Jump to content

Nebojš.a

Члан
  • Број садржаја

    1338
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Nebojš.a

  1. To je prvo trebalo tebe da oplemeni. Živiš na periferiji Rima. A soliš nam pamet kao da si u centru centra. Priznajem, i mene bi bilo blam da se potpisujem da sam Rimljanin a u stvari sam rimski seljanin. Ali ko to može da proveri. Dajte mi oslonac i dovoljno dugačku pritku.. i promeniću svoj položaj! valjda...
  2. U kom je glasu ova tirada? Ono tvoje prepoznatljivo patetično kad pokušavaš da budeš duhovan? Duhovit da budeš više ni ne pokušavaš. Pošteno.
  3. Milosrdni Đurović. Bolje ne biti milosrdan nego biti bilo kako milosrdan.
  4. Молим Вас за једну услугу: престаните да лажете! Да никада нисте били љубоморни, не бисте могли да разумете љубомору тако добро. Што се тиче евентуалне помоћи: осетите се крајње слободни да ми у свему помогнете... од Вас би ми било задовољство прихватити помоћ и тамо где је не потребујем.
  5. Баш Ви сте драж те, како кажете, песме. Тако љубоморни и неснађени. Ви који све знате, осим да нађете једну баналну слику. Ко да Вам верује.. Не кажем да је Парадоксологија банална. На том сам отупио и речи које нисам написао. Али је Ваша неснађеност као Вукашинова лептир машна: једра и немирна.
  6. Да сте читали мало пажљивије, мада одлично читате, знали бисте да сам поздравио, у најбољој намери, вашу жену. Да, љубомора је језива. Заразна али и прелазна. Победива. Иза ње стоји нови човек. Понекад и превише нов. Немојте се бринути односно Парадоксологије. Ако се она не брине о себи ту ни Ви ни ја не можемо ништа.
  7. Имаш тамо где Милојков седи са Ђуровићем. Преко пута је Парадоксологија. Тачно се види да се уживела у Ђуровићеве будалаштине. Свеједно, има лепе очи.
  8. Како сте пријатни. Ово што сте написали у наведеном цитату је јако шармантно. Видите да сам био у праву односно вашег блуда. То не значи да сам Вам уцртао живот. Али не значи ни да Вам нисам написао песму
  9. Овако, предраги Леоне: ако постоји веза између Вас и Парадоксологије онда Вам претим! Пошто, како кажете, не постоји, остајем Вам пријатељ. Да сте ми били пријатељ раније можда бисте нашли жену на коју бисте били више љубоморни. То и јесте и није срећа. Свакако је поздравите. Ви сте моје решење чак и да ме нико није никад повредио. То не значи да сте мој пар. То значи да знате колико вредите..
  10. Песма је. И жена је. И све што је ово вече речено, у вези ње је речено. Добро, и у вези једне друге. Тој другој то сад говорим. Парадоксологији је већ све речено. Ако се слажеш. Нећемо више о њој. Чак и да је мушко.
  11. Сигурно да сам повређен. Таман колико и Ви. Да сам мање повређен не бих имао разлог да Вам пишем. Пошто сам једнако повређен, ево, налазим разлог да Вам се, макар и на тај начин, обратим. Само ово: да сте били песник, остали бисте песник. Пошто нисте били песник, нисте то ни остали. Али није моје да Вам то објашњавам.
  12. Da ne moram da je muvam preko tvojih leđa sigurno da ne bih to ni radio. Nema veze. Paradoksologija je, inače, žensko. Strogo žensko. Sa tankom kosom i lepim očima. Ali koga je to, više, briga.
  13. Ako je Jelena videla ne znači da sam i ja. Priznali ste Jeleni. Meni niste. Sam sam uvideo. Ipak, oprostiću Vam. Zauvek Vam, evo, opraštam. Što se mene tiče ne morate ni da se kajete za to. Samo budite to što niste - pokajani bludnik.
  14. Naravno da mi ništa ne znači. Zašto bi imalo neko naročito poreklo. Nije meni, nego je Vama. Nemojte se ljutiti. Nije moja krivica što ste toliki bludnik.
×
×
  • Креирај ново...