Jump to content

Вилер Текс

Члан
  • Број садржаја

    9927
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    71

Последњи трофеј

Вилер Текс је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Вилер Текс's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

9.4k

Форумска репутација

  1. Добро ти веруј Павловићу. Време ће показати. Углавном ово је испало баш неозбиљно а испоставило се да нико од њих није без искуства у политици, како се мислило и говорило у почетку, у шта сам и сам поверовао.
  2. И сад је он њима скресао у брк па ће они да кажу у реду, окренућемо лист. Не верујем.
  3. Брате да скратимо, Павловић се појавио на "грађанским" медијима: Досовац остаје досовац. Нестор и Павић били код Додика. Додик био код Путина. Врло једноставно ко је ту на којој страни. Станојевић ми делује као... Пошто је на нивоу осећаја, нећу рећи али му не верујем.
  4. Аха, сви су били против Слобе па се не важи? То му је само минус ко кућа, што је био против Слобе. Био у ГСС и СДУ али је био наиван па није знао да је међу зачетницима грађанистичке идеологије. Нису они преварили Путина него је Путин играо шта је морао.
  5. Да олако. Погледај у којим странкама је био Павловић пре и после петог октобра. И он им је довео Јерковића Мени је то идеалан показатељ.
  6. Много ти олако дајеш оцене. Сети се да си овде Јерковића представљао као жртву режима.
  7. Вилер Текс

    Рио Тинто

    Немају хлеба?! Људи, у Србији не постоји глад. Постоје гладни, као и у Америци али приче како народ масовно нема хлеба, на шта имплицира ова мудра еко другарица, су с оне стране разума.
  8. Па неће се ни формирати на фреквенцијама на којима се прозивају Срби и чији запослени по твитеру пишу ружне коментаре о Павлини. А те фреквенције емитују таласе који позивају на улицу због свега што се деси и не деси.
  9. Народ на улици, сада а и у 95 % ситуација када га позивају политичари на побуну, је злоупотребљен. Друго, што се тиче Косова и Метохије, не знам шта очекујеш пуком променом власти? Одједном ће сви рећи отишао Вучић, ево вам Срби Косово и Метохија? Шта ти конкретно предлажеш?
  10. И то је слика положаја у коме се налазимо. Не знам шта није јасно свима који траже од државе Србије да се отворено супротставља силницима.
  11. И онда након заседања УН, Американци ће рећи извините, ево наређујемо Шиптарима да врате оружје? Нажалост, то тако неће ићи.
  12. Ово за 90% ти не стоји. Токови историје су довели до тога да кад се говори о Србима у Босни и Херцеговини, говори о Републици Српској. Али када се уђе у дубљу причу долази се до овога о чему говоримо, тј о појму Босне као српске земље. Међутим, сад није време ни место о томе да причамо. Шта да кажу Личани и Далматинци? А Славонци и Банијци? А Кордунаши? Бранимо и ценимо што имамо, ако нам буде на спасење даће Бог и више.
  13. Оно где се слажемо је да треба више учити о томе да је Босна српска земља. То што неко неког зове Босанцем, је локализам, осим ако се не ради о "кругодвојкашком менталитету". Срби не прете ратом. То што сви скачу на ноге кад кажемо што год српско, је проблем њиховог непријатељства.
  14. Како мислиш одрекли се? Па да није потписан Дејтонски споразум, што је била добра процена, данас не би било Републике Српске. И шта онда, онда би говорили да смо испали глупи као што се говори јер није потписан З-4. Шта год да се уради, одмах креће моралисање о издаји и одрицању. Ако је лево, што није десно, ако је десно што није лево. Ја не знам шта је са "максималистима", као да је слобода производ са полице и само треба да пружиш руку и ставиш је у корпу. Као да нема непријатеља који би да нас сатру.
  15. Били су Вучевић испред Владе Србије и Орлић испред Скупштине Србије. Председник је упутио честитку. А на кули у Београду на води се такође појавила честитка.
×
×
  • Креирај ново...