Jump to content

Епископ западноамерички др Максим (Васиљевић): Чуђење као почетак вере и мудрости (Дивљење, поглед и кинеско хришћанство)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 188
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, Родољуб Лазић рече

уколико вам је до душевног мира, време је да занемарите даље коментаре Зорана Ђуровића и  оних који су чувари његовог "лика и дела"

:))12:smeha::))

пре 8 минута, Родољуб Лазић рече

За почетак сте се уротили са мном

Роћко, ти би се и са црним ђаволом уротио не би ли ме оклеветао. Удружио си се са Максимом у ситуацији где се он руга отворено православним Украјинцима. То све говори о томе какав си чове, односно нечовек. А има ли да некога од мојих пријатеља на фејсу или овде на Поукама приватно ниси малтретирао са мном? Жао ми је само што немаш конвертита...:D Успео си само да онај други ништак од Лазића ми побрише све текстове са Стања Ствари а задржи све који су писани против мене. Јасно нам је ваше "чојство".  

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

:))12:smeha::))

Роћко, ти би се и са црним ђаволом уротио не би ли ме оклеветао. Удружио си се са Максимом у ситуацији где се он руга отворено православним Украјинцима. То све говори о томе какав си чове, односно нечовек. А има ли да некога од мојих пријатеља на фејсу или овде на Поукама приватно ниси малтретирао са мном? Жао ми је само што немаш конвертита...:D Успео си само да онај други ништак од Лазића ми побрише све текстове са Стања Ствари а задржи све који су писани против мене. Јасно нам је ваше "чојство".  

Нема тебе потребе било ко да клевеће. Ти си сам себи највећи клеветник. Да си паметан, гледао би да што мање пишеш, јер све што пишеш говори највише о теби самом.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Родољуб Лазић рече

За почетак сте се уротили са мном (који сам нанегативнији лик) а после тога долази редом, како коме шта падне на памет. Нема никаквих граница ни обзира. 

Nije se " ona " urotila sa tobom Lazicu, to je figurativno receno...nego si ti manirom iskusnog lisca prepoznavsi priliku pod plastom dobronamernosti poceo da se kacis na njene komentare....

пре 16 минута, Родољуб Лазић рече

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Nije se " ona " urotila sa tobom Lazicu, to je figurativno receno...nego si ti manirom iskusnog lisca prepoznavsi priliku pod plastom dobronamernosti poceo da se kacis na njene komentare....

То је твоје виђење ствари. Било ми је симпатично што је она схватила шта није у реду код Зорана и што је смогла храбрости да то изрази овде. 

На то сам реаговао, јер јесте за похвалу. А како ти то схваташ, баш ме брига.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

То је твоје виђење ствари. Било ми је симпатично што је она схватила шта није у реду код Зорана и што је смогла храбрости да то изрази овде. 

На то сам реаговао, јер јесте за похвалу. А како ти то схваташ, баш ме брига.

Јесте, ниси ти једини звјездозналац. Али ме чуди да ти у твојој суптилној студији о мени ниси поменуо и тај мој грех што се не уздам у Бога? Како ти је то могло промаћи? Опет си показао да си социопата: А како ти то схваташ, баш ме брига.

Такође ми је драго што верујеш да ће се Максим покајати, што значи да неће одустати од свог наопаког курса. Ово је затишје пред буру. Да су га сада рашчинили, не би нам се смешило све ово што нас чека од јесени.  

Подели на овим сајтовима

Наравно да ме није брига како он схвата ствари. Његова је ствар, може да измисли шта год хоће, немам потребе да се упуштам у то.

Смешан си, човече. Користиш сваку, па и потпуно бенигну ствар, да упутиш некакве етикете и увреде. Није теби лако.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Lulaby рече

Vladan, Zoran, Vukašin  A sada dolazi i Talični Tom iz neke  rupe

пре 59 минута, Lulaby рече

A gde je Vladan? Nedostaje mi....

Па у рупи бре... чекам да ме избавиш, Бартинице ... :1405_love:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Родољуб Лазић рече

Наравно да ме није брига како он схвата ствари. Његова је ствар, може да измисли шта год хоће,

Eo trcimo da ti poverujemo.???

A sta sam to izmislio? Ako nije tajna?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Родољуб Лазић рече

... Потпуно непотребно стварање конфузије и довођење у питање исправног става Синода у вези украјинског раскола. И опет, надам се (како кажу - волео бих да верујем) да је то било случајно и да неће наставити тим путем.

Мора да се шалиш са овим око Максима?? Ако си ишта пратио од првог фамозног интервјуа видећеш да је конфузија била преко потребна да се испита колико је чврста СПЦ. И ту ништа што је Максим писао није било, ни из далека, случајно. Није он почетник, овде га кову у звезде по учености, епископству, духовности и сада, оп!, ето случајно да подели СПЦ и направи хаос са Саопштењима.

Немој да се брукаш са таквим изјавама, испада као да је Максим јуче уписао теологију па, ето случајно лупио нешто, 5-6 пута...

Подели на овим сајтовима

Већ сам рекао - похвалио сам њено размишљање о Ђуровићу и храброст да то овде каже.  Имао сам потребу да јој дам подршку, јер знам како се могу осећати људи који на Поукама говоре нешто против Ђуровића. 

Нисам се са њом сложио око еп. Максима, и то сам такође рекао.

Шта ти у томе видиш и како тумачиш (измишљаш) то је твоја ствар и није ме брига.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan :::. рече

Мора да се шалиш са овим око Максима?? Ако си ишта пратио од првог фамозног интервјуа видећеш да је конфузија била преко потребна да се испита колико је чврста СПЦ. И ту ништа што је Максим писао није било, ни из далека, случајно. Није он почетник, овде га кову у звезде по учености, епископству, духовности и сада, оп!, ето случајно да подели СПЦ и направи хаос са Саопштењима.

Немој да се брукаш са таквим изјавама, испада као да је Максим јуче уписао теологију па, ето случајно лупио нешто, 5-6 пута...

Ајмо сад пет страна о конфузији, тумачењу, пребирању...жао ми је, немам времена. До сада сам барем три пута рекао шта сам имао о Максиму, а била је ои та огромна тема. Кога занима, нек прочита.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Ајмо сад пет страна о конфузији.... а била је ои та огромна тема.

Нема потребе, довољна је само преписка Иринеја и Максима и онда оно са Саопштењем и све је јасно. Нема ту ништа случајно.

Подели на овим сајтовима

@Родољуб Лазић E moj Lazicu, bolje ti je kamen oko vrata pa....nego pasti u ruke Avvi zivome na poukama da te cereci sa minimum dva lazna i  jednog pravog profila:)):pop::aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Нема потребе, довољна је само преписка Иринеја и Максима и онда оно са Саопштењем и све је јасно. Нема ту ништа случајно.

Где Милојко стаде, Роћко продужи!:)) Макс наиван и случајно узе да се пре са Буловићем. Рођо не разуме написано, али зато зна да гата по звездама, или што би Миле Пиле рекао: по мокраћи!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...