Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 5 часа, Paradoksologija рече

Sama praksa pričešćivanja verovatno ne doprinosi znatno širenju ovog virusa.

Bitnije je da se u svim hramovima nose maske i drži distanca.

jel stvarno misliš da distanca i maske imaju veći uticaj na efekat širenje virusa od pričešćivanja istom kašičicom?

ja u tome ne vidim nikakvu logiku.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, sanja84 рече

Али то не значи да човек не може да каже чињеницу да вакцине нису прошле испитивања, и да појма немамо како ћемо проћи и реаговати на вакцину. Као ни то да већ има људи који су умрли од вакцине 

Ја сам само чуо да се одједном сад вакцине много брже праве него раније. Одједном преко ноћи је кренула та прича. Чудно.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bernard рече

Mene su na faksu ovde u Ljubljani učili da je Nikola Tesla do teorije došao preko prakse, u labaratoriju, nije mlatio praznu slamu u kancelariji

Кад смо код Тесле, мислим да му не би било мило да гледа шта му филантропи раде са заоставштином. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Vakcine su de ranije pravile duže jer su bolesti protiv kojih su se pravile bile manje opasne u infektivnom, populacionom, pa i ekonomskom smislu. Kao infektolog/imunolog/epidemiolog/farmakolog radiš na nečumu 9-5, pa kad ga napraviš, napraviš ga. 

Kod Covida je stvar brža jer je Covid presedan u smislu brzine širenja, CFR-a i uticaja na ekonomiju. Sad se radi 24/7 recimo.

Kad bi neka prionska bolest postala infektivna kao Covid i za nju bi de našla vakcina, iako su sve prionske bolesti neizlečive. A neizlečive su jer ne postoje resursi dovoljni za istraživanja i mortalitet je isuviše mali da bi se neko obazirao na to. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Ја сам само чуо да се одједном сад вакцине много брже праве него раније. Одједном преко ноћи је кренула та прича. Чудно.

Бизнис.. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragisa рече

jel stvarno misliš da distanca i maske imaju veći uticaj na efekat širenje virusa od pričešćivanja istom kašičicom?

ja u tome ne vidim nikakvu logiku.

U pitanju je prevashodno respiratorni virus. Neko značajnije širenje putem unošenja u gastrointestinalni trakt nije ni logično ni pokazano u praksi. Čak i ukoliko je moguće, uticalo bi na narednog pričasnika, ne na sve u blizini koji udišu vazduh ispunjen kapljicama zaražene osobe koja kija, kašlje, peva.

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Mene samo zanima jedno, mada me ne zanima toliko jer znam šta je odgovor ali voleo bih da mi neko kaže:

Da li je protiv vakcina i postojanja covida iz čisto medicinskih razloga ili Bilg Gejts/duboka država/masoni razloga? 

Duboko verujem da se ljudi kače na iste obrasce razmišljanja i delovanja kad su u pitanju ovakve stvari, pa na to dodaju i medicinu kao vrlo slab argument, a da iza svega stoji ubeđenje da neko tamo nešto planira u cilju da vlada svetom.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Марек рече

Vakcine su de ranije pravile duže jer su bolesti protiv kojih su se pravile bile manje opasne u infektivnom, populacionom, pa i ekonomskom smislu.

Значи ако се болест не шири брзо онда полако па кад направимо. А то што су милиони умрли од хива за ових 30-40 лета, нема везе. 

Ово иде у корист тврдњи да се неке болести намерно држе у животу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Марек рече

Mene samo zanima jedno, mada me ne zanima toliko jer znam šta je odgovor ali voleo bih da mi neko kaže:

Pa, zanima li te, ili ne zanima?
Eto, da se ne trošimo uzalud 0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

U pitanju je prevashodno respiratorni virus. Neko značajnije širenje putem unošenja u gastrointestinalni trakt nije ni logično ni pokazano u praksi

А онолка хистерија око прања руку...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Вилер Текс рече

Сигурно. Доктори немају појма. Најбоље знају политички лекари из СЗО који су пацијента видели задњи пут....ууууф.

Svako sa diplomom je suvi genije... ali isključivo ako se slaže sa tobom koji o tome nemaš pojma. Svi ostali sa istom diplomom ili nemaju pojma ili su korumpirani.

Osnovi zaverologije, lekcija br. 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Svako sa diplomom je suvi genije... ali isključivo ako se slaže sa tobom koji o tome nemaš pojma. Svi ostali sa istom diplomom ili nemaju pojma ili su korumpirani.

Osnovi zaverologije, lekcija br. 1

Не не. Сви они који не мисле као ти су равноземљаши рептилијанског усмерења.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Марек рече

A neizlečive su jer ne postoje resursi dovoljni za istraživanja i mortalitet je isuviše mali da bi se neko obazirao na to

Важи. Нема паааара ни лекааарааа ааааман!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

Pa, zanima li te, ili ne zanima?
Eto, da se ne trošimo uzalud 0703_read

Neka pita ove "neobaveštene" doktore!:))12:smeha:

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...