Jump to content

Јанко

Члан
  • Број садржаја

    5018
  • На ЖРУ од

  • Број дана (победа)

    13

Последњи трофеј

Јанко је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Негде на путу ка...
  • Интересовање :
    Даруј ми, Господе, да ти се не молим празним речима уста мојих, него да паднем на земљу пред Тобом у дубоком смирењу срца и ума. Амин.

Contact Methods

  • Crkva.net
    Јанко Божовић

Скорашњи посетиоци профила

21866 посетилаца

Јанко's Achievements

  1. Да, још једна стварчица и напуштам дефинитивно форум који то више није. Сутра, када се десе промене (неминовно је, РТС је почео да дозвољава дијалог и све почиње да пуца по шавовима, информације цуре невиђеном брзином у етар, овај криминални миље око њега се више не да бранити) рећи ћете да АВ није потписао независност Косова. Бићете у праву. Примарни план запада није успео. Истина је, ипак, горка. Бриселски споразум, Газиводе, ЕПС, позивни број, судство, граница, РОСУ на северу, Српска листа као обезбеђење кворума у парламенту... а на крају и као инструмент за довођење албанаца на чело српских општина кроз бојкот избора који (нису учинили раније, када је било безболније)... Ви тражите да се о томе сада ћути. Запад је добио мнооого више од ове власти него од претходне. И наставља агенду. Питање је само ко ће је довршити. Актуелни вођа се довија да ће он то учинити али колико сутра, а њима се жури па доводе следећег који ће имати катастрофалан полаз остављен од АВ. Видите, ја баш вас видим као одговорне што ће сутра доћи зелени на власт. Јер тражите да се о свему лошем ове власти - ћути. Стално питате друге "кога бисте ви?" док ћутите о болести и допуштате да се шири гангрена. То вас је довело и до оправдавања Слоба, и правдања Алека, до жмурења на убијање државе где печењар води ЕПС, керамичар БИА-у, лопов и подваљивач финансије, лезбејка целу Владу, где син помоћника др. Смрта направи масакр у школи, а тужилаштвом аболирани преступник направи масакр у Младеновцу. Слоба је организовао Мегатренд на чијем непостојећем одсеку у Лондону је дипломирао Стефановић, докторирао Шапић и многи други из власти. Они вас воде, а њих је све поставио - ко? И опет кажете да се ћути, није тренутак. Гашић је 2008. био керамичар кад је приступио у СРС, данас има диплому економског факултета из 2003... Тужилаштво је пало на испиту на сто места, али кад један Павле Грбовић на сред РТС-а таксативно набраја за које све прекршаје је пријављен убица из Младеновца и све је склоњено у архиву - треба да будете свесни једне старе приче из нацистичке Немачке. О ћутању. Када су нацисти дошли по комунисте, ја сам ћутао; јер нисам био комуниста. Када су затворили социјалдемократе, ја сам ћутао; јер нисам био социјалдемократа. Када су дошли по синдикалце, ја се нисам побунио; јер нисам био синдикалац. Када су дошли по мене, није преостао нико да се побуни." Сећате се љубави овог непоменика са Меркеловом, Шредером...? Е па, видите, по њиховој агенди је све ово раније учињено. Па упоредите песму. А кад дођу зелени, опет по њиховој агенди, задњи стих ће бити звоно за аларм у вашим главама. И тада ћете (се) питати:"А кога смо могли?". Господ би дао. Да смо љубили и храбро исповедали Истину. Овако... Нека нам је свима Свеблаги у помоћи, јер и кад брат неће - Он хоће... Сретан останак на форуму. за @JESSY и @obi-wan Видимо се у Литургији.
