Jump to content

Саопштење за јавност Информативне службе Српске Православне Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Ćiriličar

пре 37 минута, Ćiriličar рече

Нисам пратио то за Кирила, знам да је Иларион био баш онако....типа да је грех ако се не вкцнишеш можеш другога заразити...мислим да је то прерадикално...а иамло је контраефекат и код верника...јако мало Руса се вакцинисало а међу првима су добили вакцину и то "државну", није чист профит иза вакцина...

Иначе покосила је корона доста свештенства тамо, а ионако имају кратак животни век...постсоветско наслеђе.

Ово је скраћена вест:

WWW.RT.COM

Russians should not fear catching Covid-19 in places of worship because epidemiological measures are being followed, and believers are protected by “the grace of God,” the head of...

Углавном, против је сваке врсте присиле.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 321
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

VIDOVDAN.INFO

Поједини епископи наступају веома ригидно, не хајући за слободу којом нас је Христос једном заувек ослободио, него, напротив, претећи санкцијама

Подели на овим сајтовима

Чекај, јеси ти у информативној служби СПЦ или у информативној служби еп. бачког? Ово си већ окачио...:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Родољуб Лазић рече

Чекај, јеси ти у информативној служби СПЦ или у информативној служби еп. бачког? Ово си већ окачио...:ani_biggrin:

Ja sam 007,али чији, то не могу да ти кажем јер бих после морао да те убијем!:))

Нисам качио претходно. Само 1 цитат.  

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вукашин рече

Задње време дошло кад и БЗВ преноси интервју епископа бачког 

Зна ли се ишта, ко стоји иза овог сајта? Зна ли ико?

@Zoran Đurović Ти си генерај нашег језуитског реда...збори...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милошшш рече

„Све је пошло ђавољијем трагом, заудара земља Антихристом!“ 

Чини ти се то је само твоје унутрашње стање.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

Зна ли се ишта, ко стоји иза овог сајта? Зна ли ико?

@Zoran Đurović Ти си генерај нашег језуитског реда...збори...

Imam neke insajderske informacije 0405_feel (stvarno).... ali ne smem da kazem,.... cu zavrsim karijeru...  :0222_shocked: :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Значи, Ђуровић је тамо.... само он прети људима "завршетком каријере". Дупли агент.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Родољуб Лазић рече

Значи, Ђуровић је тамо.... само он прети људима "завршетком каријере". Дупли агент.

Легендо, да те нема, ваљало би те измислити!:)) Тако ми улепшаш дан. 

Сам не знам где сам и то ме чини срећним, поготово кад од вас чујем где сам и ко сам. 12:smeha: Знам само да сам духовник у Ружици на Кемегдану. Читам људима молитве и поучавам их. То ми је посао. Остало...  

Подели на овим сајтовима

On 31.12.2021. at 15:12, Zoran Đurović рече

Узми и излупај фреску из припрате у Милешеви кад ђаволи бацају владике у пакао!

А гдје би ти себе смјестио на тој фрески? Међу ћаволе, или међу владике?

Или се ту већ поставио као судија?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, slovoA рече

А гдје би ти себе смјестио на тој фрески? Међу ћаволе, или међу владике?

Или се ту већ поставио као судија?

Поставио се као мердевине.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 31.12.2021. at 13:17, Милошшш рече

A kad se mišljenje Sinoda razlikuje od zapovesti Gospoda, Apostola i Svetih Otaca ?

Онда и Синод одговара пред Сабором, као што и иначе одговара за све оно што је радио између два Сабора. На сваком Сабору прво Синод подноси извјештај о свом раду, у контексту онога што је договорено на претходном Сабору, а тек онда - ако постоје и ти проблеми, о којима говориш, било који од владика може позвати Синод да одговара и за то.

Али немамо ми православни тих проблема. Синоди раде своје, владике своје, а те несуглацице до којих долази, то се све рјешава на Саборима, једино што та рјешења још одавно подразумијевају гурање круцијалних проблема Цркве, под тепих! А шта је под тепихом, то се не види, па миран Синод, а мирне и владике. А то што је Црква Христова (православна) у расулу већ вијековима, то ником ништа.

И сами расколници, римокатолици, нас одавно прозивају за то. И то с правом, они су се донекле и посложили у свом расколу, а ми у свом православљу никако да се сложимо. Између руског, грчког, српског, и иних Исуса, стоји читава та идеологија изабраних народа, која нема никакве везе са самим Христом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...