Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Članak:

WWW.GOOGLE.COM

Global-health groups that buy and distribute medicines are a sure bet for saving lives, but...

Intervju:

WWW.GOOGLE.COM

Investing in global health organizations aimed at increasing access to vaccines creates a...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 21 часа, Avocado рече

A kakva drugačija koncepcija je bila na onom klipu?

(inače nije klip obrisan već kanal, možda od strane tvorca kanala ili od YT)

Питао сам те већ у вези тога, да ли је нормално да постоји закон који не дозвољава да запослени у компанији за производњу фајзерове вакцине приме исту. А на том клипу је Сахин изјавио нешто у смислу да му правна регулатива не дозвољава да се он и запослени вакцинишу. Хајд и да је тако као што каже @fsa па да треба да чекају свој ред али ми није логично да неко ко је држави, државама, битан за производњу вакцине (читај запослени у компанији) немају право да буду један од приоритета за вакцинацију.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Плаво Небо рече

Питао сам те већ у вези тога, да ли је нормално да постоји закон који не дозвољава да запослени у компанији за производњу фајзерове вакцине приме исту. А на том клипу је Сахин изјавио нешто у смислу да му правна регулатива не дозвољава да се он и запослени вакцинишу. Хајд и да је тако као што каже @fsa па да треба да чекају свој ред али ми није логично да неко ко је држави, државама, битан за производњу вакцине (читај запослени у компанији) немају право да буду један од приоритета за вакцинацију. @Avocado

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Плаво Небо рече

Питао сам те већ у вези тога, да ли је нормално да постоји закон који не дозвољава да запослени у компанији за производњу фајзерове вакцине приме исту. А на том клипу је Сахин изјавио нешто у смислу да му правна регулатива не дозвољава да се он и запослени вакцинишу. Хајд и да је тако као што каже @fsa па да треба да чекају свој ред али ми није логично да неко ко је држави, државама, битан за производњу вакцине (читај запослени у компанији) немају право да буду један од приоритета за вакцинацију.

Pa znači da nije bila nikakva drugačija koncepcija... rekao je da mu propisi zabranjuju i sad je razjasnio koji propisi... tj. da ne može preko reda...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Pa znači da nije bila nikakva drugačija koncepcija... rekao je da mu propisi zabranjuju i sad je razjasnio koji propisi... tj. da ne može preko reda...

Мислим да је у том клипу ипак било да уопште не може да прими али ако је појаснио у овом другом онда ок.

Подели на овим сајтовима

Да ли је могуће,  данас сам прочитао да се од кинеске вакцине стиче имунитет око 40 дана после друге дозе? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Да се пријавим да сам ушао у клуб чипованих. Није било избора осим Астразенек 2.0  0.35 μm CMOS, користи оперативни систем њидовс 10. За ту потребу су ми уградили УСБ конектор на десној руци, да могу да се конектујем са базним рачунаром. Да ли су нам и карту у коме се неки чика Бил потписао, а усмено су нам пренијели информацију да смо сад у систему и да морамо служити глобалном проетку иначе ако се побунимо има да активирају чип даљински и самоуниште нас...ето тако. :D

viber_image_2021-04-07_13-29-51.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Justin Waters рече

Да се пријавим да сам ушао у клуб чипованих. Није било избора осим Астразенек 2.0  0.35 μm CMOS, користи оперативни систем њидовс 10. За ту потребу су ми уградили УСБ конектор на десној руци, да могу да се конектујем са базним рачунаром. Да ли су нам и карту у коме се неки чика Бил потписао, а усмено су нам пренијели информацију да смо сад у систему и да морамо служити глобалном проетку иначе ако се побунимо има да активирају чип даљински и самоуниште нас...ето тако. :D

viber_image_2021-04-07_13-29-51.jpg

Ма само нек је теби на здравље и сачување од вируса! А на хумору ће већ морати да се поради.. :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Doneta presuda: Obavezna vakcinacija legalna

Evropski sud za ljudska prava doneo je presudu da je obavezna vakcinacija legalna i da će možda biti potrebna u demokratskim društvima.

