Jump to content

WiseMan

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • Број садржаја

    550
  • На ЖРУ од

Everything posted by WiseMan

  1. Драго ми је да смо се дружили на форуму. Била ми је част да упознам дивне људе на овом форуму. Одржавање Поуке.орг, Црква.нет и Кана пројеката су ми помогли да даље напредујем у својој каријери. Ја лично никада нисам имао проблема ни са ким на форуму, али сам приметио да су често избијале свађе због глупости. Неки људи се међусобно не познају уживо а спремни су да вређају и нападају друге, не размишљајући какве то последице проузрокује код другог корисника форума. Ја сам Ивану рекао да ја заиста све мање и мање времена имам да одржавам Поуке.орг, Црква.нет и Кану просто из разлога што природа мог посла је таква да никада не знам када ћу радити мање а када више. Нисам утицао на његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је започео, али разумем га и подржавам његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је основао јер се човек заиста уморио од свега. Још једном, драго ми је да смо на овом форуму упознао дивне људе, као и да сам доста тога научио од вас. Хвала вам и живи били. У здравље!
  2. Драго ми је да смо се дружили на форуму. Била ми је част да упознам дивне људе на овом форуму. Одржавање Поуке.орг, Црква.нет и Кана пројеката су ми помогли да даље напредујем у својој каријери. Ја лично никада нисам имао проблема ни са ким на форуму, али сам приметио да су често избијале свађе због глупости. Неки људи се међусобно не познају уживо а спремни су да вређају и нападају друге, не размишљајући какве то последице проузрокује код другог корисника форума. Ја сам Ивану рекао да ја заиста све мање и мање времена имам да одржавам Поуке.орг, Црква.нет и Кану просто из разлога што природа мог посла је таква да никада не знам када ћу радити мање а када више. Нисам утицао на његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је започео, али разумем га и подржавам његову одлуку да угаси све интернет пројекте које је основао јер се човек заиста уморио од свега.

    Још једном, драго ми је да смо на овом форуму упознао дивне људе, као и да сам доста тога научио од вас. Хвала вам и живи били.

    У здравље!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Поет

      Поет

      Нека те чува Господ. <3  Добри Ајнштајне. 

    3. БанеЛ

      БанеЛ

      Такође, Владо, брате! :pivo:

    4. Sanja Т.
  3. PlayStation 5 grafika, koristeći "Unreal Engine 5" engine.
  4. Zašto mi ovom čoveku dajemo prostora u medijima pa sad i na forumu? Mislim da smo svi shvatili da je ovaj čovek lud još sredinom februara. Ovakvim ljudima ne treba davati ni trunku pažnje, već ih maksimalno ignorisati.
  5. Ovaj status (ili šta li je), me je podsetio na ovakav govor
  6. Popularna društvena mreža "Twitter", objavila je da je uklonila 8,558 naloga "Srpske Napredne Stranke", u cilju suzbijanja promocije vladajuće partije i njenog lidera.
  7. @Срђан Шијакињић Stižu obaveštenja kada nekog spomeneš u temi. Samo neko pogleda obaveštenje, neko ne. Konkretno ja ovu temu ne pratim, ali sam dobio obaveštenje na forumu da si me spomenuo na ovoj temi.
  8. @Тражитељ Može. Pošalji mi privatnu poruku. Mogu spojiti tvoj stari nalog sa novim ako tako želiš.
  9. Gledao sam da sastavim jak računar za intezivnije programiranje, ne za video igre
  10. Kad spava VIDEO0006.mp4 Kad je budan VIDEO0007.mp4 CASE: COOLER MASTER MASTERBOX K500 - MCB-K500D-KGNN-S00 Midi Tower MB: Asus ROG MAXIMUS HERO XII (Wi-Fi) CPU: Intel i7 9700k (9th Generation) RAM: 16 GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz SSD: Samsung 970 EVO 500GB M.2 (2280) PSU: EVGA 850 B3 850W
  11. Beogradska hitna pomoć

     

  12. Francuski inženjer konstruisao je prvi prototip hoverboard-a, a testirao ga je tako što je preleteo Lamanš. Neko gleda tuđe živote a neko menja svet.
×
×
  • Креирај ново...