Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 24 минута, dragisa рече

dakle ja po tebi ne bi smeo da kažem svom detetu: "nemoj nikad da budeš ovakav (...šta got), ovo je loše"

ali ti svom detetu za moj izbor možeš da kažeš:

Uh, kako sad ovo da ti objasnim...

Paralela je u sledecem, ti i tvoji verski drugari te stvari radite ljudima koji nemaju nikakav uticaj na stvari zbog kojih ih diskriminisete kao sto je na primer seksualna orijentacija, boja koze ili nacionalnost ali je sasvim u redu da donosis sud ili kritikujes nesto sto je IZBOR!

Ti se nisi rodio s tim stanjem da si nemaran prema drugima i da nemas emaptiju prema ljudima koji pate zbog pandemije, to je nesto sto je tvoj izbor. E vidis kad je nesto tvoj izbor onda ja imam puno pravo da taj tvoj izbor kritikujem ili da dodnosim sud  o tebi na osnovu izbora koje cinis u zivotu (sto je najnaormanija stvar u ljudskoj socijalnoj dinamici). Zato ni religija ne spada pod tu izuzetost od kritike i kritikovati vernike nije diskriminacija, kao sto ni kritikovati ateiste nije diskriminacija ili kritikovati antivakcere, teoreticare zavere i ostale fijuke...

Msm, znam da ne kapiras, jer da kapiras ne bi to ni inace radio... a bolje da te ne pitam o problemu gejeva, prilicno se dobro secam tvojih stavova ne te teme :) ( ali ok je kritikovati taj "smrad" dok je apsolutno zabranjeno kritikovati neobrazovane antivakcere jer ce onda oni da kukumavce kako su diskrimnisani)

Daj... batali me molim te...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ayla рече

A ne moraš i nemoj, jednogatiboga. Ne muči se :((

To je moja duznost... ako vidis coveka s nozem kako ide prema detetu jel ces da reagujes  ili ces dabudes u fazonu "ma necu da se mucim"?

A kad vidis nekoga ko otvoreno zagovara i promovise ponasanje koje ubija njegove sugradjane? PA valjda isto tako, majku mu... ima li bre neko empatican medju vama da je ostao, il je poslednji umro na krstu?

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Ćiriličar рече

Protestanti su taj racionalizam toliko "usavršili" da su više puta izgovorenu laz prihvatili za istinu.

Poput one da na JFK nema wifi? :)) 

giphy.gif

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

To je moja duznost... ako vidis coveka s nozem kako ide prema detetu jel ces da reagujes  ili ces dabudes u fazonu "ma necu da se mucim"?

A kad vidis nekoga ko otvoreno zagovara i promovise ponasanje koje ubija njegove sugradjane? PA valjda isto tako, majku mu... ima li bre neko empatican medju vama da je ostao, il je poslednji umro na krstu?

Ja mislim da si ti preveliki teret preuzeo na svoja nejaka pleća. Odmori malo, brate mili.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

Ja mislim da si ti preveliki teret preuzeo na svoja nejaka pleća. Odmori malo, brate mili.

Ja mislim da je los sarkazam poslednje utociste bezidejnih :) 

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ja mislim da je los sarkazam poslednje utociste bezidejnih :) 

Mogli bi ovako do sledećeg januara ja i ti pisati... pa ja tebi odgovorim - i uvreda poslednje utočište nemoćnih, ali nemamo koristi od ove priče, a imam i pametnijeg posla. 
Jedna me utičnica posmatra i preklinje da je vratim na mjesto, a i vatra neće još dugo goret, ako ovu panjinu ne okrenem. 
(Sad bez šale... skalaj malo, nevidioselud. Što si vrisnuo ovako? :0212_rolleyes:)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Uh, kako sad ovo da ti objasnim...

realno nikako ...a i ovo što si pokušao je prilično konfuzno.

jasno je da govorimo o pravu izbora za koje se ti tako usrdno zalažeš, i kritikuješ tuđa uverenja, međutim kada se nečiji izbor razilazi sa tvojim ubeđenjima e onda je to ..."kako sad to da ti objasnim,..."

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ćiriličar рече

Ne mogu oni da pojme dublji smisao mnogih stvari. Kod nekih ljudi kod nas imaš, nazvao bih to, protestantski logički trend, gde se racionalizam upire da nesto zna, ali bez ikavog dubljeg smisla.

Protestanti su taj racionalizam toliko "usavršili" da su više puta izgovorenu laz prihvatili za istinu.

Mislim da bi spalili Dostojevskog kad bi procitali Politicke napise. Skenirao je Dostojevski taj liberalni duh jos pre 150-70 godina. Nista nije promasio. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, dragisa рече

realno nikako ...a i ovo što si pokušao je prilično konfuzno.

jasno je da govorimo o pravu izbora za koje se ti tako usrdno zalažeš, i kritikuješ tuđa uverenja, međutim kada se nečiji izbor razilazi sa tvojim ubeđenjima e onda je to ..."kako sad to da ti objasnim,..."

Zapravo je "kako da ti objasnim da nisi u stanju ocigledno da razumes. Idi i pljuj po pederima dok se vredjas kad te neko kritikuje zbog IZBORA koji si svesno nacinio".

Objasnio sam najpreciznije i najuproscenije moguce. Sad je sve na tebi...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Pa na ovaj nivo se spusta civilizacija. Renta net,blink blink, geto pamet.... 

A pocinjes da zvucis ovako kao ovaj Dr. Lexus sto drami:

Brate svaki minut vise proveden na forumu je minut manje u pribavljanju vlasnickog bilogatstva... Sta radis covece? :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Марек рече

Koliko vidim, svelo se sve na ad hominem, sarkazam i priču o priganicama. Argumenti ništa. Super.

But I'm not a rapper

Nikad nije ni bilo drugacije nego sam ja naviko a ti si jos nov :)

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Марек рече

Koliko vidim, svelo se sve na ad hominem, sarkazam i priču o priganicama. Argumenti ništa. Super.

But I'm not a rapper

Nikad nije ni bilo drugacije nego sam ja naviko a ti si jos nov :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...