Jump to content

СМЕТА МУ СРПСКА ЗАСТАВА: Сорошев активиста хоће да нам мења заставу! (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 25 минута, Кратос рече

Jer ono nije Jevrejin koji je spolja Jevrejin, niti je ono obrezanje koje je spolja, na telu; 29 Nego je ono Jevrejin koji je iznutra i obrezanje srca duhom a ne slovima, to je obrezanje; kome je hvala ne od ljudi nego od Boga.

(Važi i za pravoslavce. Ovaj dole tekst sa linka)

https://www.catholic.com/qa/if-jesus-was-a-jew-why-are-we-catholic

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ћириличар рече

Душаново ( претпостављено ) царство или претензије за Балканску федерацију под Карађорђевићима?

Ово друго.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, cloudking рече

Nije tacno, nego se na drugom kraju tog spektra nalazite oni osetljivog duha sto se vredjaju na svaku kritiku koju neko uputi. Njia je sve pjuvanje jer im je sve nedodirljivo... nista ne sme da se dovodi u pitanje, valjda zato sto iz kompleksiranosti imaje potrebu da sebe ubedjuju da je sve savrseno tako da svako ko se drzne da pipne  u to bogomdano savrsenstvo odma ispada pljuvac...

Nema pljuvanja...i ma samo kritike i nesposobnosti da se kritika sagleda i misljenje preispita. 

Uvatili su se za nekakav "identitet" ko da ce pomremo svi ako neko dirne u taj identitet... a i pojam "diranja" je za njih vrlo tezak za razumevanje. Kod njih (vas?) ne postoji konstruktivan predlog, postoji samo svetinja i naredba da se ta svetinja nikako ne "dira", sto je vrlo zatucan odnos prema svetu i zivotu. Eto npr, taj "nacionalni identitet" je svetinja... a niko nije ni sposoban da ukapira da je identitet nesto sto se konstantno stvara. Njima je identitet nesto sto su romanticno izmislili citajuci istoriju za peti osnovne i nista sto se ne uklapa u tu predumisljenu sliku nije vredno ni pomisli a svaka kritika zlonamerna ili dobronamerna se  u startu karakterise kao "pljuvanje"

To kao posledinu ima jos jednu utesnu stvar za takvu vrstu patriJota... jer kad te sve vredja ko neku babu i kad ti je sve pljuvanje, posle izvesnog vremena ti shvatis da te pljuju stalno i na svakom koraku... a sto te pljuju toliko? Zato sto te mrze? A sto te mrze? Zato sto si najbolji, najlepsi, najzgovdniji, napametniji... i tako ego naraste spreman za novu kuknjavu i "povredjena nacionalna i verska osecanja"

PS. i ta zastava bez koje cemo svi da pomremo je u jednom trenutku bila novotarija i promenila je dotadasnji "identitet" pa ne samo da niko nije patio zbog toga nego danas mnogi, vidim, ne mogu da zamisle zivot bez nje. Pre trobojke sa dvoglavim orlom Srbija je imala mnoge druge zastave kroz mnoge periode...

PPS. ne svidja se meni ovaj dizajn.

У брате...Од свега што си написао издвојићу то да се идентитет константно развија. Али развој идентитета није у томе да неко каже да је грб Србије(који има хришћанске елементе) превазиђен и да га треб заменити неким  супер безличним и остале шкработине.То је није развој него урушавање. Мало си се расплинуо без потребе.

Подели на овим сајтовима

A znas li ti sta je "supak meraklija"?
Sad sam zvao Sladju (keva moja) ona isla u ekonomsku i tamo nisu imali puno muskaraca. U njenom odeljenju bila samo dvojica ali kaze obojica bili pederi.
Jel mozes da mi kazes koji si ti da zna zena, bice joj drago da zna ko je pozdravlja.

Kad sam rekao skolski nisam mislio bukvalno (isto odeljenje, skola). Bukvić. Nije ni cudo sto ne shvatas nista na temi.
Skolski mi je naziv za drugo.
Bitno da si je podsetio.
Ne moras ti sve da znas.

Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, JOCCCA рече

Kad sam rekao skolski nisam mislio bukvalno (isto odeljenje, skola).

Ali mora da si ti... kaze da su to bili jedini pederi u skoli, a znamo za tvoje seksualne orijentacije tako da ne moze da bude neko drugi...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On 21.07.2017 at 21:58, ana čarnojević рече

ako si smislio dvoglavu žutu patku na zastavi mislim da da. 

пре 13 часа, Жељко рече

:))

Ето сад да не знате да сам Вучићев бот неко би могао помислити да сам Сорошев плаћеник...

Ана Чарнојевић шта кажеш ти на ово?

DFWD9jRXYAAjLCD.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Жељко рече

Ето сад да не знате да сам Вучићев бот неко би могао помислити да сам Сорошев плаћеник...

Ана Чарнојевић шта кажеш ти на ово?

DFWD9jRXYAAjLCD.jpg

Нису склонили круну. Нису тру аутошовинисти, него убачени елементи од ДБ-а да замајавају либерашку омладину.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Нису склонили круну. Нису тру аутошовинисти, него убачени елементи од ДБ-а да замајавају либерашку омладину.

Pomirili su se ipak sa time da je kruna nad identitetom dvoglavosti srpskog naroda.

To više niko ne može da spori samo još treba da definišemo kako je ko shvatio dvoglavost :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Је ли ово реално?

1.jpg.b53c6e1d6be68cc18820bc1f79b4dc9b.jpg

1) Хрватска застава такође користи пансловенске боје

2) Изнад штита има 6 штитова који представљају историјске хрватске регије, Далмацију ( три лавље главе ), Истру ( јарац ), Славонију ( куна која трчи између двије сребрне траке које представљају Саву и Драву ), Дубровник ( плави штит са црвеним пречкама ) и Илирију тј. ужу Хрватску ( полумјесец и звијезду ), што хрватски грб чини свакако компликованијим од српског.

3) За брендирање се користи "мали грб" ( тј. само штит ), па су оба грба једнако јединствена и препознатљива ( са тим што рецимо Баварска застава је плаво-бијела шаховница, а Грузија за заставу има црвено-бијели тетраграм )

Источе, кај је ово?

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Ћириличар рече

Је ли ово реално?

1.jpg.b53c6e1d6be68cc18820bc1f79b4dc9b.jpg

1) Хрватска застава такође користи пансловенске боје

2) Изнад штита има 6 штитова који представљају историјске хрватске регије, Далмацију ( три лавље главе ), Истру ( јарац ), Славонију ( куна која трчи између двије сребрне траке које представљају Саву и Драву ), Дубровник ( плави штит са црвеним пречкама ) и Илирију тј. ужу Хрватску ( полумјесец и звијезду ), што хрватски грб чини свакако компликованијим од српског.

3) За брендирање се користи "мали грб" ( тј. само штит ), па су оба грба једнако јединствена и препознатљива ( са тим што рецимо Баварска застава је плаво-бијела шаховница, а Грузија за заставу има црвено-бијели тетраграм )

Источе, кај је ово?

Шта све ови лудаци неће себи дати за право. И тај комплексашки став " да будемо препознатљиви у свету" превазилази сваку меру. 

Имамо ми врло јаке темеље и наш идентитет је у Христу а не у томе да будемо "бренд" на рафу.  Само је наш проблем што нећемо да градимо на том чврстом темљеу па самим тим кућа склизне у иловачу, све се испрља па и застава. Што не значи да су нам кућа тј отаџбина и застава лоши, као што би ови што не схватају да киша пада а сунце сија да представе.

Потрошачка безлична идеологија мозга нема.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Имамо ми врло јаке темеље и наш идентитет је у Христу

Pa ne radi se  o "vama" nego o gradjanima srbije i drzavi u kojoj zive... Tih kojima je identitet  u Hristu, jedva da ima za jedan pun autobus...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...