Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

Najnovija bonobo istraživanja pokazuju da su deca koju uzgajaju pederi daleko humanija i empatičnija od ove koju uzgajaju zli retrogradno-patrijarhalni  koji žive u još uvek zaostali u uverenju da je brak zajednica muškarca i žene i da je to najzdravije okruženje za dete.

Sa će rolando dizbaci te studije....:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 33 минута, Milan Nikolic рече

Međutim; upravo zbog prava deteta, gej parovi ne bi smeli da usvajaju decu.

Tako je. Dete ima pravo da zivi u domu za nezbrinutu decu bez ikakve ljubavi do 18-te godine...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, ana čarnojević рече

слажем се. сад сам му поверовала. значи следи нам вештачка оплодњица код другарица лезбејки.

нису нормални. у земљи у којој градоначелник престонице каже да...саобраћај изгледа да не функционише али у ствари функционише, влада тврди да коалиција са Харадинајем у ствари није коалиција са Харадинајем а егоманијак на власти да Косово није изгубљено односно неће добити столицу у УН све док ми (он) не буде(мо) задовољни али није изгубљено, сад хоће експресно да науче децу да је то са гејевима све фул срећа срећа радост, за једно три године да пробају да макну кордоне милиције са Прајда а упоредо ових дана да легализују вештачку оплодњу код лезбејки и да гледају у небо како ће та деца коју одгајају лезбејке да буду третирана у друштву. па генијално.

Kad covek vidi koliko se brinete za decicu pomislio bi da je srbija zemlja deciji raj...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, ana čarnojević рече

kad čovek vidi koliko se boriš za svačija prava pomislio bi da većeg pravednika od tebe nema i da je tvoja duša raj. pa bravo majstore. a mi se ubismo ceo život da postignemo to. 

Vazno je da ne gubite nadu. Verujte cvrsto u to da ste bolji od ostalih i da su drugi inferiorniji ili bolesniji od vas najsavrsenijih i bezgresnih i ko zna... mozda vam se i ostvari... mozda vam bog omoguci da prvi bacite kamen, mada ono, nije da do sada niste izbacali citav kamenolom, al ko to broji :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

Ne gresi nista u onome sto je rekao. Ako covek hoce on moze strasti da dovede pod kontrolu i da ne deluje u zelji.
Npr pedofil ne da moze nego mora da dovodi svoju bolest pod kontrolu.
Homoseksualci sa druge strane ne moraju - ali mogu.

Sad ja se ne slazem sa njim da obavezno trebaju, ali reci da nekako ne mogu... to je glupo.

ono sto @Bokisd gresi jeste da izgleda misli da ti homoseksualci treba da postanu hetero seksualci. Ja mislim da ne treba. Osim ako nece sami to. Ako oce - neka rokaju.

Problem je sto ovde niko nece da pusti drustvo da dozvoli ljudima opcije. Hoces da budes homo? Ok. Homo si a ne zelis da budes hoces da probas da se lecis? Opet ok.
Jednostavan moralan i ispravan stav.

Moze da se kontolose, naravno. To radimo i ja i ti a kamoli homoseksualci, ali ne moze da se prevazidje.

Da ne pricamo vise ta bajke da je moguce da se homoseksualnost izleci. Narocito sto ne znam dal postoje cela tri geja koji zele da se izlece. Ono sto postpji je ogroman broj njih sa psihickim problemima zbog neprihvatanja i osude za nesto na sta ne mogu da uticu... ok, mogu da zamaskiraju ili kontrolisu ali to je samo skrivanje a ne resenje problema a najvaznije sto problem uopste nije u gejevima tako da ne mogu da razumem te ideje o njihovom "prevazilazenju"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ronald рече

Bokisa ne znam da li su dosli u stanje bezstrasca, znamo da su minimizovali strasti do maksimima. Medjutim bez hrane, vode i sna je pokusao i starac Josif Isihasta pa na kraju zavrsio da prima mnogo infuzija

Probaj nekada dva ili tri dana bez vode i hrane, pa ces vidjeti kakvo je stanje, probao sam ja mnogo puta. Nemoj napamet pricati. Probaj da jedes jednom, da budes na vodi, bez vode, dan, dva ili tri pa onda pricaj iz iskustva.

