Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

пре 6 минута, Bokisd рече

Znaci, postoji i kod hriscana poziv da se ne upraznjava sex.

Сви смо упознали ту сорту - не секса се, а упаљен к'о рингла; баш ""побеђује природу"". :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Tako je. Dete ima pravo da zivi u domu za nezbrinutu decu bez ikakve ljubavi do 18-te godine...

Ali kako bez ikakve ljubavi? Gde si slušao o tome? Ja sam video fantastično naprednu decu iz domova.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Џуманџи рече

Сви смо упознали ту сорту - не секса се, а упаљен к'о рингла; баш ""побеђује природу"". :D

Pa, nije poziv za svakog.

Ako se  poziv , kako kaze apostol Pavle ( koji je i uputio taj poziv ), ne sprovodi 'po pravilu sluzbe' , onda ce takva stvar samo stetiti coveku. Znaci , nije kriv poziv, nego ljudi koji na pogresan nacin koriste taj ( poziv ). Ono, noz je za secenje hleba i hrane, nije za jurenje ljudi. Nije ( noz ) kriv sto se koristi u pogresne svrhe. 

Tako isto i kod ovog poziva.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Pa, nije poziv za svakog.

Исто као што нису за свакога ни хомо, ни хетеро моногамне везе, бракови и остало.

У сваком случају, поента је да је то што неко нешто не упражњава никакав показатељ за било шта. Питај тзв. nice guys. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Milan Nikolic рече

Ali kako bez ikakve ljubavi? Gde si slušao o tome? Ja sam video fantastično naprednu decu iz domova.

Pa imaju ljubavi, imaju dva vaspitaca na njih 30 koji ih vole od 9 do 5...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Исто као што нису за свакога ни хомо, ни хетеро моногамне везе, бракови и остало.

У сваком случају, поента је да је то што неко нешто не упражњава никакав показатељ за било шта. Питај тзв. nice guys. :)))

Pa, ovo je poziv i nije za svakog, jer je borba protiv prirode, sto nije lako.

Ali, eto, postoje i momci koji mogu da budu samci i bez zene i bez uspaljivanja i uzbudjenja. Sama priroda je dala, da postoje oni koji ne zavise od prirodnog nacina postojanja vecine ljudi. Paradoks.

E, sad, pitanje u vezi homo i hetero stvari, nije sta je ko' izabrao, nego pitanje sta je po prirodi jedino ispravno, sto je drugacije od onoga sta je za koga pozeljno. Logicno je da biramo i zalazemo se za ono sto je po prirodi.

Подели на овим сајтовима

Bokid

Ti slabo poznajes biologiju, zatim primjenjujes logiku kako ti se prohtije i onda to smatras logikom i ako to nije. Mislim jeste tvoja logika. Zatim ti lose razumijes i asketizam, molitvu i podvig( tjelesni i misleni), zato sto mislim da si slabo sta citao o tome ili upraznjavao.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bokisd рече

E, sad, pitanje u vezi homo i hetero stvari, nije sta je ko' izabrao, nego pitanje sta je po prirodi jedino ispravno, sto je drugacije od onoga sta je za koga pozeljno. Logicno je da biramo i zalazemo se za ono sto je po prirodi.

Ахам, контам, питање је шта је по "природи коју смо позвани да побеђујемо" "једино исправно". :)) Сјајно је како је од пост-а до пост-а природа час нешто што се побеђује, час нешто чему се следује. :aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Milan Nikolic рече

A lezbejka ima vremena ceo dan.

Kolko god da ga ima, ima ga za jedno dete i to svoje...

Ako ne kapiras razliku izmedju brige o svom detetu i brige o deci kao radnom mestu, nema puno toga sto bih ja mogao da ti objasnim...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Bokid

Ti em slabo poznajes biologiju, em primjenjujes logiku kako ti se prohtije i onda to smatras logikom i ako to nije. Mislim jeste tvoja logika. Zatim ti lose razumijes i asketizam, molitvu i podvig( tjelesni i misleni), zato sto mislim da si slabo sta citao o tome ili upraznjavao.

Da, jasno.

Bilogiju ne poznajem. Samo izvlacim zakljucke, kako da kazem, po spoljasnjoj strani biloskog tj. kako ja zovem prirodnog postojanja coveka. Smatram, da i unutrasnje, detaljnije proucavanje biologije treba da  prati ovakav nacin postojanja coveka. Jer je pojam  prirode i sustine  postojanja stvari , sveta i coveka, osnovni uzrok. Sve ostalo prati i razvija i objasnjava se  iz svog uzroka. 

