Jump to content

Леон Професионалац

Члан
  • Број садржаја

    1825
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    18

Последњи трофеј

Леон Професионалац је имао/ла садржај са највише реакција!

2 Пратилаца

О Леон Професионалац

  • Рођендан Фебруар 20

Profile Information

  • Пол :
    Небитно
  • Локација :
    42°29′16″ СГШ; 19°23′27″ ИГД

Скорашњи посетиоци профила

3438 посетилаца

Леон Професионалац's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

4.3k

Форумска репутација

  1. Кажу да је Арије био невероватно леп, да је анђеоски појао и да је био један од најобразованијих свога времена.
  2. Нешто се ваља у ЦГ, а шта - видећемо. Власи су своји а отприлике су сад чак и већина Румуни. Преко 2/3 Румуније је била Влахија, Румуни су их превеслали и сада их нема у Румунији, све су Румуни. Власи су старији од Румуна. Ето, и та нација је настала а није је било. Једноставно, нације настају у нестају. А шта ће са нама бити...
  3. Зато што нам се пласира рат између Митрополита и Мила а овамо се доносе паре у џаковима.
  4. Нема на тој фотографији Аца Ђукановића, ту је Мићуновић и Дуле Савић. Ово је сахрана неког кримоса или политичара. Или можда неки парастос с обзиром да ја не носим фелон.
  5. Јован је мученик, шта је све преживео а сад се понашамо према њему као да је колатерална штета. Лоше смо реаговали кад је требало. Сад су се кола откачила. Тешко да ће на јесен али да ће да се слижу с фанаром - то верујем. Фанар још ништа не ради по том питању јер верују да тиме могу да нас уцењују по многим питањима. Само због тога чекају. А наши су шампиони у орочавању проблема на дуге стазе. Ту нам нико није дорастао. Само, проблем се нерешавањем продубљује а наши то не виде.
  6. Зато и кажем да није то баш како нам се сервира. ?? Не верујем да ратују као што се представља.
  7. Опет кажем: себе да гледамо. Добро памтим кад су кренули да нас бомбардују а Руси данима окрећу ракете и прете како ће да крену да нас бране. Пола државе нам разорили а они нису мрднули. Ни њима не верујем. Једном сам им веровао, тада баш и никада више. А те приче да је сада друга Русија су ми одвратне. Користе нас како стигну. Сви одреда. Сви гледају своју корист тако и ми треба да будемо паметни. Морамо да будемо са свима у добрим односима и да изградимо ауторитет а не да будемо поводљиви.
  8. Да, разум пре свега. Не слепо прихватање, то сам поменуо у контексту где сам објашњавао шта јесте канонски.
×
×
  • Креирај ново...