Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

пре 3 часа, Ronald рече

Izgleda da ti je u zadnje vrijeme rakija najbolji prijatelj, smanji malo:D

Нормалном човеку не преостаје ништа само да се пропије да би могао да поднесе сурову стварност уништавања Србије  и агресивне геј пропаганде . Нормалан човек не може а да се не побуни, нормалан човек не може да каже, баш ме брига, боли ме уво, нормалан човек мора да реагује, да светли у мраку, да се прикључи Болету (да се бар молимо за њега ) да га не скину ( добио би венце мучеништва ) ови  педеробранитељи, руши им све евро педерске концепције  др.устројења. Плаћени политички ботови на свим пољима урнишу.....кад човек прода образ, кад прода душу....      

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Кратос рече

A šta a ako recimo neko pristane da za života da nekome svoj leš da ga ovaj malo pozna jer je tako sexulano dezorijentisan tebi je to ok jer je on svesna i slobodna ličnos i nikome ne šteti što je svoje mrtvo tijelo dao nekome na poznanje po smrti što je i njegovo(njeno) ljucko pravo po knvenciji UN?

A tebi bi tako nesto smetalo? Bas me zanima da nam objasnis u kom domenu tebe dotice to sta ce neki nebitan lik da uradi sa svojim telom nakon smrti?

пре 2 часа, Кратос рече

Šta ako deca kažu da im to prija i to je njihovo ljucko prava da uživaju u poznanju sa starijim čikama,zašto ti želiš da im uskratiš to ljucko pravo,pravo na slobodno raspolaganje svojim telom?

Pa neka kazu, ko im brani... Racuna se ono sto njegovi roditelji tj. pravni staraoci imaju da kazu. Kad napuni 18 onda moze da radi sta oce, al jbg tada sexualni cin vise ne poypada pod pedofiliju, tako da mislim da si bezbedan i da ti je ova lazna dilema cist promasaj ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Ronald рече

Serafim Rouz, za koga mnogi tvrde da je bio homosexualne orjentacije.

Ko to tvrdi?

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Ko to tvrdi?

Lazar Nesic je to cini mi se zadnji spominjao na forumu. Valjda ovi ljudi koji su ga poznavali.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Нормалном човеку не преостаје ништа само да се пропије да би могао да поднесе сурову стварност уништавања Србије  и агресивне геј пропаганде . Нормалан човек не може а да се не побуни, нормалан човек не може да каже, баш ме брига, боли ме уво, нормалан човек мора да реагује, да светли у мраку, да се прикључи Болету (да се бар молимо за њега ) да га не скину ( добио би венце мучеништва ) ови  педеробранитељи, руши им све евро педерске концепције  др.устројења. Плаћени политички ботови на свим пољима урнишу.....кад човек прода образ, кад прода душу....      

normalan covek bi prvo trebalo da se zapita "ako sam vec toliki moralista, zasto mi ne smetaju sise i dupeta po hepi televiziji? Zasto nemam poriv da se borim protiv toga, iako se tu radi o daleko intenzivnijoj propagandi bluda... zasto bole nista ne govori o tome? Da li smo mi zaista toliki moralsiti ili smo samo licimuri... "

tako bi nekako trebalo da razmislja taj tvoj "normalan covek" ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

A tebi bi tako nesto smetalo? Bas me zanima da nam objasnis u kom domenu tebe dotice to sta ce neki nebitan lik da uradi sa svojim telom nakon smrti?

Pa neka kazu, ko im brani... Racuna se ono sto njegovi roditelji tj. pravni staraoci imaju da kazu. Kad napuni 18 onda moze da radi sta oce, al jbg tada sexualni cin vise ne poypada pod pedofiliju, tako da mislim da si bezbedan i da ti je ova lazna dilema cist promasaj ;)

Ja se zalažem i za njihova ljucka prava kao i za prava pedofila i dece na slobodnu ljubav.To što vi imate fobiju od toga je zbog latentnih afiniteta prema takvoj dezorentaciji tako da ako ti se kojim slučajem neki od njih ogadi znači da si otkrio svoju skrivenu sexulanu sklonost i tu dileme nema nikakve.:))

aha znači oni su vlasnici dece pa deca ne smeju da rade ono što bi volela jer se to mami i tati ne đasvi...pa gde je tu sloboda i ljubav i poštovanje ličnosti?Ipak se i vi ateisti totalitaristi i autoritativna grupacija koja oće neke svoje moralne norme da namtne nedužnoj dečici koja bi samo da upražnjavaju slobodnu ljubav a ovamo puna usta tlernacije i ljuckih prava....cccccc...bruke jedne..budte bar dosledni...u svojoj ,,humanističkoj,, misiji...:smeh1:

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ronald рече

Boki dobar si covjek, ali iskreno tesko je pricati bez nekog znanja iz biologije o sexualnosti i njenim genetskim i epigenetskim uzrocima.

