Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 8 минута, mario beloti рече

ови Сорош екипа постали агресвни за вакцну као да им је дупе на ватри :))

Ugrožena agenda, pojačavamo napad na slobodne umove, sad ili nikad!!!

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Пре сат времена, mario beloti рече

Da vidis cekove sto stizu svakog prvog ne bi se vise nista pitao :)

• Хахаха 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, fsa рече

Kod mene i kod članova moje porodice sve je prošlo bez ikakvih reakcija. Druga doza biće za desetak dana. :dobro:

Kojom vakcinom su te bocnuli? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

увелико сте развезали причу а ја се тек сад укључујем па ћу за почетак само да се изјасним.

Вакцина - никако.

Разлог - просто не верујем у њену ефикасност а и сам овај "вирус" је толико политички обојен тако да не верујем да вакцинашки лоби има добре и етички чисте намере....

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, fsa рече

Reakcije kod vakcinisanih:

WWW.FACEBOOK.COM

Sada je već dovoljan broj ljudi primio drugu dozu Pfizer vakcine, kao i prvu dozu Sinofarm vakcine. Možemo da govorimo o tome kako se osećaju, da li su imali neke tegobe, da li su imali reakcije ili...

А Спутњик, а Спутњик..шта је са нус појавама Спутњика? Хоћу да знам..неће ме превеслати ови глобалисти.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, mario beloti рече

Ми га зовемо чика Ђорђе, много нас воли а и екстра плаћа :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Justin Waters рече

А Спутњик, а Спутњик..шта је са нус појавама Спутњика? Хоћу да знам..неће ме превеслати ови глобалисти.

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović objavio je na svom Tviter nalogu da u petak stiže prvih 40.000 doza vakcine Sputnjik V, od ukupno dva miliona koliko se nabavlja iz Rusije, uz fotografije spakovanih kutija.

RS.N1INFO.COM

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović objavio je na svom Tviter nalogu da u petak stiže prvih 40.000 doza vakcine Sputnjik V, od ukupno dva miliona koliko se...

Kako je tamo kod tebe? Jesu li krenuli s vakcinacijom i koje vakcine će koristiti?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, fsa рече

Sinopharm :D

Sinopharm executives face corruption probe in China - PMLiVE

Eh sad...I hoćeš da kažeš da je tebi svjedno što si sad postao jedna nova tačka na velikom superekranu KP Kine kojim prate i kontrolišu ljude. Onda kada su te bocnuli, ušao si u sistem jer svaka vakcina ima pikorobote nevidljive bilo kojoj mašini osim onima koje posjeduju kineske vasti, i sad te imaju. Sve će znati kuda se krećeš, šta jedeš piješ, šta pričaš sa ženom, i šta misliš, a pogotvo kakvi su ti stavovi po pitanju Hong Konga i Ujgura...čuvaj se ako ti sad šta može pomoći. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, fsa рече

Kako je tamo kod tebe? Jesu li krenuli s vakcinacijom i koje vakcine će koristiti?

Proči će epidemija a mi u Bosni vakcina nećemo vidjeti. Dodik se malo žicao kod Vučića 12:smeha:

A jednom kad stignu, biće po nacionalnom ključu. Ovi iz Federacije u skladu sa politikom približavanja EU mahom uzimati fajzerove ili modernine, a u RS će u skladu sa politikom neutralnosti i radi zaštite vitalnog nacionalnog interesa RSa, sputnjik, a i po neka sinofarmova ako se nađe. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Justin Waters рече

Увек се сетим равноземљаша и ЦИА-НАСА-ФБИ завере. А нико да каже како то да су и Руси укључени у заверу. Били први у свемиру, глед'о Гагарин комуњара лично. Сад шаљу снимке округле Земље са "Мира"...

Тако и антиваксери за вакцину. Чекају QAnon-овог "првог човека" који се никад није појавио (а рекоше крајем маја '20!!!), куну се у Русију, ал' гле! - и Спутњик В. је део завере.

Најбоље да се "рокну" одма' кад нема више ничег сигурног без шприцане Русије. 

Као и код глобалиста који ће сви д'умру ако се сви не шприцају.

Апокалипса дефинитивно. У њиховим главама, наравно. Обе стране.

Здрав разум - шта то беше?!?

Кирие елеисон...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Justin Waters рече

. Sve će znati kuda se krećeš, šta jedeš piješ, šta pričaš sa ženom, i šta misliš, a pogotvo kakvi su ti stavovi po pitanju Hong Konga i Ujgura...čuvaj se ako ti sad šta može pomoći. 

a sad kao ne znaju...;)

:)):))):mazenje:

• Свиђа ми се 2

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Јанко рече

Били први у свемиру, глед'о Гагарин комуњара лично.

:D управо завршавам са читањем аутобиографије Ј. А. Гагарина,  "Пут до звезда" записи првог човека у свемиру... па си ме лепо насмејао.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...