Jump to content

Др Јована Стојковић - Све што сте желели да знате о вакцинама али је на ТВ цензурисано

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 9. 2018. at 18:47, Јована Стојковић рече
Expand  

Pravoslavni teolozi su kompetentni da drze predavanja  o vakcinama isto kolko sam ja kompetentan da drzim predavanja iz teologije...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Evo sad natera sebe da pogledam onaj snimak iz Slanaca. Sunce ti poljubim confused1.

Braćo vernici, subotari i fundamentalisti se izgleda vrlo uspešno ubacuju u SPC. Neka vam je bog u pomoći.

On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Expand  

Подели на овим сајтовима

DR JOVANA STOJKOVIĆ SA DEVET PITANJA BACILA VAKCINAŠKI LOBI NA KOLENA! – VIDEO NAŠE HEROINE

http://www.globalmediaplanet.info/vakcine-9-pitanja-bez-odgovora-dr-jovana-stojkovic/

Evo... kako da te ne iznervira ovakva stvar. Potpuno objasnjena i odgovorena pitanja se predstavljaju kao epohalna otkrica koja "bacaju na kolena"... I kako da covek ne shvati da su antivakceri lobisti zaista ili budale ili lopovcine (prodavaci magle) kojima je jedini interes sopstveni dzep i samopromocija?

Izvini doktorka, jel ti tvarno ne znas odgovore na ova pitanja koja tako epohalno postavljas? Posto ih cak i ja znam a ja se ne bavim medicinom... (bas kao ni ti).

Ocekujta sutra vest u dnevnom telegrafu

KLAUDKING BACIO PRAVOSLAVNU CRKVU NA KOLENA! "Zasto Biblija pise razlicito o istim dogadjajima?"
Vaseljenski patrijarh u cudu, Moskovska patrijarsija pred raspadom, Srpski patrijarh Irinej na intenzivnoj nezi!

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2018. at 21:14, Јована Стојковић рече

тешко се сналазим на страници , побегну и питања док одговарам.

Expand  

Kada odgovarate na neki post, kliknite na dugmence Цитат ispod posta. Otvoriće Vam se prozor za odgovor, sa kopiranim postom. Vi ispod samo upišite odgovor.

Ako je u postu više pitanja/delova koje komentarišete, označite – prevucite mišem pitanje/deo posta. Pored označenog dela će se pojaviti crno uokviren prozorčić Цитат. Kliknite na njega i otvoriće Vam se prozor za odgovor a u njemu kopirano samo pitanje/deo posta na koje odgovarate/koji komentarišete.

P.S. Mislila sam da samo ja imam teškoće da pratim Vaše odgovore ali vidim da i ostalim forumašima ide sve teže. Da biste se Vi lakše/brže snalazili i da bi oni koji čitaju Vaše odgovore imali bolji/lakši/brži uvid na šta odgovarate, ovo je ukratko - najelementarnije.

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2018. at 7:54, cloudking рече

KLAUDKING BACIO PRAVOSLAVNU CRKVU NA KOLENA! "Zasto Biblija pise razlicito o istim dogadjajima?"
Vaseljenski patrijarh u cudu, Moskovska patrijarsija pred raspadom, Srpski patrijarh Irinej na intenzivnoj nezi!

Expand  

(  kako se kaze, ....da nisi, malo poleteo u 'oblake',... :D )

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2018. at 9:28, Bokisd рече

(  kako se kaze, ....da nisi, malo poleteo u 'oblake',... :D )

Expand  

Za koga ti radis? Otvori oci! Ne masturbiraj dok ja pricam! Pookaaaj seeeee!

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2018. at 9:49, Odahviing рече

Čuj "mom shamed". Nakon što se ovako nešto desi odgovornu osobu (u ovom slučaju roditelje) treba zatvoriti u neku tamnicu i baciti ključ.

Expand  

Meni se sviđa Avocadov predlog - volontiranje u bolnici gde se leče oboleli od određene bolesti. To je konstruktivno i korisno.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2018. at 10:12, Paradoksologija рече

Meni se sviđa Avocadov predlog - volontiranje u bolnici gde se leče oboleli od određene bolesti. To je konstruktivno i korisno.

