Jump to content

Lady Godiva

Члан
  • Број садржаја

    5510
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    4

Последњи трофеј

Lady Godiva је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Небитно
  • Локација :
    U oblacima

Скорашњи посетиоци профила

17323 посетилаца

Lady Godiva's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

7.6k

Форумска репутација

  1. Lady Godiva

    LG - Life's Good

    Телефон зазвони. Часак је оклевала, а онда подигне слушалицу. "Да, Борисе" , рече па ослухну. "Да, Борисе. Да, паметна сам - да, знам да много више људи умире од срчане капи и од рака. Читала сам статистике, Борисе, да - знам да се то тако само нама чини, јер овде горе станујемо тако на густој хрпи - да, многи бивају излечени, да, да - нова средства - да Борисе, разборита сам, сигурно - не, немој долазити - да, волим те, Борисе, дакако - " Она одложи слушалицу. "Разборита", шапне и загледа се у огледало из којег је у њу пиљило њезино властито лице, некако страно и непознато - "разборита!" Забога, помисли, била сам већ предуго разборита! Чему? Да бих постала број двадесет или тридесет у соби седам крај дизала за пртљаг? Нешто у црном сандуку пред чиме човека подилази језа? Она погледа на сат. Зачас ће девет. Пред њом је лежала тамна и бескрајна ноћ пуна панике и досаде, значајне за санаторије - панике пред болешћу и досадом, одређеног начина живота, који заједно постају неподношљиви, јер контраст не води ничему, осим интезивном осећају потпуне немоћи. Лилиан устаде. Само сад не сме остати сама!...
  2. Tebi ćera otišla van, pa si počeo da guraš ovu priču. Ccc, ko te na zna...
  3. Како дијаспора да помогне матицу? На шта мислиш?
  4. Lady Godiva

    Napredna zona sumraka

    Softveri da nas broje. Softveri da nas prepoznaju. https://foreignpolicy.com/2019/06/18/big-brother-comes-to-belgrade-huawei-china-facial-recognition-vucic/
  5. А чему ова тема? Да се распреда о нечијем животу, личности, вери? Да се испирају уста, чеше језик, да се распреда по чаршији..? Ако си му познаник, ако су ти намере добре, а ти му пусти привату поруку и у четири ока реци шта те брине, а не овако. Стварно је крајње неумесно.
  6. Негде је чуо да је тата сада на небу и онда га зове.
  7. Lady Godiva

    LG - Life's Good

    Јбт, ала си баксуз. Нема ништа званично. Има свашта, од топ скоцканих ликова () до оно баш зарозаних. Ја гледам да не будем негде између, да не одем у панк.. Кад кажем офис френдли, мислим да је дужина океј, крој могу који хоћу. Неке долазе и у оним чаршав хаљинама с флоралним принтом..буди Бог с нама.
  8. Lady Godiva

    LG - Life's Good

    Еве ме на далеком северу. За викенд долазим ту, у ствари тамо, тј кући. Данас је било 22, а у среду ће 28. Морам сутра у шопинх да купим неке офис френдли хаљине и купаћи. Живеле климатске промене.
  9. @ana čarnojević Претече ме. Сад сам се улоговала само овог генијалца да шерујем.. лебе мекани шта све троши кисеоник
  10. Јбт, да ли је ово реално?! https://twitter.com/JankoBaljak/status/1142069045325438976?s=20
  11. Како јадан текст.
×
×
  • Креирај ново...