Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Управо сада, sanja84 рече

opet dramiš. Moj dobar drug, anesteziolog je izgubio borbu na radnm mestu. Njemu je bilo 37. godina...

Ali čovek mora ostati trezven i ne dozvoliti da mu emocije nose glavu.

A i drame samo žene...;)

I dalje ne dramim... ali možda bih trebao da počnem. ;)

Trezvenost bez empatije je bezdušnost.

Imaš li podatak koliko lekara je preminulo od kovida u Sloveniji?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

Стално помиње "идиоте" без да јасно каже ко су они и ко је крив за овакво стање у држави са епидемијом.

Oni koji se ne pridržavaju mera, ne nose maske, ne drže rastojanje, poriču postojanje virusa, izmišljaju zaprašivanje iz vazduha, nestorovići, alečkovići, stojkoviči, sladojevi, ljudi koji odu na internet pa slušaju ostale idiote i usvajaju njihove idiotske svetonazore. Sve su to idioti i krivci i materijal za zatvor.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Марек рече

Oni koji se ne pridržavaju mera, ne nose maske, ne drže rastojanje, poriču postojanje virusa, izmišljaju zaprašivanje iz vazduha, nestorovići, alečkovići, stojkoviči, sladojevi, ljudi koji odu na internet pa slušaju ostale idiote i usvajaju njihove idiotske svetonazore. Sve su to idioti i krivci i materijal za zatvor.

Idiotizam je naziv za dijagnozu ekstremnog stepena mentalne retardacije, i žalosno je upravo zbog takvih pacijenata koristiti taj izraz kao kritiku. 
Razumijem da želiš iznijeti svoj stav, ali možeš upotrijebiti druge (adekvatne) izraze, kao što su neodgovornost, neznanje, neinformisanost. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

Остатак не бих коментарисао. Стално помиње "идиоте" без да јасно каже ко су они и ко је крив за овакво стање у држави са епидемијом.

Da, ružno je bilo koga nazivati idiotom. Ja bi za takav način ophođenja nekom izvukla uvo.

пре 16 минута, fsa рече

I dalje ne dramim... ali možda bih trebao da počnem. ;)

Trezvenost bez empatije je bezdušnost.

Imaš li podatak koliko lekara je preminulo od kovida u Sloveniji?

Trezvenost mora biti takva kakva jeste, a mi bi morali da naučimo da budemo manje emotivni, jer sa tolikom empatijom pomrećemo svi. To je po meni gubljenje vremena.

U SLoveniji je umiralo puno ljudi, uprkos svim merama koje su bile najstrože u evropi. Po 50 ljudi na nas dva miliona. Pekara, lekara, apotekara nebitno- ljudi.

пре 16 минута, Ayla рече

Bilo nekad...
Sad neke žene puštaju brkove, a muškarci navukli haljine ili patetišu.  Kad pogledam svijet oko sebe, vidim veću pošast od ove o kojoj se drobi već puna godina. 
Nego, da li raštan da kuvam sa kastradinom ili da ga spremim sa domaćim kobasicama? Ubi me neodlučnost... kao svaku ženu  ne_shvata

dogovori se sa mojim mužem. Zapravo pitaj svog da se dogovori sa mojim. :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Ayla, ne bih se bavio semantikom da bih ispao politički korektan. Da, svako ko svesno ide i širi virus i pritom svesno ubija druge ljude jer veruje online bitangama je idiot. U stvari takav je zlikovac, ubica, zločinac. Kad već ne mogu da odgovaraju adekvatno pred zakonom za to što rade, nek istrpe kritike nekog anonimusa sa neta.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Justin Waters рече

А шта има ма са Норвежанином, или Ирцем? Они су само географски Европа, а Европа у оном смислу шта то подразумјева данас, нису и не треба да буду. И не треба о себи да размишљају само у контексту европејства. Они су и азијска земља, имају аутентичне народе Азије на својој територији и то им је богатство.

Пар ствари. Слажем се са тобом увелико. Руси су ко и Срби, не поимају да припадају сасвим другом цивилизацијском коду - Византији. Шта имају заједничко? Па културолошки скоро све. Храну, архитектуру, музику, одевање, и сл. То је све западна култура која је све нас "закултурила" преко музике, телевизије. Руси немају скоро ништа са Азијом у том смислу. А то је и од раније. Петар велики је "поевропио" Русију чак и у архитетонском смислу. Није то од јуче. Русија није прихваћена од Европе ради Православља, ради "крста са три прста" - и због чега другог.

Мала дигресија - зашто ће Еврпа пропасти а Русија ће се дизати? Прво ради уништеног морала ће Европа пропадати, док Русија не може и да хоће да заборави век страдања када су се одвојили од Бога - и само ће духово јачати И друго, јако битно. У Мосви је највећа џамија у Еврипи. У Москви живи највише Муслимана у Еврипи на једном месту. Која је разлика? Па руски Муслимани немају резервну државу! Русија је руским Муслиманима отаџбина вековима сада. Док су еврипски Муслимани досељеици из колонија. И они ће да поједу Евопу изнутра.

