Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

пре 4 минута, Bokisd рече

Ali, oni ove godine jedva i neki gol mogu da prime....kakav crni poraz....sve utakmice Vucko zatvorio.... :ani_biggrin:

Dobar je Kratos,....osim, sto je zvezdas ... :))

Dobar je Kratos i ja to mislim, voli se zezati mnogo i na moj račun oko bonobo simpanzi i ja to podrzavam:)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Ronald рече

kako bi nakon poraza lijecio zivce trolovanjem po raznoraznim temama

Kako je to neobičan fenomen kada ljudi na sportske uspehe ili neuspehe reaguju emotivno, lično, kao da je to njihov ili uspeh ili neuspeh.

Ali dobro, nije to jedini izraz površnog shvatanja života. Samo je nekako previše bizaran.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Dobar je Kratos i ja to mislim, voli se zezati mnogo i na moj račun oko bonobo simpanzi i ja to podrzavam:)

Kratos je lik koji te mnogonervira dok ga ne zavolis (no homo) a onda moze da pise sta oce, tebi sve simapticno  :D 

<3

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Kolko imas godina? Jesi li zaista procitala ovaj clanak? Jel ozbiljno mislis da postoji jedna stvar u tom clanku koja nije izmisljotina?

Ako bi smo primjenili ovo iz teksta na sve oko Kačavende mogli bi zakljuciti sto sta i oko SPC.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Kratos je lik koji te mnogonervira dok ga ne zavolis (no homo) a onda moze da pise sta oce, tebi sve simapticno  :D 

<3

Nemoj ga nervirati zavoljece i on bonobo simpanze:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

I sta ce rade kad udju tamo? 

Ти то тако самоуверено, као да ти је неко дошапнуо . Уместо кад, боље да кажемо ако уђу....а на жалост већ почињу да улазе. 

Да ли је баш потребно да ти цртам "  шта ће раде  " .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Ти то тако самоуверено, као да ти је неко дошапнуо . Уместо кад, боље да кажемо ако уђу....а на жалост већ почињу да улазе. 

Да ли је баш потребно да ти цртам "  шта ће раде  " .

Zapravo da. Ne mogu ni da zamilslim sta ti zamisljas da ce raditi tako da bi objasnjenje bilo i vise nego na mestu.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Zapravo da. Ne mogu ni da zamilslim sta ti zamisljas da ce raditi tako da bi objasnjenje bilo i vise nego na mestu.

Укратко,  увучени у све могуће структуре друштва преко својих лобиста утицаће прво на свест  грађана, популарисаће одређен начин понашања,  и не само популарисати већ и наметати и као 6 корак техн. Прозор Овертона агресивно наметати одређену идеологија која за циљ има ( гејеви су у овом случају само средство ) уништење породице и припрему терена за долазак оног . А сложићемо се наравно када су гејеви у питању о једној нормалној породици не можемо причати. Да ти децидно не наводим примере, али ако баш оћеш ево ти један. 

У школама ће ускоро  бити само тоалети без натписа "  за девојчице или дечаке " и не само у школама већ на свим могућим јавним местима , по наопакој гендер идеологији. Већ о преуређеном сколском систему по њиховим мерама , да и не причамо.....

Јел  јасније....:D ил да цртам :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ronald рече

To nije problem kod mene, vec u tvom razumijevanju mene.

Mada ti je najveci izgleda problem sto ti detaljno citas samo svoje postove, posto ih cesto prepravljas:D

Citam ja odlicno. :) A citaju i drugi. Vidimo kako se tretiraju isti problemi sa razlicitih strana sa razlicitim standardima.

Zato i pobedjuju likovi kao Tramp. 

Kada je u pitanju problem sa desnice - onda je ok imati libertarijanski stav. 
Kada je u pitanju problem sa levice - e onda ce malo drugacije da se ponasamo. 

Naprimer kada je u pitanju rat onda ce svi na sva usta da trube o tome kako je nepravedno poreske pare trositi na rat koji ne podrzavaju ljudi koji placaju te pare.

ali kada je u pitanju predstava gde se lize dupe - retko ko.. onda ce da pricamo kako je neprakticno da to odradimo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Рапсоди рече

Укратко,  увучени у све могуће структуре друштва преко својих лобиста утицаће прво на свест  грађана, популарисаће одређен начин понашања,  и не само популарисати већ и наметати и као 6 корак техн. Прозор Овертона агресивно наметати одређену идеологија која за циљ има ( гејеви су у овом случају само средство ) уништење породице и припрему терена за долазак оног . А сложићемо се наравно када су гејеви у питању о једној нормалној породици не можемо причати. Да ти децидно не наводим примере, али ако баш оћеш ево ти један. 

У школама ће ускоро  бити само тоалети без натписа "  за девојчице или дечаке " и не само у школама већ на свим могућим јавним местима , по наопакој гендер идеологији. Већ о преуређеном сколском систему по њиховим мерама , да и не причамо.....

Nema da se crta, bre! Jedno (i za svagda) "konačno rešenje", pa kud koji mili moji.

(Ovakvo, ili takvo, tupilo od nekuženja je stravično)

Подели на овим сајтовима

@Ronald Mnogo nepotrebno zato pisem ukratko: ne mozes da ocekujes od ljudi da im politicki korektni feministi obrazuju decu kroz institucije javnog skolstva i da ih jos napadas sto se brinu zbog toga. 

Zato ti prvi treba da se boris protiv javnog skolstva, jer ces uvek da imas takve probleme dok god imas javno skolstvo. A ti si inteligentniji i pametniji od svih tih ljudi na tebi je da pokazes svojim primerom resenje. 

To ti je brale moje misljenje, a procitao sam te odlicno. 

isto to primeni na imigraciju. Ne mozes da ocekujes od ljudi koji su siromasni da prihvate imigraciju a da im dolaze ilegalci iz drugih zemalja koji im uzimaju prljave poslove jer nemaju troskove legalnog stanovnika. 

• Свиђа ми се 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Кратос рече

deca koju uzgajaju

deca nisu kukuruz da bi se uzgajala

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Sta ce mi tvoje mastarije... ja mislim imas nesto konkretno da ispricas.

Ne znam kako da ti objasnim ali ako neki zakljucak doneses tako sto ti dosadno pa sedis  pored prozora  i razmisljas  o tom problemu, zakljucci do kojih tim putem dodjes su ista mastarija.

Ukratko- odakle znas sve ovo?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Рапсоди рече

Управо то и ја хтедох да кажем. 

Mislim da nisi jedina, bas mi je drago sto nas ima istomisljenika i bilo bi lepo da sto vise jedni drugima izimamo rec iz usta povodom svega. :) Da se Srbi sloze pa da ovaj forum i nasa mala zemljica budu lepse mesto ....ehh... THE END ...ali pazi lepo zvuci :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...