Jump to content

Tumaralo.

Члан
 • Број садржаја

  6608
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  5

Последњи трофеј

Tumaralo. је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

14939 посетилаца

Tumaralo.'s Achievements

 1. Veliki pozdrav dobri čoveče. 
  Prava je šteta što više ne pišeš i ne čistiš maglu sa cvikera mnogih. Jedan si od malobrojnih ovde koji su sijali istinom koja je svima bila na samo 2 klika. 
  Svako ti dobro želim
  Dejan

 2. Whoopsiee ! Skandal: Dali deci pogre�ne vakcine protiv koronavirusa WWW.B92.NET Ništa strašno, ionako će sve dobiti administrativno odobrenje gulag komesara. Zabrinjavajući su leming roditelji, maloumne tupadžije.
 3. Više nije ni smešno... Ovi uniformisani zombiji će bez ikakvog problema odvoditi normalne ljude u coNvid logore. Overlordi na ovaj način samo testiraju koliko su panduri brain-dead (oni koji su odbili clot-shot napustili su službu) radi sprovođenja sledeće faze.
 4. "Stotinjak ravnozemljaša protestuje protiv mera zaštite javnog zdravlja" - Lemmus press. Okr�aj policije i demonstranata: Oglasio se gradonaèelnik; "Veliki incident" VIDEO/FOTO WWW.B92.NET
 5. Muke srpskih turista - u inostranstvu ne mo�e da se oèita QR kod na sertifikatu? WWW.B92.NET Putovanje u inostranstvo tokom predstojeæih praznika doneæe, po svemu sudeæi, na�im graðanima puno stresa i... "Muke tupavih leminga" (prim.prev. Tumaralo).
 6. Krispy Kreme Sweetens Its Free Doughnut Offer For Getting Covid-19 Vaccines WWW.FORBES.COM From August 30 through September 5, you can get not just one free doughnut but two. And the second doughnut is a little bit... Čak mu daju i krofnu kao nagradu. Jado nikako ne može da provali da ga ponižavaju. Eeeej, motivišu ga krofnom da ušprica u sebe clot-shot. Pa već u prethodnoj generaciji takve ponude bi bile kontraproduktivne, pomislili bi ljudi da se neko sprda sa njima. I tada su bili leminzi, ali na višem nivou. Danas smo svi degenerici, jbg.
 7. Fajzer: Pandemija æe trajati godinama? WWW.B92.NET Kompanija Fajzer predviða do kada æe trajati pandemija. "Kompanija je, takođe, navela da očekuje da će iduće godine imati profit od 31 milijarde dolara zbog proizvodnje vakcina. Vakcine prilagođene posebnim varijantama, ukoliko budu potrebne, mogle bi da još povećaju prodaju u 2022."
 8. Holandija od nedelje u karantinu WWW.B92.NET Inače, fizički je neizvodljivo zavesti "karantin" na nivou jedne države. Ovo što oni rade jeste "lockdown" (termin koji nikada nije bio poznat u epidemiologiji ali jeste u penologiji). Konačna svrha ovih mera jeste uništenje društvenog poretka i stvaranje novog (svetskog) poretka tj. Veliki reset. Po okončanju tog postupka "nećemo ništa posedovati i bićemo srećni". Overlordi sve ovo govore leminzima u facu ali leming nije u stanju išta da razume već trči po buster u nadi da će mu odobriti da se šeta van svog kaveza (i odobre mu ali privremeno).
 9. Čovek živi u simbiozi sa bakterijama (i drugim mikroorganizmima). Ljudski mikrobiom ima više ćelija nego sam čovek (preko 30 triliona). Moguće je da radio talasi utiču na ljudski mikrobiom na taj način da se poremeti ravnoteža i da dođe do bolesti kod čoveka. Postoje naučne studije o tome, čitaj ili pogledaj predavanje:
×
×
 • Креирај ново...