Трећа ствар - Русија, географски, политички и геополитички не може опстати као обична држава, већ само као империја. Она то и јесте. Без икаве потребе да се шири, јер је ионако превелика. Као империја она у себи има стотине разних народа, религија и језика, људи који су староседиоци, ису дошљаци у Русији. Русија им је отаџбина.

И...нажалост Руси имају комлекс, наметнут им је од пропаганде и хладног рата пре и данас. Након бомбардовања Србије су се пробудили. Након Украјине су панично коначно схавтили своје место - Рису ЈЕСУ Европа, Евро-Азија, и као такви немају они куд "да иду", ту су где су и то што су - а шта су? Авангарда Европе! По чему? По вери Апостолској! По култури и дубини словенској коју црпе из Византије. По географији. По образовању. По ресурсима. Дакле, по свему. Полако постају свесни своје улоге, а елите су свесне, и црквене и политичке - дакле, Русија ће спасавати Европу у сваком смислу. За почетак да да ЕУ 100 милиона "спутника" :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

Da, ružno je bilo koga nazivati idiotom. Ja bi za takav način ophođenja nekom izvukla uvo.

Ja bih svašta uradio bezobzirnom teoretičaru zavere koji kašlje na pola marketa misleći da se time bori protiv novog svetkskog poretka, ali ne mogu.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Марек рече

Ja bih svašta uradio bezobzirnom teoretičaru zavere koji kašlje na pola marketa misleći da se time bori protiv novog svetkskog poretka, ali ne mogu.

Ali to i dalje nije promenilo činjenicu da vakcine nisu prošle sve faze ispitivanja.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Zapravo pitaj svog da se dogovori sa mojim. :)

Ne moramo ih pitati, jer znamo odgovor... tražili bi i kastradinu i kobasice u raštan, što i nije loša ideja. Ponekad ih i treba poslušati... ali samo ponekad :)))

пре 1 минут, Марек рече

Ayla, ne bih se bavio semantikom da bih ispao politički korektan. Da, svako ko svesno ide i širi virus i pritom svesno ubija druge ljude jer veruje online bitangama je idiot. U stvari takav je zlikovac, ubica, zločinac. Kad već ne mogu da odgovaraju adekvatno pred zakonom za to što rade, nek istrpe kritike nekog anonimusa sa neta.

Ma, u pravu si ti. Samo naprijed i sigurno ćeš pomjeriti planetu.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Još malo empatije... :skidamkapu:

RS.N1INFO.COM

U humanitarnoj akciji u  Čačku prikupljen je novac za otplatu stambenog kredita pokojnog tamošnjeg lekara Slobodana Blagojevića, koji je pre mesec dana umro od posledica infekcije...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

Ali to i dalje nije promenilo činjenicu da vakcine nisu prošle sve faze ispitivanja.

Нису, то је сасвим истина. Али, на некоме се мора испитати. А нико од нас не жели да буде тај на коме се испитује, већ да .други људи то одраде за над. Имам сама са собом етички проблем.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ma briga me za planetu, interesuje me da nemam oko sebe idiote konspirologe koji mi bukvalno ugrožavaju zdravlje. I mojoj porodici. Zato se trudim da svaku rekla-kazala glupost debunkujem i bar malo smanjim verovatnoću da me zadesi neki susret sa idiotima. Idiotima bez skrupula i savesti, koji se štrecaju kad ih neko nazove idiotima, ali nemaju problem da šire virus koji ubija. Mukice male ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Марек рече

Ma briga me za planetu, interesuje me da nemam oko sebe idiote konspirologe koji mi bukvalno ugrožavaju zdravlje. I mojoj porodici. Zato se trudim da svaku rekla-kazala glupost debunkujem i bsr malo smanjim verovatnoću da me zadesu neki susret sa idiotima. Idiotima bez skrupula i savesti, koji se štrecaju kad ih neko nazove idiotima, ali nemaju problem da šire virus koji ubija. Mukice male ?

Ne plači, sve će proći. Mora.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Марек рече

bori protiv novog svetkskog poretka, ali ne mogu.

Нови светски поредак је почео са Џој дивижном! Они су одраз једне културе која је скоро хиљаду година, од раскола, срљала у пропаст реформишући апостолску веру, освајајући и поробљавајући друге. Културе која се самоуништава. Несрећни Ијан Кертис је соетио у дубии бића свет којем припада. После је дошао "Њу ордер"! Електронска музика, пут у ништа - неартикулисани звукови који стимулишу хедонизам и пранину душе.

И онда Буш стрији...Нови светски поредак је ту...али је он прастари, празни, хедонистички путељак у недођију.

Уопште не треба осуђивати људе који и претерују у теоретисању о завери.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...