  2. Овде је народ дефинитивно кратког памћења. 1. Нико изгледа не памти како се поступало са средствима информисања кад је АВ био министар информисања. 2. То (тотална цензура медија) је у рату пролазило јер је имало смисла, међутим у мирнодопским условима то је суспензија слободе. Иако је успео да потчини све јавне канале, немогућа је потпуна цензура. АВољупци неће признати једну просту ствар: Н1 и Нова С су природан одговор на такву врсту укидања медијске слободе (од 2012 не постоји дијалог на јавним каналима, само монолог и контролисане изјаве власти о опозицији, шта је ко и где рекао). Тај исти АВ је демонстрирао и говорио на РТС-у пре 2012. Нису препричавали шта је он рекао већ је говорио у директном преносу. 3. На каблу може да отвори канал ко хоће, а то буде онај који има новца. Ако правиш анимозитет у народу укидањем слободе и истине, сам окрећеш тај народ на туђу воденицу. И после ђаво крив...
  3. Аха, 100% ће да га убију. Па истражи мало чија је то фирма. Да имаш нешто на лицу не би овако писао. Тебе истина може да удари посред тог лица и да се не помериш...
  4. Овако се брани Косово? WhatsApp_Video_2023-05-26_at_18.59.16.mp4 Barileva Turist Worldwide Bill Clinton 134 Prishtina XK, 10000 Баш ме занима разјашњење такве дивне сарадње. Шиптаре разумем, превезли Србе одоздо па упали са специјалцима на север. А возе српске туристе из Приштине преко БГ за Грчку. Него, не разумем наше... Просветлите ме...
  5. Те јефтине трикове остави другима. Кад одговориш на постављена питања и ја теби одговарам. Пошто за свако недело твог вољеног не рече ни једну реч, нећеш ни ти од мене добити.
  6. Дакле, ти си просветљен, ја незрео. Ок. Разумео. Over and out..
  7. Какав буквалиста. Ти не разумеш значење израза и после Тита Тито? С ким се свађаш, брате, са собом? Какав Стаљин, Лењин...
  8. Интелигенција је пасивна подршка овој стихији? Не, хвала. Само ви ћутите и климајте главама. Нико вам не брани. Понављам - ако кажем докажу. Ако не, зашто ме бијеш?
  9. Не, брате, него фацу који је хтео да буде после Тита Тито. Све си помешао, братац. Атеиста био и остао, без крста на гробу. А Шешељ организовао сахрану. Паметном би стварно било доста...
  10. Ја само видим да ти мене упорно сврставаш у зелене, ЕУ, са Јовом а мени приписујеш да ја тебе негде сврставам. Остави се замене теза, моли те брат.
  11. Не-озбиљан човек. Господ с тобом.
  12. Врло занимљиво. Ако они кажу онда је тако.😂 Па видећеш колико ће успешни бити...
  13. Слобо је као правник испред удружења банкара послат у САД на курс управљања масама ("великим групама"). После тромесечне обуке долази са задатком разбијања СКЈ који успешно изводи под плаштом национализма (исто јаје које вам потура АВ). Касније се отрже њиховим инструкцијама око поделе СФРЈ и своју мегаломанију завршава онако како је завршио. Нити је он искрено решавао ишта на Косову (држао криминалце доле као и АВ данас) нити је имао жељу за добро народа. Своју непослушност западу је представио као борбу са Западом. Жао ми је, ипак мислим да сте ви поприлично политички незрели.
  14. Мешаш бабе и жабе. Народ је ПРВИ изашао и говори ово што и ја вама говорим. ГраЏанисти покушавају да себе убаце на чело тог народа. Тај народ их неће, и ако пробају да ишта учине преко њихових леђа добиће празне улице. Чека народ да се и такви као ви пробудите и проговорите. Али ћутите. И дисциплиновано слушате власт. Нисте ни свесни средњег пута који се рађа. Но, ваша ствар.
  15. Разобличујете прозападне потенцијално владајуће а о садашњим ћутите за сва њихова непочинства? И сутра бисте њих поново на власти? За мене сте исто толико непријатељи овог народа колико и ти које помињете. Паметном доста. Катарзе видети нећете са тим ставом.
×
×
  • Креирај ново...