Da, u pravu si, nisam imao nameru da budem strogo precizan, ( zbog toga i ima neko malo nerazumevanje ), vec smo samo pricali kao pricu,  kao deo mogucnosti prevazilazenja prirode i uzbudjenja prema polovima.

Kada sam rekao za stanje bestrasca,.... u veri, to ne znaci da su dostigli potpuno prevazilaznje svoje prirode ( u vezi polnih strasti ), samo svojim trudom i voljom. Sv. Jovan Lestvicnik kaze, da i kod bestrasca postoje razlike i nivoi. Asketa je dao sve od sebe u borbi ( protiv sebe, tj, protiv prirode ). Posto je vera u pitanju, na scenu stupa Bog koji uvodi svog borca u stanje bestrasca i to kako, ......samo po Njegovom promislu, kada On prosudi da je odgovarajuce vreme i kada je na korist takvom asketi.

I, mozda najbitnije u celoj prici jeste, da takva stanja kada je asketa u misticnom i kao 'vantelesnom' stanju ( kada ne zna ni on sam, da li je u telu ili van tela ),..... traju vrlo kratko i nisu tako cesta.

Znaci, svaki monah i asketa je vec pobedio svoje uzbudjenje prema drugom polu. U kom smislu ?  Ono i dalje postoji, ali, nema silu vlasti nad njim. Po veri i daru sile Svise, neki od asketa su,.... u nekim retkim trenucima, dostigli i stanje potprunog prevazilazenja prirode.

Ali, to za ovu nasu pricu nije to' ni mozda toliko bitno, bitnije je, da moze da se covek bori protiv prirode uzbudjenja. I,kako da kazem,  fizickom borbom i mentalnom borbom. Ako jos ima i pomoc nekih oredjenih lekova ( ono sto sam naveo , da je steta, sto se  homo proglasilo da nije bolest, jer bi se medicina mnogo kvalitetnije bavila ovim pitanjem ), verujem da bi mnogi mogli da se preokrenu, naravno,....samo kao imaju zelju i volju za takvu stvar.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Najnovija bonobo istraživanja pokazuju da su deca koju uzgajaju pederi daleko humanija i empatičnija od ove koju uzgajaju zli retrogradno-patrijarhalni  koji žive u još uvek zaostali u uverenju da je brak zajednica muškarca i žene i da je to najzdravije okruženje za dete.

Sa će rolando dizbaci te studije....:))

Izgleda da ti je u zadnje vrijeme rakija najbolji prijatelj, smanji malo:D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

Međutim; upravo zbog prava deteta, gej parovi ne bi smeli da usvajaju decu.

Što se mene tiče i bez tih prava ne bi smeli.......

U Kalforniji postoje dve privatne bolnice u kojima se homoseksualci uspešno leče. U 80% poonovo postaju hetero. Samo niko ih ne reklamira, nemam pojma zašto.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bernard рече

Što se mene tiče i bez tih prava ne bi smeli.......

U Kalforniji postoje dve privatne bolnice u kojima se homoseksualci uspešno leče. U 80% poonovo postaju hetero. Samo niko ih ne reklamira, nemam pojma zašto.

Pravo pitanje je od cega se lijece, jesu im povecali sexually dimorphic nucleus:) Hajde ti ih malo izreklamiraj, da vidimo ovde.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече

Isto trpe i pedofili i nekrofili i zoofli  ostali filovići šta je sa njihovim pravima licimuri pederobraniteljski?zašto ljudima takve sexulane orijentacije ne omogućite ista prava kao što se zalažete za pederska i oni su isto tako sexualno dezoorijentisani?

