Jump to content

Milan Nikolic

Члан
  • Број садржаја

    19377
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    50

Последњи трофеј

Milan Nikolic је имао/ла садржај са највише реакција!

3 Пратилаца

О Milan Nikolic

  • Рођендан 12/13/1976

Profile Information

  • Пол :
    Небитно
  • Локација :
    Београд

Скорашњи посетиоци профила

21448 посетилаца

Milan Nikolic's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

12.2k

Форумска репутација

  1. ,,Морам да кажем да сам ја пресрећан због ових вести, због тога што се коначно тај театар завршава..."
  2. @Владимир Владимирович Цар1 Али то није политика Русије, они нама не замерају ништа. Теби је вероватно лако негде изван Србије, не би доживео оно што бисмо ми овде ако би дошло до сукоба са Западом. Бокан је одлично прозрео менталитет оних патриота који у шестој колони раде за петоколонаше. То је невероватно, они би да Србија изгори за одбрану, али нема их нигде осим на интернету, они би стрељали свакога због издаје, али томе се највише радују. Заиста необична патологија. Теби је стално у устима сендвич, а не мени. Мени је само српски сендвич добар, а питање је где ти привређујеш, коме доприносиш и чији сендвич једеш. Није нормално да брат у Христу крије где живи, да не дозвољава приватни контак. Не разумем како могу бити онемогућене приватне поруке. Шта човек да мисли о теби осим све најгоре. Можеш бити агент који нас дискредитује изнутра, који намерно прави од српства карикатуру. Али једва чекам да се суочимо.
  3. Када се већ поистовећујеш са Путином, требало би да пратиш руски став о српској политици. Препоручујем ти да чујеш ову изузетну жену, која веома разуме нужду српског балансирања док чека боље време. Све нас чека ,,егзистенцијална конфротација", то је глобално питање које се намеће сваком народу, да ли ће ставити границу између морала и неморала, истине и лажи. Овако јаку емисију нисам давно чуо.
  4. @Н И Н Е Не буди пород неслоге. Нико није признао независност Косова, не постоји држава Косово. Али постоји екипа уједињених у јенајтед групи који раде на томе. То су брозови наследници у шињелу Запада, а они су мањина, али безобразна и гласна, са јаким утицајем, против чега се морамо борити до краја. Косово никада неће бити признато. Могу да нас преваре, да нам отимају, да нас прогоне, али признати и одустати нећемо. Кад ни Путин није могао избећи такве преваре, тешко ћемо ми. Остаје нам само да се држимо наше вере, наших Светитеља, и Бог ће нам дати све што буде требало. Да ли смо постојани?
  5. @Ćiriličar Сложићемо се да имамо проблем са ,,империјом лажи", која нас замајава, а циљ јој је да нас буквално истреби. Овде треба отворити још неколико тема по сличним питањима. Препоручујем да чујете ову емисију од данас, овде је Вулин имао прилично надахнуће. Јако важна и изузетно корисна емисија. https://youtu.be/X-OVjsKsTAo?si=Tn39d4sggYzlHH4i
  6. https://twitter.com/GeromanAT/status/1781735755708018712 GP: "Naselje Novomihajlovka oslobođeno je višegodišnje neprijateljske okupacije, neprijatelj je izbačen iz naselja i povlači se prema jugu. Naše su trupe počele čistiti selo i učvršćivati zauzete linije."
  7. Мислим да није случајно све што нам се дешава. Неке ствари могу изићи на добро.
  8. Дохалкидонци треба да прихвате православно исповедање две природе и воље у Христу, а време за то се испуњава.
  9. Ово је толико велика ствар, пред Богом пре свега.
  10. ШАПИЋ: Покренућу иницијативу да Кућа цвећа постане музеј српске историје, а Јосипа Броза да вратимо Хрватима у Кумровец WWW.NOVOSTI.RS ПОКРЕНУЋУ иницијативу да једном за свагда завршимо са том Кућом цвећа, и да Јосипа Броза вратимо тамо у Кумровец, одакле је дошао, а да Кућа цвећа буде место где ће почивати...
  11. @Bokisd Апостоли су бацали коцке, верујући да између једнаких могућности одлуку доноси Бог. Закон вероватноће јесте важна одлика нашег постојања. Квантна механика барата таквим принципом, јер се квантне честице понашају као ентитети са више могућих резултата својстава. На пример, квант као новчић може да покаже писмо или главу када га детектујемо. То својство код кванта јесте његов спин, који може бити леви или десни. Апостоли су веровали да Бог тренутно дејствује у избору резултата. Слично томе, квантна механика тврди да избор квантног стања делује целим просторвременом кроз цели космос. Тој тврдњи супротставио се Ајнштајн, јер није сматрао да било шта може деловати брже од светлости, а камоли тренутно целим космосом. Због тога је предложен експеримент где се из једног атома избаце два фотона у супротне правце. Ова два фотона су послата такорећи леђа од леђа, тако да садрже повезана својства, у смислу да када детектујемо фотоне увек један има леви а други десни спин. Проблем настаје када квантна физика тврди да фотони нису имали одређени смер спина све док нису детектовани. То је узнемирило Ајнштајна, јер то значи да када детектујемо један фотон, тада истовремено други фотон такође задобија одређени смер спина. Са обзиром на могућу неограничену удаљеност између два фотона и да дејство делује тренутно међу њима, Ајнштајн је то назвао сабласним. Међутим, показало се да је то стварност нашег постојања. Осмишљен је и спроведен експеримент који то доказује. Ајнштајн је ту погрешио. Предлог тог експеримента изнео је Џон Бел, а сама та идеја како експеримент функционише, од неких физичара је названа највећим научним открићем. Зато су нам у помоћ потребни Апостоли, како бисмо озбиљно размотрили и разумели ту важну чињеницу нашег постојања. Размотрићемо експеримент из апостолске перспективе и донети закључке у складу са законом на који су се Апостоли ослањали приликом бацања коцки. Ново доба физике подразумева да се суочимо са чињеницом да постоји извесни избор из неодређености и да тај избор делује тренутно целим космосом.
  12. Москва је данас установљеним каналима преко Минска предала Кијеву захтев за хапшење и изручење свих одговорних за терористичке нападе у Русији, укључујући и шефа СБУ, Василија Маљука. Објављено званично на руским државним медијима.
  13. Milan Nikolic

    Ljubav izvan braka

    @Ćiriličar Рекао бих да си мало оштрији али 100% у праву.
×
×
  • Креирај ново...