и виче а дечко будала.
 5. Ово само пказује проблем са дручтвеним мрежама дечко није православна а ординра овде, пише неке глупости.
 6. Ти си бре нека посебна будала. Каве ниеј било овде скоро. Немач ни стида ни срама. Члан 67 Написано пре 2 часа
 7. когља уосталом бирга за тебе ако ниси у Цркви! А ти се расписо. Ако хожеш да се жениш нађи неки други пут. Не смарај.
 8. Ти бре бтаре нис правцославан треба да се покајеш. >Кое су ово глупости брукаш Цркву срам те било.
 9. Ne brini, naćićemo joj puno ime. A svakako nije istina što je govorila o Nemačkoj. To su nehrišćanske klevete. ха ха Србин истражује за Немачку па ти си бре будала кава не постоји на кугли земаљској. Одакле си пријтељу? Ово само на интернету има овакве будале свет ниеј видео.
 10. Ти си одлепио неки психо пријтељу, смири се! Живот је леп опусти се.
 11. Ти си бре глуп или се правиш? Православан ниси, некта секта је у питању.
 12. Ово је био један од мојих проблема са ратом, да се играју утакмице и ми гледамо како Руси не учествују. Ова Топић је освојила медаљу, свака част, али није учествовала Рускиња, и шта рећи. Која будала је донела те одлуке, с којим правом, како су то Руси дозволили, али то је стварно дно дна. Али све долази по своје. Хтела да помогне, а они је избацили са хуманитарног турнира јер се Украјинка побунила - СПОРТСКИ ЖУРНАЛ WWW.ZURNAL.RS Викторија Азаренка избачења са турнира у Њујорку због рата у Украјини Играчи у склоништу - Сирене за ваздушну опасност прекинуле меч у Украјини (ФОТО) - СПОРТСКИ ЖУРНАЛ WWW.ZURNAL.RS Упркос рату са Русијом, Украјинци су јуче започели фудбалски шампионат
 13. Ово је интересантно. Боки преварант али ово је добро. Млада је био тада и неискварен. 0-04-05-1acd7504c6f3f54a1f3e6d691434475e905b4ffef16457c4c787982fb9dbe523_df1665d5a4eed72e.mp4
 14. ха ха каве ти глупости овде одваљујеш, ти и Шормаз руку под руку и Н1, пази да те не пријаве и узму ти пасош чта онда.
×
×
 • Креирај ново...