Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Ја сам русофил

Ne postoje rusofili. Samo Putinofili.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Он нема подршку овде 0,01%

PA sto ga trovase ako je nebitan tolko? :D 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Марек рече

@cloudking ne brini za wi fi, na JFK sam, ovde je još XIX vek.

ти си нови па си ми промакао :mahmah: 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, cloudking рече

A be, batali vise politicare. Stoti put ti kazem. Kad je pandemije slusas lekare a ne politicare. Tako ljudii rade u normalnim zemljama, samo smo mi malo poludeli s Vucicem koji se  u sve razume pa smo poceli da brkamo prioritete i ocekujemo svaku mudrost od njega licno.

Ako slusas politicare nema sanse da ne postanes teoreticar zavere. Skoro sam gostovao u jutarnjem programu na TVPrva (falim se, pa sta) i bas sam to govorio. Ovo je prvi put da zapravo mogu donekle (ali samo DONEKLE) da razumem teoreticare zavera, jer info koji dobijamo od zvanicnika je da te zaboli glava, stvarno. Zato ja i tebe razumem do neke granice... al se onda setim da zivimo u vremenu u kojem je sve znanje ovog sveta stavljeno svakome od nas na klikohvat i da nema opravdanja da ljudi odlaze u zaveroloske patologije osim ako nisu bas bas piglu. ( ti nisi pglu zato si mi velika misterija za sada)

Све је ово на месту. Једино ме брине да ли лекари ( не генерализујем него мислим на људе на кључним позицијама, а знаш да лекари имају често опречна мишљења) иду кроз ово слушајући своје знање, савест, етику, заклетву или слушају политичаре односно привилегије и новац. Дакле не генерализујем већ постављам питање. 

Сети се само контрадикторних информација од СЗО.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

PA sto ga trovase

Ко ти је реко да су га тровали? Да ниси, случајно, чуо на телевизији? У новинама? Ах, ах...медији, чувари истине. Било и а СиЕнЕн-у, јел да?

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Вилер Текс рече

Многи због профита лажу и извлаче се после. 

Naravno... Fajzer isto... sigurno bi slagali ako bi mislili da mogu da se izvuku i da ne izgube više nego što su zaradili... ali upravo sam ti objasnio zašto im se u ovom slučaju ne isplati da lažu... sad nema izvlačenja...

Da li možeš da zamisliš da se sad ispostavi da su lažirali rezultate i da sutra ljudi nastave da kupuju njihove druge lekove? U ovoj trenutnoj histeriji?

Završili bi sa postojanjem ne da se ispostavi da vakcina ne radi nego i ako bi se otkrilo da su menjali podatke npr. tako da ispadne 95% efikasna, a da su znali da je 80% efikasna...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Ко ти је реко да су га тровали? Да ниси, случајно, чуо на телевизији? У новинама? Ах, ах...медији, чувари истине. Било и а СиЕнЕн-у, јел да?

MA ja sam cuo putem zvanicnih medija i drugih informativnih kanala, ali mejke mi ne sumnjam da si ti jedan od retkih koji zna pravu istinu i sav treperim da je cujem? 

Sta se desilo s njim? Sto bio u bolnici?

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

После панике и беса којe је широм Европе изазвао потез компаније „Астра Зенека” из Лондона, која је саопштила да ће Европљанима у првом тромесечју испоручити тек четвртину...

:))12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

MA ja sam cuo putem zvanicnih medija i drugih informativnih kanala, ali mejke mi ne sumnjam da si ti jedan od retkih koji zna pravu istinu i sav treperim da je cujem? 

Sta se desilo s njim? Sto bio u bolnici?

Jeo otrovne pečurke...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Naravno... Fajzer isto... sigurno bi slagali ako bi mislili da mogu da se izvuku i da ne izgube više nego što su zaradili... ali upravo sam ti objasnio zašto im se u ovom slučaju ne isplati da lažu... sad nema izvlačenja...

Da li možeš da zamisliš da se sad ispostavi da su lažirali rezultate i da sutra ljudi nastave da kupuju njihove druge lekove? U ovoj trenutnoj histeriji?

Završili bi sa postojanjem ne da se ispostavi da vakcina ne radi nego i ako bi se otkrilo da su menjali podatke npr. tako da ispadne 95% efikasna, a da su znali da je 80% efikasna...

Могу да потпишем ово да се ради о мањој фирми. Када је реч о корпорацији нема правила.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

То би политика и медији заташкали. То је сад ствар скоро идеолошка.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Статива

Јест статива, само није пукао  у стативу, него је пукО главом у њу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...