Jump to content

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  9160
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  64

Последњи трофеј

Вилер Текс је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

6837 посетилаца

Вилер Текс's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

9.1k

Форумска репутација

 1. Читам мало коментаре са линка изнад. Другосрбијанци бране директоре који су по свој прилици, СНС кадар. При том су до јуче, а и сутра ће свакоме ко не пљуне на српску власт с обе стране Дрине рећи да је бот, у најмању руку. Требамо се молити за ове наше несрећне сународнике што на нашу Цркву вичу и са лева и са десна. Погубљени.
 2. Препадоше се другови богоборци па одмах повикаше у глас. Reakcije na reči patrijarha o direktorima škola: Znamo šta se dešava kad se prave takvi spiskovi | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Neverica i iznenađenje.
 3. Патријарх Порфирије: Директори школа спречавају ученике да се определе за Верску наставу, реаговаћемо код надлежних органа! | ИСКРА ISKRA.CO „Веома сам разочаран информацијом да директори више основних и средњих школа у...
 4. Брате, добио би банану ко врата први пут кад би се правио Енглез. Пази шта желиш, море ти се догодит
 5. Боки, кад би погледао само назив теме видео би ђе си отишао од теме својим бравурама.
 6. Не причамо о томе. Ти стално мењаш тему разговора. Правиш се да простиш, блесав. И зато је разговор са тобом немогућ. Кад год зашкрипи "да али мало лево па десно".
 7. Ударци и с лева и десна. Ништа ново, иста тактика против Цркве и државе се примењује задњих пар година.
 8. Суштина онога што сам рекао је да сви ми православни, који нисмо задовољни правцем у коме Цариград иде, супростављајући се том правцу немамо ништа против Цариграда.
 9. Не постоји.Увек је био ту али није био.дефинисан. Дефиниција је дошла након.што су јеретици почели да мудрују. Литургија је увек садржавала све што је Црква касније дефинисала на темељу Литургије.
×
×
 • Креирај ново...