Expand  

Ne znam u njegov predlog spada i to da država plaća put itd osobi koja treba da volonitra (ako nema te bolesti u Srbiji npr), a to onda znači da poresni obaveznici moraju to da plaćaju.

Ja sam ili za potpunu slobodu, ali za žestoke kazne (koja prevazilazi maksimalnu kod nas) ukoliko odluka košta života to dete.

Ili za obvaveznu vakcinaciju, međutim ovo mi se ne sviđa iz političkih razloga, ali ako dođemo do situacije da su životi dece ugroženi (a čini mi se da smo došli) onda radi zaštite dece nema druge. Koliko mislim da država nema pravo i ne treba da se meša u privatan život ljudi i da odlučuje uemsto roditelja o deci, mislim da ima obavezu da zaštiti decu od nesavesnih roditelja.

Подели на овим сајтовима

Expand  

Izgleda da za njih nema leka. Skoro sam na fb čitala nešto slično ovome što je Juan postavio ali je pisala medicinska sestra. Koja se, nakon desetina godina rada u bolnici, prvi put sreće sa detetom obolelim od boginja. Puna je saosećanja i užasnuta saznanjem kako to izgleda ali ipak svoju decu niti je vakcinisala, niti će ih. kaže, vakcinisati. 

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

@Јована Стојковић Neznam iz kojih ste razloga propustili da odgovorite na moje pitanje ali hocu da verujem da to nije zbog bilo cega negativnog. Zato cu ga ponoviti: Gospodjo Jovana, ja ne poznajem medicinu dovoljno i zato eto kao laik pitam,: rodjen sam 1963. U skoli smo dobijali i primali cudo vakcina i to je tako trajalo sve do srednje skole a zadnju smo zajedniki dobili u vojsci ako se dobro secam dobro. Ja sam kasnije , zbog nekih poslova dobio jos pra vakcina u UK. Do dana danasnjeg nisam doziveo ni jednu jedinu posledicu od onih koje se obicno navode. To isto vazi za celu generaciju ljudi sa kojima sam odrasta kroz skolovanje. Mozete li mi objasniti kako to da na tako veliki broj ljudi vakcinacija nije uticala a sada najednom utice? Nadam se da cete mi moci to objasniti. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Expand  

Zaboravih da dodam i to da u slučaju dobrovoljne vakcinacije, izmišljanje i prenošenje očiglednih laži usmerenih na štetnost, nekorisnost vakcina i slično mora da bude krivično delo sa ozbiljnom kaznom (može samo da se malo izmeni postojeće k.delo Izazivanja panike i nereda)... ako ćeš da se pozivaš na to da su medicinske intervencije dozvoljene jedino uz informisani pristanak, onda ne smeš da dezinformišeš ljude...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2018. at 1:47, RYLAH рече

То што смо, по теби, никакви људи зато што прозивамо неког за псеудонауку, не значи ништа у оваквим расправама.  Овде значе једино аргументи, а друга страна их нема. Односно има псеудоаргументе и радове за које се нада да нико неће да их чита, јер ако их неко прочита схватиће да или са темом немају везе, или у њима не пише оно што се тврди да пише. Ми смо прочитали, онда постављали питања и нисмо добили одговоре. Добили смо изливе вербалне агресије.

Поред тога, манир опхођења дотичне према саговорницима не улива потребу уважавајућег опхођења. Чак супротно.

Expand  

nisam na tebe mislio brate, ja tebe postujem, ok je to sto kazes, ali nisam ja ovdje od juce, znam kome je sta glavna atrakcija na forumu i kako se ko ponasa, ko  za sta zivi ako oces da uvelicavam, ruzno mi to, jer to nije vise zezanje, to je ko neka strast koju iz godine u godinu stalno gledam, moro sam reci.

Подели на овим сајтовима

On 20. 9. 2018. at 4:37, Сања Т. рече

Da tebi doje neka seka , pa da se nasladjuje tim tvojim okama, ne bi ti nas kritikovao toliko ovde po forumu.  ;)

Expand  

ma ja ocu da zenim neku od urednica sa foruma, ove sto su lijepe, al nece one, pustile rogove, sta sam ja za njih, obicna sirotinja postena

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...