Поптуно глуп аргумент јер мијешаш бабе и жабе. Хомосексуалци никоме не штете ( као што педофили штете дјеци ) нити се залажу да имају сексуалне односе са онима који немају способност да пристану на сексуални однос ( дјеца, животиње, мртваци ).

Па онда када неко каже "данас гејеви, сутра педофили"... "Slippery slope" грешка, јер се геј браковима не отвара Пандорина кутија из више разлога:

1. у правној доктрини дјеца, а и генерално малољетници се не сматрају способним да пристану на сексуални однос а да при томе потпуне схвате о чему је ријеч ( старији малољетници, од 14 година па навише могу ипак схватити сексуални однос и да ли га желе, али не могу схватити да ли им однос са старијом особом, пунољетном, штети па се стога штите у закону иако су биолошки углавном тинејџери зрели за секс - иако не можда психички или гледе зрелости )
  2. ван права, у правом животу, нико нормалан не изједначава одрасле људе који међусобно са пристанком раде шта желе, са дјецом која су рањива ( осим наравно идеолошких конзервативних пропагандиста јер немају аргументе па се хватају за задње сламке које лако пуцају )
  3. дакле нема почетне инерције у том правцу, иако би конзерве и педо активисти вољели да је има, из различитих разлога наравно
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Reprodukcija je osnovno stanje za coveka. Pretpostavljam da ljudi koji su sterilni i ne mogu da imaju decu, mogu da prevazidju taj problem voljom i trudom :D:D:D 

Znaci klinike za plodnost samo pljackaju narod bzvz :D

Pa, to je kako da kazem, fizicka greska kod coveka. On je i dalje hetero, i predvidjen za reprodukciju,... covek se leci i postoji mogucnost da se izleci.

Greska u prirodi koja se leci.

Videli smo kroz pricu, da moze covek da se bori protiv uzbudjenja, samo ako ima zelju i volju da se bori,  kroz trud i borbu . Pogotovo, ako, nije sve kod homo stanja u gresci prirode. Logicno je ocekivati, da kod homo postoji i stanje mentalnog , psihickog i licnosnog udela i uzroka. Onda je borba i mnogo laksa , nego kada postoji i neka prirodna greska kod homoseksulnosti ( ne odricem i tu mogucnost, iako nisam upoznat sa medicinskim istrazivanjima ).  Logicno je ocekivati, da u takvom stanju, borba bude vrlo teska i skoro nemoguca i neostvariva.

Ali, vec sam negde rekao, gledano sa verske strane, Bog  sve providja i vidi. I, vidi snage svakog coveka i situaciju u kojoj su, i milostiv je i sigurno ce kod svodjenja racuna, voditi brigu i o ovakvim slucajevima kod homo price. Ali, je i pravedan i trazi cistocu i vrlinu i prirodno stanje stvari. Zbog toga i imamo i savest , tako da svako moze ispitati svoju sopstvenu situaciju , zbog cega treba i da se nekako  opravdamo po sistemu te 'pravde' i pravednosti i prirodnosti.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ronald рече

Bokisa hajde opet ne moze se lijeciti nesto sto je kombinacijsla mnogo, mnogo gena, zatim ne mozes lijeciti nesto sto je u mozgu drugacije. Na kraju to nije ni za kakvo medicinsko lijecenje, kao sto nije ni heterosexualnost. To je dio ljudske i zivotinjske sexualnosti, dio ljudske i zivotinkske genetike i evolucije.

Homosexualnost nije stanje, vec sexualna i emotivna orjentisanost ka istom polu kao sto je i hetero ka suprotnom.

Ja stvarno nemam uvida u medicinska istrazivanja. Ali, logicno razmisljajuci, predpostavljam da postoje razna istrazivanja koja su na suprotnim pozicijama po pitanju homo ili hetero price.