To je moj stav i kako kazes moja logika. Mislim da je konzistentna.

Voleo bih da poznajem biologiju, stvarno,  jer je vrlo lepa i interesantna nauka o coveku. 

E, sad, sto se tice asketizma i svih stvari vezanih za njega. Sta znam, tesko da postoji danas covek hriscanin koji poznaje ovu disciplinu tacno 100% teorijski do kraja,  a , kamoli na delu. Ono sto mogu da kazem subjektivno, citao sam dosta, bio sam na Svetoj Gori raznim povodima ( sveukupno oko 1,5 godine ), pa, mislim da imam neko osnovno znanje.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Џуманџи рече

Ахам, контам, питање је шта је по "природи коју смо позвани да побеђујемо" "једино исправно". :)) Сјајно је како је од пост-а до пост-а природа час нешто што се побеђује, час нешто чему се следује. :aplauz:

Naravno, znao sam da ces ovo da kazes.

Sve treba sa postavis u kontekst stvari, da pratis fabulu price.

Jer, vidi, kada kazem 'pobediti prirodu', to ne znaci, da je ukinemo, nego da ne vlada nad nama. Sad, kod hetero , to je, po izboru, borba sa prirodom. Kod homo, opet po izboru, borba za prirodno stanje. To je razlika koja te buni.

A, ono sto spaja i jedno i drugo jeste borba i trud i zelja za preobracenjem svoga stanja. Nije lako.

Kod hriscana, cak i ako postoji prirodno stanje ka reprodujciji u braku, postoji potreba za borbom protiv prirode uzbudjenja i sexa. Ni u braku, hriscanin nije bas oslobodjen odgovornosti da se ne bori protiv strasti. Ne bi trebalo bas da se prepusti strasti, kao neki van braka ( iako brak nije blud i dozvoljava sex odnose ) . 

Vidis, sve kad saberes, svugde nedge je neka borba i trud protiv strasti. Zasto to ne bi trebalo biti i kod homo ljudi ? Neka se bore, pa, ko koliko moze i ume.

Подели на овим сајтовима

Kolko god da ga ima, ima ga za jedno dete i to svoje...

Ako ne kapiras razliku izmedju brige o svom detetu i brige o deci kao radnom mestu, nema puno toga sto bih ja mogao da ti objasnim...

Ako ti nisi, a ako si ti; ma beži bre.[emoji5]

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Djapa рече

Svaka mu je ko Njegoseva

Управо то и ја хтедох да кажем. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisd рече

Da, jasno.

Bilogiju ne poznajem. Samo izvlacim zakljucke, kako da kazem, po spoljasnjoj strani biloskog tj. kako ja zovem prirodnog postojanja coveka. Smatram, da i unutrasnje, detaljnije proucavanje biologije treba da  prati ovakav nacin postojanja coveka. Jer je pojam  prirode i sustine  postojanja stvari , sveta i coveka, osnovni uzrok. Sve ostalo prati i razvija i objasnjava se  iz svog uzroka. 

To je moj stav i kako kazes moja logika. Mislim da je konzistentna.

Voleo bih da poznajem biologiju, stvarno,  jer je vrlo lepa i interesantna nauka o coveku. 

E, sad, sto se tice asketizma i svih stvari vezanih za njega. Sta znam, tesko da postoji danas covek hriscanin koji poznaje ovu disciplinu tacno 100% teorijski do kraja,  a , kamoli na delu. Ono sto mogu da kazem subjektivno, citao sam dosta, bio sam na Svetoj Gori raznim povodima ( sveukupno oko 1,5 godine ), pa, mislim da imam neko osnovno znanje.

Boki dobar si covjek, ali iskreno tesko je pricati bez nekog znanja iz biologije o sexualnosti i njenim genetskim i epigenetskim uzrocima.

Drago mi je da si bio na Svetoj Gori i ja sam obisao mnogo manastira, ali posto smo govorili o tjelesnom i mislenom podvigu, njime samo mozes minimizovati sexualni nagon, to mozes probati i sam,dok tesko mozes uticati na sexualnu orjentaciju kao sto nije mogao ni Serafim Rouz, za koga mnogi tvrde da je bio homosexualne orjentacije. Medjutim tesko da mogu svi kao on, ima ljudi koji se i emotivno vezu, prija im ta osoba, vole se, slazu i podrzavaju i ne vide u tome nista lose, kao sto je i Vaske pricao na svojoj temi o homosexualnoj orjentaciji.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...