Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислим да је то тотално ок.  Ако не можеш да нађеш сродну душу међу нашим девојкама које имају неке своје стандарде ,а тамо може да нађе, то је мени ок. Албанке су традиционалније и васпитане сходно нашем Балканском духу који не жели да прихвати неке стандарде и промене које нуди свет. Тако да људи који су традиционалнији трба да траже такве девојке. Наше девојке су мало савременијих схватања.  Чак сам упознао парове који лепо живе и још боље се слажу. А што се тиче љубави, сматрам да се она гради временом кроз брак и да она није услов да се двоје људи узму. Подржавам чак и упознвање преко проводаџија. Мада ја више преферирам наше девојке или боље рећи даме које то заиста и јесу.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Ženu koja nema svoje ja ne smatram ženom.

Vidi iz orbite se da si zutokljunac nezenja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Јанко рече

. Можда је претерао, али мање него Зоске који би прво љубав па брак. Зато се, Зоске и не жениш emoji6.png

Пробај са Албанком, и још да је навучеш на метал баладе - Бог да вас види. :)))

Их бре,Зоске већ има своју heavy metal girl, а чекам да се запосли,па да је женим...толико о браку и љубави...:smeh1:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Јанко рече

Вера у Бога рађа страх Божији, а овај рађа уздржање. Његов плод је трпљење и дуготрпељивост, чији плод бива нада у Бога. Ова порађа бестрашће, а оно даје љубав...

Чини ми се да је страх Божији нестао међу људима..., заправо кад размислим, свега овога што си навео је све мање....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Vidi iz orbite se da si zutokljunac nezenja...

Pa?Nemam pravo da kažem svoje mišljenje zbog toga?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ma nemoj ni da se ženiš, koji će ti to u životu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Natasa. рече

Pa kad krenu da okreću na svoju stranu...

Ko Albanke? Jel znas neke slucajeve? Sta znaci okrenu na svoju stranu?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ko Albanke? Jel znas neke slucajeve?

Ne znam.

Mada se pitam ako se namnože da li bi krenule da okreću na svoju stranu. To mi neko prirodno. Niko nije tikva bez korena, pa ni patrijarhalna Albanka.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Кратос рече

A ko ti rek`o da nemas pravo? Nemo` da se nerviras, nervoza nije dobra za ten...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

A ko ti rek`o da nemas pravo? Nemo` da se secas odma`, nervoza nije dobra za ten...

Dobra ti je ova autosugestija.:D

nervoza....:)) e dobar si....ja opušteno pričam iako sam neoženjen.Zamisli,čudo jedno.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Dobra ti je ova autosugestija.:D

nervoza....:)) e dobar si....ja opušteno pričam iako sam neoženjen.Zamisli,čudo jedno.

Ma vidim da si opusten, sve kipti od opustenosti...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ma vidim da si opusten, sve kipti od opustenosti...

E pa za tvoje tripove ja već ne mogu da ti pomognem.Tripuj se i dalje.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Djapa рече

Najgore je kad stave stiklu na opanak, zbog takvih se ovi ljudi zene albankama. Nije bitno odakle si vec kakav si covek. 

Пинк нас је сатро. Залио ружичастим бетоном темељ који су комунисти ископали а медији типа Б92 су додали шарено цвеће по свему томе. И сад смо турбо-урбани. Опанчарица Фема се устоличила.

Напомена: Није хвала Богу све тако црно, ал да је ово масовна појава не може се порећи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Пинк нас је сатро. Залио ружичастим бетоном темељ који су комунисти ископали а медији типа Б92 су додали шарено цвеће по свему томе. И сад смо турбо-урбани. Опанчарица Фема се устоличила.

Напомена: Није хвала Богу све тако црно, ал да је ово масовна појава не може се порећи.

Satrli smo sami sebe. Kakav narod takva vlast, bilo i ostalo. To smo mi, a nazalost jedino sto mozes da promenis je samog sebe. Nije Sloba kriv, mi smo g*vna" :D:D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...