Jump to content

Свештеник Горан Живковић: Случај циркузанта, јеретика и лажова о.Зорана Ђуровића

Оцени ову тему

Препоручена порука

Fali na ovoj temi neki klip sa lavom i hijenama... i par klipova sa mladencima naravno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Avocado рече

Fali na ovoj temi neki klip sa lavom i hijenama... i par klipova sa mladencima naravno...

Šta ste zapeli više za mladence, ko nekakvi sexualno dezorijentisani, nebud primjenjeno! :) 

Danas nikakvi mladenci već mladice Živuljenke i lavice! :D 

https://zivulenky1.webnode.cz/

https://tinyurl.com/ycdy48ra

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

U pravu si, izvinjavam se, kad bolje poigledam, fale tu mladenci, da nam ne ostanu galanke same! :D 

STARÉ MĚSTO - REGION. SOUTĚŽ "O NEJLEPŠÍHO TANEČNÍKA SLOVÁCKÉHO VERBUŇKU": MS Staroměští mládenci - "Mokrohájské pole" - moravska narodna i druge

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Драгана Милошевић рече

Нико није избрисао ничији профил, а бан је заслужио као и свако што га добије због недоличног речника и других прекршаја.

Ko je banovan?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Поуке.орг инфо рече

Наравно, он умишља да је неки велики теолог, а у ствари је типичан теолошки штребер, све што пише може се наћи по адекватној литератури, само треба сести и прелистати је.

Pa naravno hah, sesti prelistati, a prije toga po mogućnosti izguglati. 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Питам: парастос о. Горану за 40 дана ће се давати на тачан дан или прву суботу пред 40?:pop:

Изгледа да људи треба да буду опрезни ккада ме називају јеретиком, јер једне банује Црква, а друге Генералштаб Поука!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Поуке.орг инфо рече

О чему пише иначе… То је углавном ниво Информера, Курира, Афере и сл.. Он дође нешто као Драган Вучићевић у теолошкој штампи. Пискара углавном тако о неким догађајима у СПЦ која му очигледно не ваља чим је збрисао под окриље Цариградске Патријаршије. Ниво писања му је онај жуте штампе, значи овај урадио ово, онај урадио оно, али зато он једини зна како треба. Наравно, то постави тамо да би му лакеји подилазили како је паметан и сл. Добро је и за форум јер такво блебетало увек доноси посећеност. Искрено, скоро ништа од њега нисам прочитао у целости, не бих ни ово што ми је писао читао да није био оптерећен мноме до фанатизма па сам био принуђен да читам то његово смеће и преписивање из теолошке литературе. Почео сам пре понешто да читам, али то је толико популистичка литература да немам желудац за то. А вала ни времена за губљење јер има много паметнијих ствари за читање од тога.

Славни Цицерон би рекао: O tempora, o mores! 12:smeha: 

Смешан је однос неболдираног и болдираног текста. Лик је написао ништа. Зна о чему о. Зоран пише али га није читао. Папазјанија. А бомбастичан наслов. Све иконама као илустрацијама. Покупио форе о. Зорана. Смешно.

Где су тексту ове у наслову поменуте јереси, какав је ово текст? Или је ово тек почетак разрачунавања са Ђуровићем?

Да се не ради о угледном Форуму, питао бих га: Протонамесниче, шта бре с...ш? Овако нећу, суздржаћу се.

Читав текст је губљење времена. Очекивао сам неку разраду, неке детаље, референце...

Пошто је на делу покушај (Информер и Вукићевић, прим. аут.) да се од овог Форума направи својеврстан ријалити, некако ме више занима духовнички однос о. Горана о коме се раније писало. Начуо сам нешто па бих волео да о томе они који нешто знају јавно кажу.

Коме је све дотични дахтао у инбокс? На који начин? Како је користио свештенички чин и исповести форумашица? Или се можда ради о лажима?

Дајте мало крви, дајте мало цуркуса. :naklon:

Измењено од Поуке.орг инфо
Недолично изражавање. Сматарајте ово опоменом.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

То сам и ја замијетио :aplauz:

***Није ми покупило текст који сам желео да цитирам.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, син милутин рече

Изгледа да је и Црква добила своју Задругу...

To сам и ја замијетио :aplauz:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Уз дужно поштовање, отац Горан би могао поново да прочита речи које је написао а поготово да добро погледа оне клипове које је поставио. Стварно саблажњиво од једног свештеника, од кога очекујемо да нас управо спасава оног најгорег што чучи у нама а не да то примером буди. У овом случају је природно дошло после тога спомињање батина јер кад је бал нек' је маскенбал.

Такође, од неког ко се представи као свештеник, очекујемо и да нас просветли и образује управо тим простим, школским стварима које ми нисмо учили на факултету, а не да нас, ионако довољно конфузне и избомбардоване информацијама, развлачи по Филозофији. Тако да стварно не разумем зашто се и то замера о. Зорану.

У ствари, да ли је уопште битно како ми мирјани гледамо на такве разговоре и треба ли и нама нешто да буде јасно од тога што се говори или су такве теме резервисане само за "стручњаке" и њихово надмудривање?

Праштајте оци, ништа од овога нисам писала злонамерно, а праштамо и ми вама што сте нас довели у ту ситуацију да критикујемо вас од којих очекујемо благослов и помоћ.

Подели на овим сајтовима

20180914_175235.thumb.jpg.0e4fc1dd535a124b7b9f276b1ef49202.jpg

Ма да ли је могуће да тајни Генералштаб сајта престаје да буде Инквизиција и постаје транспарентан у својој служби Ad majorem Dei gloriam када објављује своје поступке да их и  небитни плебс види?

Ја верујем да им се тај грех случајно омакао! Па неће ваљда од сада рачуне да полажу форумашима, кад они сами у својој тајној јазбини све најбоље знају?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Avocado рече

i par klipova sa mladencima naravno...

Kako je ovo bio divan par! :smeh1:

yydyugsfowkaa0gpd.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...