Jump to content

Плаво Небо

Члан
 • Број садржаја

  2955
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  4

Everything posted by Плаво Небо

 1. Баш ме занима ко су им финансијери. И које годиште су узели у обзир.
 2. Могу Руси цео исток Украјине да ослободе, што им од срца желим, и хоће, али, никада стварни мир неће да настане. Стално ће фашисти да гађају градове са осталих делова украјинске територије. Стварни мир ће настати само онда када се цела Украјина ослободи од фашиста. Дакле, или цела Украјина или од трајног мира ништа.
 3. Православни Свети оци одувек су говорили да су јога и друге медитације (не мислим овде на неке положаје истезања и вежбања тела) штетне. Ето, сада се и научно то доказује. Novosti.rs | MEDITACIJA IPAK NIJE ZDRAVA: Zabrinjavajući rezultati istraživanja WWW.NOVOSTI.RS
 4. 12 јун Дан Русије !

 5. Сада су кренуле мајмунске богиње.. Ево један чланак из Спортског журнала од јуче поводом вакцинације против короне. Поставио бих га у теми о корони али је тема избрисана.

  IMG_20220528_211415.jpg

 6. Чекајући Православног цара Свете Русије који ће приправити пут Христу Цару. "Приправите пут Господњи, поравните стазе Његове".

 7. Е да си ти жив и здрав, овде ти је један подужи период било такво стање да сам мислио да сам банован. Све је скоро било блокирано за приступ. Ни статуси се нису могли писати.
 8. Није ми корона ни на крај памети била. У том чланку се помиње да је и сепса лечена високим дозама витамина ц. Бог да вам помогне.
 9. Да, види се река изнад које лете. Дњепар. И гађали су их. Види се, тј још се ракета и не чује, а хеликоптери су кренули да избацују мамце. Баш треба да будеш храбар да кренеш у једну овакву акцију јер никад не знаш са које ће стране ракета да долети. Или неко пушчано зрно већег калибра.
 10. @obi-wan Ти вероватно имаш више информација у вези руског десанта на аеродром код Кијева са више од 200 хеликоптера. Да ли су дошли из правца Белорусије? Негде сам начуо да су Чернобиљ заузели па претпостављам да су одатле стигли. Тј да су одатле обезбедили по дубини прилаз хеликоптерима? Нелогично ми је да су дошли од истока, дугачка рута.. а и хеликоптери су лаке мете за ''ручни'' пво. Видим једну слику како лете над градом.. Каква је то акција из уџбеника..
 11. Нема шансе да Србија уведе санкције Русији. Зато ће нам Запад спремати нове проблеме и нова жаришта.
 12. Ето, хвала Богу, да се уразуме. Најбољи пример им је Чеченија. Дочекиваће руску војску народ у Украјини као што су их Сиријци дочекивали у Сирији.
 13. Могу они свашта да исценирају, као што су и онај малезијски оборили тамо изнад.
 14. Бедник. Да није Русија реаговала руском народу би се тамо десило оно што и нашем током хрватске ''олује''. А онда би се нацистима ослободио пут за даље.
 15. Није то ништа. Свашта су они ''ваљали'' последњих месеци и ближе Русији.
 16. Мислим да Запад није ни свестан да ће да дође до масовног дезертерства украјинске регуларне војске. Тачка. А онда се зна шта следује издајничкој власти која се продала том истом Западу. Конец.
 17. Јок него са твојим 'талијанима..
 18.  

 19.  

×
×
 • Креирај ново...