Drago mi je da si bio na Svetoj Gori i ja sam obisao mnogo manastira, ali posto smo govorili o tjelesnom i mislenom podvigu, njime samo mozes minimizovati sexualni nagon, to mozes probati i sam,dok tesko mozes uticati na sexualnu orjentaciju kao sto nije mogao ni Serafim Rouz, za koga mnogi tvrde da je bio homosexualne orjentacije. Medjutim tesko da mogu svi kao on, ima ljudi koji se i emotivno vezu, prija im ta osoba, vole se, slazu i podrzavaju i ne vide u tome nista lose, kao sto je i Vaske pricao na svojoj temi o homosexualnoj orjentaciji.

Ipak se donekle razumemo, koliko mogu da vidim.

U principu ne znam sta vise da kazem, sve sto mislim sam rekao. Bilo bi sigurno jos interesantnije i poucnije, da ja znam bar nesto vise iz biologije, pa da pricamo i o tome.

Jednostavno, smatram da je ovde prvenstveno pitanje stvari oko toga sta je prirodno ( kako kazu normalno ) stanje coveka. Jer, iz pririodmog stanja bilo koje stvari na ovom svetu, isticu sve pozitivne, lepe, blage i blagodatne stvari koje covek moze da pozeli i ostvari. 

U hetero odnosima jedino vidim sve ovo. I, romanticnu i uzvisenu ljubav izmedju dve individue, koja se krunise u prelepo i skladno uzajamno zivlljenje u braku, koje opet,  daje svoje konacne plodove u zacecu i odgajanju dece, sto je i neki primarni cilj roditeljstva.

Mislim, da covek ne treba da ide protiv prirode ( u smisli ove price oko homo i  hetero ), jer propusta mnogo toga, kako sa spoljasnje tako i sa unutrasnje strane.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Lazar Nesic je to cini mi se zadnji spominjao na forumu. Valjda ovi ljudi koji su ga poznavali.

E ako je Laza reko onda je to 100% istina....:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Ja se zalažem i za njihova ljucka prava kao i za prava pedofila i dece na slobodnu ljubav.To što vi imate fobiju od toga je zbog latentnih afiniteta prema takvoj dezorentaciji tako da ako ti se kojim slučajem neki od njih ogadi znači da si otkrio svoju skrivenu sexulanu sklonost i tu dileme nema nikakve.:))

aha znači oni su vlasnici dece pa deca ne smeju da rade ono što bi volela jer se to mami i tati ne đasvi...pa gde je tu sloboda i ljubav i poštovanje ličnosti?Ipak se i vi ateisti totalitaristi i autoritativna grupacija koja oće neke svoje moralne norme da namtne nedužnoj dečici koja bi samo da upražnjavaju slobodnu ljubav a ovamo puna usta tlernacije i ljuckih prava....cccccc...bruke jedne..budte bar dosledni...u svojoj ,,humanističkoj,, misiji...:smeh1:

Hmneee... ovo je previe lupetanja cak i za tebe.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

I Sveti Sava isto.

Ma i Isus isto jer i on ljubaljaše ove muške....:)) el i to Laza pomeno negde?12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

normalan covek bi prvo trebalo da se zapita "ako sam vec toliki moralista, zasto mi ne smetaju sise i dupeta po hepi televiziji? Zasto nemam poriv da se borim protiv toga, iako se tu radi o daleko intenzivnijoj propagandi bluda... zasto bole nista ne govori o tome? Da li smo mi zaista toliki moralsiti ili smo samo licimuri... "

tako bi nekako trebalo da razmislja taj tvoj "normalan covek" ;)

Нормалан човек тако и размишља, али прво да санирамо зло у агресивном надирању, а успут ћемо и ово малкице мање :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Hmneee... ovo je previe lupetanja cak i za tebe.

Znam da istina boli...:sunce:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Нормалан човек тако и размишља, али прво да санирамо зло у агресивном надирању, а успут ћемо и ово малкице мање :D

Hahah tebi su pederi jednom godisnje agresivniji od hepija ujutru, popodne i uvece na nacionalnoj frekvenciji?

Doooooouuubroooo... :coolio:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

E ako je Laza reko onda je to 100% istina....:))

Sto? Cini mi se da je on i isao u USA par puta, mogao je upoznati ljude koji su znali Serafima Rouza.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...