Jump to content

Плаво Небо

Члан
  • Број садржаја

    2974
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    8

Последњи трофеј

Плаво Небо је имао/ла садржај са највише реакција!

12 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

44059 посетилаца

Плаво Небо's Achievements

Не мисли да оде

Не мисли да оде (8/9)

3.2k

Форумска репутација

  1. Наша сестра у Христу, која је иначе члан Поука, а и групе за упознавање за брак, мислим била је, сад не знам да ли је, случајно видех да јој треба помоћ и сетих се да смо се пре неку годину дописивали. Па ко може да помогне молитвено, финансијски. Замолио бих админе да линк исто окаче ако има тема за помоћ угроженима. Захваљујем, а сигуран сам да би и она то учинила.

     

  2. Био бих врло обазрив јер је и Зеленски дошао на власт на ''ловорикама'' народног усхићења.
  3. Једном 20.03. у Прокупљу и пре тога 17.03. у Прибоју два пута су били земљотреси на 0 (нула) дубини, што значи да су били на површини земље. И то све у близини путева?! Како је то могуће.. Републички сеизмолошки завод WWW.SEISMO.GOV.RS Republicki seizmoloski zavod
  4. Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje Vladimira Putina WWW.EURONEWS.RS Putin se sumnjiči da je odgovoran za ratni zločin protivpravne deportacije stanovništva (dece) i protivpravnog preseljenja stanovništva Шта очекивати од полуделог света..
  5. https://sputnikportal.rs/20230316/kijevsko-pecerska-lavra-posle-sluzbe-raskolnika-iz-pcu-pocrneli-krstovi-video-1152504707.html
  6. ''У Атини је 24.02.2023. у храму Светог Андреја Првозваног почело да крвоточи Распеће Христово и да мироточи икона Мајке Божије Јерусалимске. Велико упозорење од Господа и позив на покајање''.

  7. Помешаш очишћен самлевен слан печен кикирики са киселим краставчићима, црним луком, паприком, куваним кромпиром (пире) тј са чиме желиш и ето ти паштета. Мера нека ти буде по жељи, а и састојци. Калорично је али немој за више дана да правиш да не ускисне. Мени је трајало највише око пет дана. Мислим, појео сам. Лепо је и танке кришке хлеба намазати сенфом и испећи у рерни па онда намазати кечапом. Све зависи од укуса, шта ко воли. Ја сам ко прасе, могу и ''15'' дана да једем једно те исто, а могу вала и свашта нешто различито. Тако да нисмо сви исти.
  8. Годину дана прође од почетка специјалне операције Руске Федерације у Украјини, а ништа се ново није десило (читај - напредак у осталим деловима осим на истоку Украјине). Када се погледа из садашње перспективе њен почетак питам се да ли је неко одговарао за тотални неуспех руских јединица које су ушле из Белорусије. Боже помози, колико ли је само тада изгинуло руских војника, а да не причам о уништеној војној техници. Да је било успеха Кијев би одавно био заузет, али не, Руси су тотално оманули. Питам се, како су и ко је планирао ту операцију. Оно што се сада дешава, а може да се види на овој мапи https://sputnikportal.rs/20230225/specijalna-operacija--kakva-je-trenutna-situacija-u-ukrajini-i-donbasu-1149806507.html је веома тешка ситуација. Данас на Спутњику читам да украјинска војска чак гомила своје снаге на граници са Придњестровљем што само говори о бројној надмоћи у односу на руске снаге. А Руси се свађају међусобно (читај - оптужбе које износи командант Вагнера упућене руским генералима). Да не причам о сменама команданата спец.операције. Изгледами да су сви заказали, од Путина, Шојгуа, па до обавештајне структуре или боље обрнутим редоследом. Неко рече овде, зар мислим да они греше.. или нешто слично. Ово како изгледа, има да траје у недоглед.
  9. Медведев: Москва је дала безбедносне гаранције Бајдену пре његове посете WWW.POLITIKA.RS Заменик председника руског Савета безбедности Дмитриј Медведев изјавио је данас да је амерички председник Џозеф Бајден добио безбедносне гаранције пре данашње... ''АП је раније јавио, позивајући се на Белу кућу, да је Вашингтон био у контакту са Москвом непосредно пре Бајденове посете Украјини, „како би избегао конфликтне ситуације”. Чисто да се зна ко је газда.
  10. Prva pobeda nevidljivog – avion vredan 350 miliona evra raketom je probušio kineski balon koji je donela pacifička mlazna struja WWW.POLITIKA.RS Obaranje kineskog balona iznad istočne obale Amerike ostaće zabeleženo u analima istorije avijacije iz najmanje dva razloga
  11. Давно сам читао да је Никола Тесла успео да изазове земљотрес у месту где му је била лабораторија, на неки начин, да'л уз помоћ резонанце.. Колико је то тачно не знам.
  12. Боље му је да брине како ће опстати на власти после избора јер ће му амери сигурно окренути леђа. А да не причам коју сад бригу има због земљотреса.
  13. https://sputnikportal.rs/20230124/specijalna-operacija--kakva-je-trenutna-situacija-u-ukrajini-i-donbasu-1149806507.html
×
×
  • Креирај ново...