Vidi, ( meni ) po logici stvari, kod ovog pitanja, sta je prirodno stanje coveka,....moze biti samo....ili homo ili hetero, kao prirodno stanje i pojam i pojava. Ne mogu oba stanja da budu u istom trenutku po prirodi. Jer, samo hetero po prirodi obezbedjuje reprodukciju ( koja je nasa prirodna osnova ). Po prirodi su samo hetero i odgovarajuci fizicki stvoreni tako da obezbede tu reprodukciju.

Kod homo ne postoje ove odlike i ne vidim nacin da moze da se nazove prirodnom pojavom. Moje rasudjivanje je , da je to greska u prirodi, jer nista na ovom svetu nije 100% savrseno i svaka stvar ima svoje nedostatke i nesavrsenosti. Zbog toga smatram da je homo nekakvim nacinom kod odredjenih ljudi,  posledica greske u prirodi ( fizicko ) u kombinaciji sa mentalnim i psihickim stanjem i uticajem okoline i socijalizaciji raznih ( uticaja ).

Sve u zavisnosti od toga sta je preteznije, da li fizicko ili mentalno homo stanje, moguce je i lakse preobracenje.

Al' sam se raspiso. Svasta. :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ronald рече

Naravno Zeljko, i molitva je trening, nego je Boki toliko navalio sa tim da se treba truditi, odnosno da se asketizmom sve moze prevazici, tacnije da se moze zamjeniti sexualna orjentacija jer je on umislio da covjek prirodno moze preci sa homo na hetero uz asketizam i molitvu, zatim terapije i lijekove. Zato mu i kazem neka proba on, pa vidi da li tako moze uticati na sexualnu orjentaciju. 

Naravno, heterosexualci to uvijek rade, upraznjavaju sex, a homosexualce licemjerno prozivaju.

Moram nesto da kazem.

Dobro, malo si iskarikirao celu pricu. Da se ne ponavljam, vec sam dodao neka svoja razmisljanja.

Sto se tice hetero price, pa, to je prirodno stanje i sex je normalno stanje, kojim se vrsi reprodukcija. Da ne ulazim u hriscansku pricu, gde je osnovna misao ona Pavlova ,..'da bi voleo, da svi budu kao i on' ( bez zene )'....Naravno, on zna da je to nemoguce, ( zato je i rekao 'voleo bi', kao zelju, ), pa, je ostavio svakom na volji sta ce da bira, brak ili samocu. Znaci, postoji i kod hriscana poziv da se ne upraznjava sex.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Ћириличар рече

Поптуно глуп аргумент јер мијешаш бабе и жабе. Хомосексуалци никоме не штете ( као што педофили штете дјеци ) нити се залажу да имају сексуалне односе са онима који немају способност да пристану на сексуални однос ( дјеца, животиње, мртваци ).

Nekrofili nikome ne štete,uživaju ljudi jer su genetski i epigenstki tako orihentisani,postoji istraživanje o nekrobo majmunima i nekrofilija im je omogućila evolutivnu prednos:))A šta a ako recimo neko pristane da za života da nekome svoj leš da ga ovaj malo pozna jer je tako sexulano dezorijentisan tebi je to ok jer je on svesna i slobodna ličnos i nikome ne šteti što je svoje mrtvo tijelo dao nekome na poznanje po smrti što je i njegovo(njeno) ljucko pravo po knvenciji UN?

Šta ako deca kažu da im to prija i to je njihovo ljucko prava da uživaju u poznanju sa starijim čikama,zašto ti želiš da im uskratiš to ljucko pravo,pravo na slobodno raspolaganje svojim telom?

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Млађони рече

Sad ja se ne slazem sa njim da obavezno trebaju, ali reci da nekako ne mogu... to je glupo.

ono sto @Bokisd gresi jeste da izgleda misli da ti homoseksualci treba da postanu hetero seksualci. Ja mislim da ne treba. Osim ako nece sami to. Ako oce - neka rokaju.

Da, slazem se, ......malo sam jasnije objasnio svoj stav ( u novim postovima ).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...