Jump to content

Paradoksologija

Члан
  • Број садржаја

    9318
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    16

Последњи трофеј

Paradoksologija је имао/ла садржај са највише реакција!

О Paradoksologija

  • Рођендан 04/13/1982

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Beograd

Скорашњи посетиоци профила

21767 посетилаца

Paradoksologija's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

16.9k

Форумска репутација

  1. Ovo je greota brisati. Kao da nije nastalo ni uz pomoć google translate, nego predictive text
  2. Pregledam matične knjige rođenih i umrlih iz 19. veka ovih dana jer sam se zainteresovala za poreklo jedne intrigantne čukunbabe... Ništa te ne pripremi na u nekim trenucima 90% dece među umrlima, i to sve od sprečivih i lečivih bolesti - difterija, veliki kašalj, boginje, tetanus, tuberkuloza...
  3. Samo apstrakt je dostupan, za ceo članak treba platiti. Šteta, deluje kao ozbiljna studija i tim pre sumnjam da su je mediji preneli verno i detaljno, to donosi manje klikova.
  4. Ne mogu, ne dopušta mi izmenu. Možda neko od moderatora može.
  5. 8 Mind-Blowing Facts About Sexual Fantasies WWW.WOMENSHEALTHMAG.COM Chances are, someone else shares your deepest, dirtiest desires. Evo i ovde izveštaj o još jednoj studiji objavljenoj u The Journal of Sexual Medicine gde su ispitivali oba pola: Ovde se pominje cifra od 28,9% za žene koje imaju fantaziju o silovanju i 30,7% muškaraca sa istom fantazijom. Takođe se navodi da se fantazija o dominaciji često nalazi u paru sa fantazijom o potčinjenosti, što bi navodilo na zaključak da osoba prosto ima neki fetiš vezan za samu dominaciju/submisivnost, bez obzira ko je u kojoj ulozi, a ne na nekakve opšte zaključke o polovima. Takođe, seksualna privlačnost će u oba pola gravitirati često ka 'bad boys' ili 'bad girls' u smislu očekivanja da seksualni život para može biti zanimljiv i uzbudljiv, kao i da će partner pokazati inicijativu umesto da samo prati uputstva ili leži nepomično. Očekivanje da partner preuzme kontrolu i radi neočekivane stvari može dovesti i do ekstremnije varijante fantazija, to može biti još jedna hipoteza.
  6. Ovaj link mi se ne otvara, imaš li možda link ka konkretnoj studiji?
  7. Razne patologije i razne maštarije postoje, ali je svakako jasno da ogromna većina zaista ne želi nešto ni približno ovome u stvarnosti, i sigurno im to ne bi prijalo. Ko zna i otkud ovakve fantazije, možda potiču i od nekih nerazrešenih trauma koje se na taj način bezbedno u glavi odvijaju ili transformišu u nešto ipak bezbednije, jer je u potpunosti kontrolisano. Ne bih u to učitavala nekakve večne istine o odnosima među polovima. Najbolji seks je onaj u kome postoji želja, inicijativa i kreativnost sa obe strane. A to može kad postoji poverenje.
  8. Pa bilo bi. Žene ovde su rekle ne, hvala. Uzorak je možda mali, ali prilično reprezentativan. I jesam, pročitala sam do kraja, tu još neprivlačnije deluje čisto ljudski. Moguće je da status može da donese neki broj žena koje se lože na to ili bar žele da iskoriste, ali volela bih da znam da li je zaista našao sreću i ispunjenost sa nekom osobom ženskog pola. Nije fer, ali deluje da u velikom broju slučajeva kada je privlačnost među polovima u pitanju, ko ima daće mu se, itd. Određena količina prirodne fizičke privlačnosti uz odrastanje u porodici punoj ljubavi i uz stabilnu ličnost i prijatan temperament dovodi do toga da mnogi drugi ljudi, posebno suprotnog pola, pozitivno reaguju na osobu, što opet dovodi do još većeg samopouzdanja i laganog funkcionisanja među ljudima, bez gaženja i puzanja. Što dovodi do još veće popularnosti kod suprotnog pola. I obratno, nažalost.
  9. Ono što razni inceli nekako teško da shvate jeste da, osim što je privlačnost kombinacija faktora, koji uključuju i fizičku privlačnost i snagu i nežnost u svakom smislu, oni sami verovatno nemaju upravo ni to 'unutrašnje' štagod što je navodno jedino bitno (nije jedino bitno, prim. aut.). Odnosno, često se pokazuju kao zavidni, ljubomorni, ogorčeni, besni, čak otrovni - što je možda razumljivo, ali svakako nije nikome privlačno. A desi se i da upravo zbog raznih romantizacija devojke završe sa raznim na prvi pogled šarmantnim psihopatama, ali psihički zdrave i zrele žene će relativno brzo shvatiti da je iza fasade ponor.
  10. Ali ovaj mračni tip nije ni fizički privlačan. Bukvalno najviše podseća na Džafara koji princezu svaki put mora da zarobi jer njoj ne pada na pamet da bude s njim. Ja ne tvrdim ovde da je ženama nebitna fizička privlačnost, upravo naprotiv. Tu su polovi sličniji nego što stereotipi tvrde.
  11. Ja bih pre nijednog od ponuđenih, zaista je u redu biti bez muškarca u životu.
  12. Ovo nije ekvivalent lažnoj dilemi koju si postavio ženama - ovo bi realno mogla da bude ista žena sa 30 godina razlike. Niti je prva ultramiroljubiva i pokorna niti je druga domino dama koja kopa oči noktima čim je neko popreko pogleda. Obe deluju kao potencijalno normalne osobe, mada ih naravno ne poznajemo, jedine razlike su starost i količina šminke u trenutku slikanja. Na onim slikama muškaraca jedan je valjda monah neke istočnjačke religije, pa se verovatno i odrekao žena, a drugi izgleda kao zli mag Džafar iz drevne igrice Aladin - poslednji i najgori zlikovac s kojim se treba izboriti da bi spasao princezu... Princezu koja ga, naravno, neće, zato je i zarobio.
  13. Najlepše slike mog muža su sa decom, i to ne samo našom. Ume da umiri i tuđu. Moja sestra čim dođe njemu uvali bebu, i namah zavlada mir. Ima to neko toplo, smirujuće, tinjajuće prisustvo, stvarno mi je teško da zamislim da išta može biti privlačnije od toga. Mada ni ovaj prvi ti nije nesimpatičan, nemam ništa protiv pirsinga i kreativnog oblačenja.
×
×
  • Креирај ново...