Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Milan Nikolic рече

Govorim samo o hriscanskoj logici. Potrebni su koraci ka pomaganju hriscanima sa takvim sklonostima.

Ja nisam znao da je u hriscanskoj logici homoseksualnost izleciva nego blud bilo koje vrste pa i homoseksualni. 

Mozda se nismo razumeli zbog razumevanja termina. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Hocu reci, jedino teoloskim savetom i pristupom mozemo ocekivati konkretne rezultate.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Bokisd рече

Sve treba sa postavis u kontekst stvari, da pratis fabulu price.

Jer, vidi, kada kazem 'pobediti prirodu', to ne znaci, da je ukinemo, nego da ne vlada nad nama. Sad, kod hetero , to je, po izboru, borba sa prirodom. Kod homo, opet po izboru, borba za prirodno stanje. To je razlika koja te buni.

Па стављено је у контекст: природа не треба да влада над нама, а треба да се питамо 

пре 7 часа, Bokisd рече

. . . sta je po prirodi jedino ispravno, sto je drugacije od onoga sta je za koga pozeljno. Logicno je da biramo i zalazemo se za ono sto je po prirodi.

значи: истовремено и да јој се приклањамо као апсолуту ("једино исправно") и да истовремено не дамо да влада над нама. 

Лајк к'о врата. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Укратко,  увучени у све могуће структуре друштва преко својих лобиста утицаће прво на свест  грађана, популарисаће одређен начин понашања,  и не само популарисати већ и наметати и као 6 корак техн. Прозор Овертона агресивно наметати одређену идеологија која за циљ има ( гејеви су у овом случају само средство ) уништење породице и припрему терена за долазак оног . А сложићемо се наравно када су гејеви у питању о једној нормалној породици не можемо причати. Да ти децидно не наводим примере, али ако баш оћеш ево ти један. 

У школама ће ускоро  бити само тоалети без натписа "  за девојчице или дечаке " и не само у школама већ на свим могућим јавним местима , по наопакој гендер идеологији. Већ о преуређеном сколском систему по њиховим мерама , да и не причамо.....

Јел  јасније....:D ил да цртам :ani_biggrin:

Pa, jasno je, toliko je ocigledno, da bode oci....:ani_biggrin:

Inace, to se u pismu pominje kao promena paradigme, ili pogleda na svet i coveka.

Ono, kada se kaze, zvace crno da je belo, i belo da je crno, ili probace da promene 'vremena' ,....ne u smislu merenja, nego kao promene odredjenih  kultura i civilizacija koje su ljudi oblikovali svojim razumom i promisljanjem. Sam nacin zivota se menja.

Naci ce ucitelje da ih cesaju po usima, ( najjednostavnije receno ), da snishode ljudskim slabostima i negativnim navikama. itd.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, cloudking рече

Jel ovo neki autobiografski post, Zeljo? :D

Није. Ово је запажање из детињства.

Мање више причам оно што сам схватио као дете или тинејџер, обично касније није било ничега новог за схватање, сем ових нових социолошких феномена типа Риалити и сл.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, VaSa110 рече

Zašto je tako važno ili zašto uopšte nadilaziti našu telesnost i strast? Šta je tu tako loše? Šta je tu gadno (u bilo kom životnom dobu)?

Теби није ни битно ни важно. Нама хришћанима је и битно и важно јер се ми припремамо за вечност у којој не желимо да будемо робови страсти. Телесност сама за себе није битна, али у контексту страсти јесте.

Шта је гадно код старих острашћених људи?

Све!

Пробај провести макар недељу дана са маторим перверзњаком од 80 година па ћеш се уверити и сам. Али не мораш ићи тако далеко, пробај провести три дана са старијим човеком који има јаку страст стомакоугађања. Ако мислиш да је лепо живети са свињама у обору онда је и острашћеност остарелих људи лепа. Али ја тврдим да је најлепше бестрашће старих прожето љубављу.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Жељко рече

Теби није ни битно ни важно. Нама хришћанима је и битно и важно јер се ми припремамо за вечност у којој не желимо да будемо робови страсти. Телесност сама за себе није битна, али у контексту страсти јесте.

Шта је гадно код старих острашћених људи?

Све!

Пробај провести макар недељу дана са маторим перверзњаком од 80 година па ћеш се уверити и сам. Али не мораш ићи тако далеко, пробај провести три дана са старијим човеком који има јаку страст стомакоугађања. Ако мислиш да је лепо живети са свињама у обору онда је и острашћеност остарелих људи лепа. Али ја тврдим да је најлепше бестрашће старих прожето љубављу.

Znači ti se (a po tebi i ostali hrišćani) osećaš kao rob strasti. Priznajem vrlo interesantno.

Ja sam mislio da pričamo o strasti a ne o ostrašćenosti. Ljudi koji su ostrašćeni verovatno uživaju u tome i lepo im je bez obzira jel to nama gadno ili ne. Znači dok god to rade a da ne prisiljavaju  ili povređuju nekog briga me, njihova stvar.

Na osnovu čega tvrdiš da je najlepše bezstrašće starih prožeto ljubavlju i naravno kada si to ustvrdio?

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, VaSa110 рече

Znači ti se (a po tebi i ostali hrišćani) osećaš kao rob strasti. Priznajem vrlo interesantno.

Ja sam mislio da pričamo o strasti a ne o ostrašćenosti. Ljudi koji su ostrašćeni verovatno uživaju u tome i lepo im je bez obzira jel to nama gadno ili ne. Znači dok god to rade a da ne prisiljavaju  ili povređuju nekog briga me, njihova stvar.

Na osnovu čega tvrdiš da je najlepše bezstrašće starih prožeto ljubavlju i naravno kada si to ustvrdio?

То ти је основ аскетизма у православљу - борба са страстима.

Не борба да се потисну него да се надиђу, или боље речено да се преобразе.

Оно што је у световном језику и изражавању реч "страст" није исто у духовном. У световном се страст више третира као нека посвећеност нечему. У Духовном се под страст увек подразумева необликована неприпитомљена енергија, која поробљава свог власника уколико јој се то дозволи.

Говорим наравно о православној терминологији на православном форуму и не пада ми на ум да пристанем на релативизацију ових појмова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...