Jump to content

WiseMan

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • Број садржаја

    550
  • На ЖРУ од

6 Пратилаца

О WiseMan

  • Рођендан 01/24/1993

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Kikinda
  • Интересовање :
    Informacione Tehnologije, Elektrotehnika, Pravoslavlje, Gitara, Priroda

Contact Methods

  • Website URL
    https://vladio.me
  • Facebook
    https://www.facebook.com/vajzmen
  • Twitter
    https://twitter.com/_unigazer_
  • Instagram
    https://www.instagram.com/unigazer

Скорашњи посетиоци профила

14158 посетилаца

WiseMan's Achievements

  1. Драго ми је да смо се дружили на форуму. Била ми је част да упознам дивне људе на овом форуму. Одржавање Поуке.орг, Црква.нет и Кана пројеката су ми помогли да даље напредујем у својој каријери. Ја лично никада нисам имао проблема ни са ким на форуму, али сам приметио да су често избијале свађе због глупости. Неки људи се међусобно не познају уживо а спремни су да вређају и нападају друге, не размишљајући какве то последице проузрокује код другог корисника форума. Ја сам Ивану рекао да ја заиста све мање и мање времена имам да одржавам Поуке.орг, Црква.нет и Кану просто из разлога што природа мог посла је таква да никада не знам када ћу радити мање а када више. Нисам утицао на његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је започео, али разумем га и подржавам његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је основао јер се човек заиста уморио од свега. Још једном, драго ми је да смо на овом форуму упознао дивне људе, као и да сам доста тога научио од вас. Хвала вам и живи били. У здравље!
  2. Драго ми је да смо се дружили на форуму. Била ми је част да упознам дивне људе на овом форуму. Одржавање Поуке.орг, Црква.нет и Кана пројеката су ми помогли да даље напредујем у својој каријери. Ја лично никада нисам имао проблема ни са ким на форуму, али сам приметио да су често избијале свађе због глупости. Неки људи се међусобно не познају уживо а спремни су да вређају и нападају друге, не размишљајући какве то последице проузрокује код другог корисника форума. Ја сам Ивану рекао да ја заиста све мање и мање времена имам да одржавам Поуке.орг, Црква.нет и Кану просто из разлога што природа мог посла је таква да никада не знам када ћу радити мање а када више. Нисам утицао на његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је започео, али разумем га и подржавам његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је основао јер се човек заиста уморио од свега.

    Још једном, драго ми је да смо на овом форуму упознао дивне људе, као и да сам доста тога научио од вас. Хвала вам и живи били.

    У здравље!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Поет

      Поет

      Нека те чува Господ. <3  Добри Ајнштајне. 

    3. БанеЛ

      БанеЛ

      Такође, Владо, брате! :pivo:

    4. Sanja Т.
  3. PlayStation 5 grafika, koristeći "Unreal Engine 5" engine.
  4. Zašto mi ovom čoveku dajemo prostora u medijima pa sad i na forumu? Mislim da smo svi shvatili da je ovaj čovek lud još sredinom februara. Ovakvim ljudima ne treba davati ni trunku pažnje, već ih maksimalno ignorisati.
  5. Ovaj status (ili šta li je), me je podsetio na ovakav govor
  6. Popularna društvena mreža "Twitter", objavila je da je uklonila 8,558 naloga "Srpske Napredne Stranke", u cilju suzbijanja promocije vladajuće partije i njenog lidera.
×
×
  • Креирај ново...