Jump to content

Снежана

Члан
 • Број садржаја

  15370
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  76

Everything posted by Снежана

 1. Снежана

  Ona se budi

  @Плаво Небо хвала.
 2. Снежана

  Ona se budi

  да бре све завршиле на психијатрији.
 3. Снежана

  Ona se budi

  није шала, добио је кућу од неке Мађарице и дао је држави на коришћење. (значи није урва, него спонзоруша, извињавам се ) ово је јако ружно са твоје стране, ја не оспоравам њега као песника нити као родољуба, само нисам особа која идеализује било кога, и јако ме нервира та наша потреба да од сваког правимо идола и хероја. Не знам ко је Латинка. исто као и мушкарци, ништа мање, једино у другом облику. Дучић није могао да оствари трајну везу ни са једном женом, имао је неких пар кратких веза, из једне је добио ванбрачног сина, шта више свом најбољем пријатељу Алекси Шантићу је преотео (кажу, из чисте забаве) женску (ако се не варам то је баш била она чувена Емина, али ме не држи за реч). никог не стављам ни у какве фиоке, просто се трудим да будем реална, нпр. и Буковски је био сјајан писац, али је био алкос, бараба и ђубре према женама, али то не умањујењега као писца.
 4. Снежана

  Ona se budi

  мени за 8. март купите ову маску
 5. Снежана

  Ona se budi

  дакле она је "Мађарица", али Дучић није мушка курва, упс.. пардон, он је великан који се жртвовао за домовину
 6. Снежана

  Ona se budi

  могу, то нико не спори. где га ти подржаваш и у опште не видиш ништа погрешно у његовом искривљеном мишљењу (мислим на Дучићево мишљење), него га називаш великаном. проблем је што ниси доследан и покушаваш да се измигољиш, ако имаш и подржаваш такве ставове, то је сасвим легитимно, али онда стој иза њих. лечи се, али прво треба освестити чињеницу да си болестан. ни најмање, тренутно ме једино саблажњава мој камен у бубрегу
 7. Снежана

  Ona se budi

  да али он није писао о некој посебној жени, он је писао генерално о жени, а ти и Ћириличар га подржавате, ако мислиш да није у праву што си му стао у заштиту као "великану", што не рече Наташа, Снежо, у праву сте, него нам сад продајеш муда за бубреге...немој, није лепо.
 8. Снежана

  Ona se budi

  па и не мора да буде хомић, али његове речи просто одишу презиром према женама, то само онај ко не жели не види, а то што је неко великан не значи да се његове речи узимају за Свето Писмо.
 9. Снежана

  Ona se budi

  исто ја тебе могу да питам одакле ти то да ја за све мушкарце мислим да су хомићи и женомрсци.
 10. Снежана

  Ona se budi

  да га Латинка измотика по леђима пар пута
 11. Снежана

  Ona se budi

  па шта си ти мислио да је ова пропаст једносмерна, да су се само жене покондириле и исквариле, а ви мушкарци сви остали Ричард Лављег Срца
 12. Снежана

  Ona se budi

  Реално Текс, био је хомић и женомрзац, али дирљива ми је ваша мушка солидарност, то жене никада неће имати.
 13. Снежана

  Ona se budi

  обука за виљушкаристу се плаћа, и то у главном плаћа фирма, да ли мислиш да би било која фирма улагала у неког за кога мисли да није способан то да ради, нико те жене није натерао.
 14. Снежана

  Ona se budi

  да, да се освете Пепсију
 15. Снежана

  Ona se budi

  ја знам девојку која вози шлепер за Кока-Колу, уз то и изгледа као манекенка, и није ствар томе да ти неко дозволи/не дозволи нешто да радиш, него да имаш могућност да радиш и учиш оно што волиш/желиш и да напредујеш у свом послу без дискриминације самозато што си женско.
 16. да, иде се из крајности у крајност, психијатријски болесници су илистигматизовани или се болест романтизује. Исто тако и пороци, алкохолизам нарочито.
 17. добро је док не тражи паре
 18. Баш те брига, барем имаш бесплатног адвоката у кући. Како је Тома Фила рекао жени: "Жено ево ти пиштољ, ако те нападну, пуцај, лакше ћу да те извучем из затвора, него са гробља"
 19. ма јок Нато, све је то "љубав" "Љубав" је нажалост постала најофуцанија реч, под шта је све подводе.
 20. не мораш да будеш толико дескриптивна, довољно је одвратно и кад се замисли
 21. Никада нисам сматрала да су жене које из било ког разлога немају децу, мање вредне, али просто мајке имају ту неку димензију више.
 22. Мизантроп и Девојке које смо пратили кућама - Буковски
 23. узвишен можеш дабудеш и када си реалан, није потребна идеализација ни света ни људи. мора и најбоље је сама да схвати, али због тога не треба никоме чешкати уши и одржавати га у илузији.
 24. нису све исте, неке су и горе
×
×
 • Креирај ново...