Jump to content

Ćiriličar

Члан
  • Број садржаја

    4959
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    76

Последњи трофеј

Ćiriličar је имао/ла садржај са највише реакција!

9 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Солун

Скорашњи посетиоци профила

9548 посетилаца

Ćiriličar's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

6.5k

Форумска репутација

  1. Bruka i sramota, ogroooomna bruka i sramota sa obe strane pokreta oni-i-oni-nismo-mi...koja bruka i sramota, uzas. Uglavnom Nestor priznaje da je uzeo pare...da kao nosilac liste "ima pravo da zadrzi pare"....bruka, velika bruka je sve to sa pokretom oni-i-oni.
  2. Ma to nisu neprijatelji no zlotvori...svakom je jasno da je pritisak nenormalan. J ai pitam u tom kontekstu to za "rafale", ne vidim smisao...verovatno ga ima. Verovatno Vucic i sa tim nesto "potkupljuje" Francuze malo...ali gledajuci spolja zaista nikakvog smisla nema. Jer, eno ga Tramp popustio za pomoc Ukrajini...lego na rudu...znaci nije sala ici uz dlaku tim nasim neprijateljima...sta Vucic radi, kupuje vrijeme, koliko uspeva ne znam...ali ima poteza koji se ne mogu objasniti racionalno. Apropo ZSO....pa da to osnuju onda nam se tek lose pise...ovako se mozemo hvatati za to.
  3. Pa Gajic misli na Vucicev teatar....u prvom redu. Stojanovic kaze da je katasrofalna greska bila izaci iz policije i institucija na severu...a to je svakom danas jasno. Nego...a sto mi kupujemo "rafale" od Francuza. Sta je to Makron, posebno on, uradio za Srbiju? Grade nam metro, sortiranje smeca, sad "rafali"...posudjujemo milijarede i dajemo Francuzima iako ima i boljih aviona i boljih firmi za metroe....a oni nam svaki dan sve dublje pritiscu noz koji su zabili u ledja? Sta je poenta toga, ne razumem. Ajde pritisci...ali ako ti uzimaju teritiriju, sto im dajes jos milijarede?
  4. Измењен Преговарачки оквир: Дефакто признање "Косова" и формално услов за ЕУ интеграције Србије Измењен Преговарачки оквир: Дефакто признање "Косова" и формално услов за ЕУ интеграције Србије RT.RS Министри спољних послова земаља чланица Европске уније (ЕУ) усвојили су измене и допуне поглавља 35 у приступним преговорима са Србијом, према којима и...
  5. Na aerodromu u Dubrovniku i u Begoradu najskuplji parking na svetu. Nema zezanja... Паркинг на аеродромима у Дубровнику и Београду најскупљи на свету WWW.POLITIKA.RS У време док се милиони људи широм свете суочавају са финансијским проблемима због тренутне глобалне економске кризе трошкови паркирања на аеродромима...
  6. @Владимир Владимирович Цар1 Aj' se manemo nadgornjavanja...tema postaje zanimljiva..uglavnom ili radi Jovane ili kako god...polako SPC pocinje da prica o bioetici...mada mislim da bi trebali da se dobro informisu od medecinara sta se desava...pa da imaju svoje stavove zvanicne. Mada...teska su vremena, nama je mozda najbolje da cutimo...da nam "brod" ne roknu na hridi i potope nas sve...nisam pametan. Sa katolicima i muslimani, mislim da je naivno i pretenciozno zadirati u dogmatiku...sa njima treba ove svakodneven, egizstencijalne stvari da se resavaju...gde smo na istoj strani...zajendo smo jaci.
  7. Na brzaka preslusao Pena...nije ostao dorecen za Patrijarha Pavla...poceo recenicu kao da je blagoslove davao ljudima pa i nekim svestenicima...ali ne rece konkretno za sta - mada kontest je nedvosmislen! Ne znam sta da kazem...neuk sam...ali...skakljivo...ima vise godina, vladika David bese, cini se, izricito protiv.
  8. @Александар Милојков Ovaj link vam je pogresnan, umesto Lukovica likuju na Tebe. Одсек за апологетску мисију - МИСИОНАРСКО ОДЕЉЕЊЕ АЕМ MISIJA.RS Одсек за апологетску мисију Одсек за апологетску мисију је усмерен на хватање у коштац са поплавом секташтва, гуруизма и New Age покретâ на нашим просторима. Овај...
  9. @Александар Милојков Lepo....slava Bogu. Ti, djakone, dize nos onomad kad sam Ti rekao da ne tracis vreme na Poukama Kako god - radujem se iskreno - pomeni ako se setis!
×
×
  • Креирај ново...