Jump to content

Епископ западноамерички др Максим (Васиљевић): Чуђење као почетак вере и мудрости (Дивљење, поглед и кинеско хришћанство)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, Милан Ракић рече

И прође човек поред мене к'о поред турског нишана.

Ниш' ја теби не верујем!:))12:smeha::))

Да си био нека Кинескиња...  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 188
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Читам да се у Сан Дијегу буне против епископа Максима. Кажу да по њиховим сазнањима из Синода Максимов случај још није завршен.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Жика рече

Читам да се у Сан Дијегу буне против епископа Максима. Кажу да по њиховим сазнањима из Синода Максимов случај још није завршен.

Наравно да није. 

Преиграо се јер мисли да је направио свој синод америчких владика. Проблем је што ће покушати да направи раскол, а онда ћу да питам Тасу, али и Амфилохија. Требало је рашчинити Максима у мају и онда сада не бисмо имали никакве опасности раскола. Пучисти (Амфилохије и остали који су писали контра приопћење са сабора) неће то моћи да изведу, јер би направили само расколе на сопственим територијама. Зато сада настављају да бацају прашину у очи. Рашчињењем Максима добили бисмо мир у СПЦ. Тиме би се зауставиле и сепаратистичке Амфилохијеве тежње.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lulaby рече

Vi ste imali sreće... moj kum  je zaustavio jednog episkopa ,nekadašnjeg profesora na holu Pbf i ovaj mu je držao predavanje pola sata kako se usudio da ga zaustavi na hodniku i pomisli da može sa njim da priča. 

Па где је сада ту перосонологија које су му пуна уста? Није ли Исус такве звао лицемерима? Да ли видиш колико си заслепљена? Мт 23, 15: Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемери, што проходите море и копно да бисте добили једнога следбеника, и кад га придобијете, чините га сином пакла двоструко већим од себе.

Који човек од части фалсификује, вара, лаже, неће да одговара на писма или да поразговара са студентом (осим ако му није од користи), а прича о личности? Да ли си ти нормална, мајке ти? Палиш се на шупље приче. Још оправдаваш његову бахатост!    

Подели на овим сајтовима

Danas sam pao na dupe od smeha. Verni narod San Diega pise peticiju protivu Maksima (kazu da ce se prosiriti na celu zapadno-americku eparhiju) i izmedju ostalog, optuzuju ga za jeres majmunologije :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lulaby рече

Znači najnovija teza i tekst velikog profesora Ako raščinimo Maksima dobićemo mir. Kako ste Vi bolesni....Hitno Vam je potrebna nega...medicinski pregled i nega. Nije mi jasno ko su ljudi koji Vama lajkuju komentare. Da li ste im isprali mozak ili su uplašeni? Majko Gospodnja pomagaj!

Шта ли бих тек студентима урадио да Максим није слагао како немам основну школу и тиме спречио мој избор! Спасио је невине душе!:)) То за ОШ је достојно св Николаја Велимировића! Тако су њега дриблали - по Божијој вољи, што би ти рекла.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lulaby рече

Sigurno je veliki broj spašen od Vašeg mogućeg trovanja...ne dao Bog da ste Vi prof na fakultetu.....

Није, читају ми текстове и студије. Отровао сам их преко Поука и фејса. Да ли си чула тропар који су ми испевали студенти? Имаш га на крају овог текста, музички запис: 

Подели на овим сајтовима

@Bokisd 

A pazi ovo, prava studija, vrh!

Ведран Голијанин

Hаучни рад

ИСУС ХРИСТОС У КИНЕСКОЈ МИСЛИ

Hristijanizacija Kine.pdf

• Свиђа ми се 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Lulaby рече

odgovori su zabrinjavajući i argumenti...

Шта ти знаш о мојим аргументима кад ниси читала текстове? Плаши те шта ћеш тамо наћи? Или си ти толико видов ита па да без читања знаш шта пишем? 

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, о.Небојша рече

Да не идеш на концерт или си жешћи фан кад си ставио два пута 0513_music

Slucajno oce. Pisem sa tel, pa umesto - izmeni - pritisnem - citiraj....( a na tel nemam opciju da obrisem komentar )...Nadam se da ne zamerate 

Подели на овим сајтовима

@Lulaby  sta da vam kazem?

Inace - sama  cijenica da je doticni dva puta pisao pokajna pisma i izvinjavao se pametnom govori sve...u prevodu dva puta je priznao da je govorio i pisao nebuloze i time nesumnjivo zavodio vernike na pogresan put. ( pravicemo se da nema posledica )...a koliko vidim, nastavlja u istom ritmu, suptilno ubacujuci deo o sasluzivanju u letopis...

Nastavite da padate u nesvest na pisanija doticnog, neka vam je na spasenje. ??

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, The Godfather рече

Slucajno oce. Pisem sa tel, pa umesto - izmeni - pritisnem - citiraj....( a na tel nemam opciju da obrisem komentar )...Nadam se da ne zamerate 

Далеко било, луд би био ко би замјерио. Ово је ипак, слободна земља. О укусима се не расправља.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...