Jump to content

Ayla

Члан
  • Број садржаја

    9030
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    18

Последњи трофеј

Ayla је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

38725 посетилаца

Ayla's Achievements

  1. Ma, daj... mislim da ti je danas loš dan, zato i ovakvo pitanje. Iskreno, umalo sam se zaletila da odgovorim energičnije, i da ti objasnim koliko si srećna samim tim što imaš mogućnost i da razmišljaš o tome, ali se zaustavih jer ne znam ko si, koliko ti je godina, šta si prošla u životu. Čovjek koji želi više, a ne cijeni ono što ima, nije srećan... i koliko god da mu se da, opet mu je malo. Samo kad bi shvatio da je sreća imati mir u duši, dobro zdravlje i bar jedno biće koje može da zagrli, jasno bi mu bilo da mu više od toga i ne treba.
  2. @Вилер Текс ovo pomenuh... pričaju, a ne znaju. Nego, da ne dužim, objasnih.
  3. Dovoljno dugo sam ovdje da me bar toliko poznaješ i meni ne trebaš objašnjavati šta je pjesnikinja htjela reći. Malo mi je muka od generalizovanja, govora mržnje, upiranja prstom i osuđivanja. Suludnika i zaludnika ima svuda. To je šaka jada, pa ne prihvatam da se popljuje sav narod jer je grupa avetinja, plaćeni sendvičem ili paketom šećera, riješila da zamaše zastavom, ili zapjeva to što si naveo (a ja prvi put čujem za Bojnukakogod, nemam pojma o čemu je riječ). Nije valjda da ste zaboravili šta se dešavalo u CG od decembra 2019. pa dokraja avgusta 2020. To je narod, i ja sam ponosna na tu CG. Zbog njih ne dam da se svi stavljaju u isti koš. Opet kažem, ovo što si gore objasnio je tako daleko od mene i mojih... svih.
  4. Ti ovo meni ozbiljno objasni, je li? Salivanje strave... olovo? Draga Božena... ao! Pa gdje im je izabrani ljekar... ili sveštenik, ljudima od vjere? (kako ko želi)
  5. @Božena jasno mi je sada sve. Kao što ti nisi iz Vasojevića (ni ja ne bih priznala da sam odatle korijenom), nemam ni ja dodirnih tačaka sa Pg. Ja sam iz Birziminiuma (ili Alate). Svako dobro želim.
  6. Eto, meni nije bilo jasno... hvala na objašnjenju.
  7. @Božena pitala sam jer si bila nedorečena, pa neko može pomisliti da generalizuješ. Čak i ovi što si ih navela, ne zabavljaju se mržnjom (ne mrze), samo kalkulišu i gledaju da neku korist ućare. Ti, odnosno takvi (ne mogu reći ljudi, jer to nisu) biće po ličnoj potrebi koja god nacija, vjera ili fela, samo da je njima bolje i ljepše. Ima ih svuda na kugli zemaljskoj, ne samo u CG.
  8. Nije mi jasno na koga si mislila u ovom postu... ko mrzi Srbe?
  9. Ayla

    Слике форумаша

    @Broken , kako si me usrećio. Uljepšao si mi dan. Veću radost osjetih nego onda kada sam pronašla VicMatie cipele, koje sam papreno platila i tokom seljenja zagubila... ili onda kada je komšiji Locku, zvanom Ludo zlo, otpao auspuh... ili kada je Iglica u bašti pustila prve plodove, posle tri godine. Hvala na radosti, skromno naše biće.
  10. Evo ti ga robe - Neću ti ga Bože! I posle - Neće ga niko. Moja draga Sanja, ljudi od lista šumu ne vide... ili od šume list... ili oko za oko, vakcina za pasoš. Više i ne znam, zbunih se.
×
×
  • Креирај ново...