Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 4 минута, Марек рече

Nego, daj da vidimo ko testira ruski DNK i zašto? 

Па НАТО и Амери....зашто? Да направе билошко оружје и без рата добију ресурсе. Чуј зашто. Које слободе? Ја сам држављанин ЕУ и осећам се слобдније и боље него било где у ЕУ, а знам доста добро како водеће земље тамо функционишу. Слободе за шта? Ако си педер не брани ти нико да се крешеш са ким оћеш. Никог није брига. Једино што не дају да им Сорос и педери пишу законе. Али то је сасвим ок....то и јесте слобода права! Запад улази у тоталитаризам, а глобалистичи центри су премни да немтну нови троцикизам, ако им свет дозвли.

У Русији је проблем корупција, али она све више нестаје, и спушта се на улицу, институционано ју искорењују.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 11 минута, Марек рече

Lepo je što veruješ da je Rusija bastion slobode, ali ona to nije.

А неће бити ни да је краљевство мрака, мада има доста коцкастости.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Дејан рече

Ликова попут тога имаш у лику наших игумана. Кад чујеш шта причају на беседама, као да им је овај учитељ био

"Pravoslavni" guruizam... veoma rasprostranjen među monaštvom i sveštenstvom ( čast izuzecima ). 

Duhovni manipulatori koji su nešto iz biologije zadnji put čitali u osnovnoj školi ( a neki ni tada ) preko noći postaju neprikosnoveni medicinski ( i svaki drugi ) autoriteti svojim duhovnim čadima. 

"...слепе вође слепцима; а слепац слепца ако води, оба ће у јаму пасти" 

:(

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече
пре 15 минута, Ćiriličar рече

ЈФК аеродром нема интернет за путнике,

Јеси сигуран?

Неки дан чијем Никола Врзић у емисији рече, кад је био задњи пут, каже нема интернета.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

@ГорданаП Руси су образован народ. Пандемија траје дуго, сада могу да извуку поке. Вирус је опасан за старе људе и људе са другим болестима. Друго, имају бесплата здравствени систем....није баш да је камен и стакло по болницама, али су лекари добри, државни, стари  проверени систем, и џаба! Све џаба! А кад знаш да вирус није опасан за здраве и младе, кад умаш бесплатно лечење - онда се не бригаш.

Они су "комотни" по многим питањима. Више немају комлекс према западу, самопоуздање им је порасло, схватили су свет у којем живе и лаганице. Одзив је лош, не могу произвести 100 милиона за ЕУ и 100 за себе...неће они производити.

Овде, на западу, је питање набавке вакцине из Русије политичко. Кад  се у новинама пише о вакцини Спутњик, помиње се Наваљни. Друго, неповерљиви су према свему што долази са истока, а то је јако дубоко у подсвести људи. Медији то само још продубљују 'суптилним' помињањем Путина и где јесте и где није место.

Подели на овим сајтовима

Шта је било са оним дедама и бабама у Норвешкој што су помрли у старачком дому након что су их вакцинисали?

Године им сметале или се остварује план Бил Гејтса о котроли броја људи ;)) Нико неже знати на то да одговори.

Све што се дешава иде по плану Бил Гејтса који је иначе најобичнији морон који не зна простопроширену реченицу да састави али кога то занима када  ради за Нови Светски Поредак  тј екипе која је још 2019 одржала војну вежбу Ковид 2019  а која мора да се заврши вакцинацијом тако да ко одлучи да прими вакцину учествује у овој вежби на његову одговорност.

Ово нема везе са вакцинацијама из двадестог века против рецимо туберкулозе или великих богиња него је чист билошки рат.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

@Марек Ово за интермек вифи сам био сигуран да је немогуће.

Да се испитује генетски материјал народа земље на чије ресурсе циља нека држава, зашто да,не? Да није Ција нека алтруистичка дружина, високог морала?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, mario beloti рече

Ово нема везе са вакцинацијама из двадестог века против рецимо туберкулозе или великих богиња него је чист билошки рат.

Врло вероватно.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

@Марек Ово за интермек вифи сам био сигуран да је немогуће.

Да се испитује генетски материјал народа земље на чије ресурсе циља нека држава, зашто да,не? Да није Ција нека алтруистичка дружина, високог морала?

Znači ti znaš i da se ispituje i da baš CIA ispituje? Da javljamo FSBu, nek znaju i Rusi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Марек рече

Znači ti znaš i da se ispituje i da baš CIA ispituje? Da javljamo FSBu, nek znaju i Rusi.

Ја кажем зашто да не? 

А ти кажеш, тј смисао је, нема шансе да је тако. Мени је то наивно осим ако немаш доказе. Ција је синоним, може да буде Пентагон, тајна дружина Пере Квржице, како год. УСА и њене слижбе. Кужиш.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Вилер Текс рече

Нашао сам. Али да ли ће фајзер бити искрен? Како да им верујем? 

Zato što su korporacija koja će sve da uradi za profit... a već imaju ogroman profit... koji bi nestao za sekund ako se ispostavi da su zeznuli ceo svet za ovu vakcinu + bi oni koji su učestvovali u tome završili u zatvoru... 

пре 20 минута, Вилер Текс рече

И није једини од Аљаске до Аустралије који је давао такве изјаве а на функцији је.

Ne znam na koju izjavu misliš... u pitanju je istraživanje na 36000 ljudi... 

Bilo je istraživanja gde su rezultati fejkirani ili deo rezultata prikriven... ali nikada neki lek ili vakcina nisu bili pod tolikom lupom javnosti...  i nikad se nije očekivalo da će ga toliko ljudi primiti odjednom... veoma brzo će se pouzdano znati da li su lagali... a ako jesu mogu odmah da stave katanac na firmu... zato im se ne isplati da lažu... 

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...