Jump to content

Flojd

Члан
  • Број садржаја

    6245
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    11

Последњи трофеј

Flojd је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Интересовање :
    "Svima onima koji zmajeve drže, ovaj zakonik neke se u um postavi i dovjeka poštuje, jer zmajevi su uz nas od davnina, od prije nego što smo slovo imali, pa ih valja poštovati i čuvati, jer su od Boga. Kao što nas bez zmajeva ne bi bilo, tako nas bez zmajeva neće ni biti." - Iz zakonika Cara Dušana.

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCqtZ_JIJfi3hBy8WlQ6ALkA?view_as=subscriber
  • Instagram
    https://www.instagram.com/uzareni_asfalt2factory/

Скорашњи посетиоци профила

22499 посетилаца

Flojd's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

5.8k

Форумска репутација

  1. "Svima onima koji zmajeve drže, ovaj zakonik neke se u um postavi i dovjeka poštuje, jer zmajevi su uz nas od davnina, od prije nego što smo slovo imali, pa ih valja poštovati i čuvati, jer su od Boga. Kao što nas bez zmajeva ne bi bilo, tako nas bez zmajeva neće ni biti." - Iz zakonika Cara Dušana.

  2. Oda se desi uninije. Da li ljudska duša teži nečemu što joj ovaj svet ne može pružiti? Šta može ispuniti njenu prazninu? Da, teži miru. A miran i spokojan um, je pravedan um.
  3. Знаш како. Док чекаш Пеиџ, ти се смуцај наоколо. Упознавај девојке. Па.... можда је та твоја Пеиџ нека од тих других девојака, само си замајан и забрађен и завијађен за ту неку слику коју имаш о тој Пеиџ. И да, Брак ти је као мрак, и љубав је таква. Све је добро док се не раздани. Ајд па сећно.
  4. Kako se bese menja ime na proilu?

     

    1. sanja84

      sanja84

      MIslim da to samo administracija radi

  5. Ako decu puno kritikujete ona ce idalje nastaviti da vas vole, ali ce prestati da vole sebe.

  6. Pa, odlazak kod doktor. Pijes lekove neko vreme, tj mesec- dva tri, posle polako smanjijes na svoju inicijativu. Zatim akatist svetom Nektariju ili Romanu. Neki sport ili voznja bajsa, trcanje mora kretanje, kreces se medju ljudima koji hoce da te sslusaju. To su uglavnom dva- tri coveka iz crkve. Post - ispovest i pricest u manastiru S. Romana. I da ti procitaju molitvu za zdravlje. Poslusnost duhovniku sve leci. Jer depresija je stanje duse zbog nekih nasih predjasnjih grehova, nasa dusa pada u depresiju. Nakupe se grehovi, pritisnu je i ona poklekne. I da, misli ako ne mozes da pobedis ponavljas u sebi : gospodi pomiluj dok ne odu misli. I tako godinu -dve u zavisnosti koliko traje, koliko je dusi potrebno da se povrati.
×
×
  • Креирај ново...