Presuda je doneta u četvrtak i usledila je nakon zaključka žalbe koje su češke porodice podnele sudu zbog obavezne vakcinacije dece, piše Dojče vele.

Evropski sud za ljudska prava, kome su se obratili roditelji dece iz Češke koja nisu primljena u vrtić zbog nevakcinisanja, ocenio je danas da je obavezna vakcinacija "neophodna u demokratskom društvu".

"Ova presuda povećava mogućnost obavezne vakcinacije u uslovima trenutne epidemije kovida 19", rekao je agenciji Frans pres advokat Nikola Ervije, koji je specijalizovan za ECHR. On, međutim, ističe "slobodu procene koju je sud prepustio državama po pitanju vakcinalne politike".

Ovaj stručnjak takođe ukazuje da odluka suda konstatuje "generalni konsenzus o pozitivnim efektima vakcinacije koja se ne dovodi u pitanje zbog neizbežnih neželjenih efekata jer postoji striktna naučna kontrola".

Sud, kako dodaje, podržava "princip socijalne solidarnosti koji može opravdati nametanje vakcinacije svima, čak i onima koji se osećaju manje ugroženim bolešću, kada je reč o zaštiti najugroženijih osoba".

ECHR ocenjuje da obavezna vakcinacija dece u Češkoj protiv devet bolesti (difterija, tetanus, dečja paraliza...) ne predstavlja kršenje odredaba Evropske konvencije o ljudskim pravima kad je reč o "pravu na poštovanje privatnog života".

"Politika vakcinacije sledi legitimne ciljeve zaštite zdravlja, kao i prava drugih, jer štiti i one koji prime vakcine i one koji ne mogu da budu vakcinisani iz medicinskih razloga", ističe sud i dodaje da osobe koje ne mogu da prime vakcinu, onda ;"zavise od kolektivnog imuniteta da bi se zaštitile od teških zaraznih bolesti."

Češka "zato ima veliku slobodu procene u tom kontekstu", navodi sud na čije se odluke ne može uložiti žalba i ističe da "interesi dece moraju imati prednost u svim odlukama koje se na njih odnose".

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=08&nav_category=78&nav_id=1839525&fbclid=IwAR1Jz0GpBWDPO50DPEN9lMvBFgPzG3I26Kkmg_Bxf4RnAMlwB69Ls4zpwUc

Подели на овим сајтовима

Lončar o OBAVEZNOJ VAKCINACIJI medicinskih radnika: Nema logike da kažu da su dobili koronu, jer mogu da se vakcinišu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da bi republička stručna komisija trebalo da donese odluku o obaveznoj vakcinaciji zdravstvenih radnika protiv virusa korona i ponovio da je saglasan sa tim predlogom.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/loncar-o-obaveznoj-vakcinaciji-medicinskih-radnika-nema-logike-da-kazu-da-su-dobili/kqd1kmd

Подели на овим сајтовима

ja se samo pitam kuda vodi ovo ne poštovanje ljudskog dostojanstva...

da su pametni trebali bi da podignu spomenik tim zdravstvenim radnicima

ako neko neće onda ga ne siluj da mora

za sad oni ljudi besprekorno rade svoj posao, a ovi samo nek se prave pametni i protežu mišiće na najangožovanijem delu društva...ako njim pukne film biće veselo

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Ја сам прележао корону ових дана, и могу рећи да уопште није наивно, и могу само замислити како је некоме ко има веће старачке и уопште здравствене тегобе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Teen Diagnosed With Guillain-Barré Weeks After First COVID Vaccine

The previously healthy teenager said he believes the vaccine caused him to develop the rare neurological disorder, but doctors said it could just be a coincidence.

A few weeks after receiving the vaccine, McGlaun became weak and had difficulty walking.

CHILDRENSHEALTHDEFENSE.ORG

The previously healthy teenager said he believes the vaccine caused him to develop the rare neurological disorder, but doctors said it could just be a coincidence.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Вакцинисан и ревакцинисан кинеском вакцином.

Нема никаквих нуспојава. Само ме пас љубимац нешто избјегава.

maxresdefault.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...