Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Zato što je napomenuo pre toga da je pravoslavan u toj formuli. Kako da te umolim i udovoljim da me uputis makar (ako neces ti da mi objasnis) gde mogu da pronadjem odgovor na ovo pitanje. Probao sam sam ali nisam uspeo, na googlu nema na forumskoj pretrazi nema. Znaci, molim te da mi pomognes. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Ako neko zna gde je obrađivana tema o obrezanju Gospodnjem i šta za nas pravoslavne znači obrezanje i neobrezanje molio bi da udovolji kludingu, pošto se ja slabo snalazim sa dubinkim pretragama i ne ulazim u njih. елТорнеро and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, ana čarnojević рече pitaj nekog lika klaudkinga sa forum, čula sam da on zna apsolutno sve o srpskom identitetu. Sta pa ti oces sad? Begaj bre... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Sta pa ti oces sad? Begaj bre... Pa kad je dvoglava. cloudking and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Ograđujem se od nekih likova koji mi aminuju oni me ne razumeju cloudking and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 5 минута, cloudking рече Sta pa ti oces sad? Begaj bre... Улепшао си ми дан, човече, Бог да те помилује и спасе! cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 @Кратос ... posto VSB ocigledno nije u mogucnosti da objasni (bar ne u toj meri u kojoj je u mogucnosti da ti se zalepi s kritkom i osudom) mogu li tebe da zamolim da mi objasnis pravoslavno znacenje reci "obrezivanje" koju si ti upotrebio kao simboliku zvog identiteta a ona ocigledna ne znaci polno obrezivanje kao sto sam ja u prvi mah pomislio. Em sam posteno prihvatio da sam mozda pogresio, em niko ne ume da mi blize objasni tu pogresku... елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 3 минута, елТорнеро рече Улепшао си ми дан, човече, Бог да те помилује и спасе! Its already being taken care of... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 2 минута, cloudking рече @Кратос ... posto VSB ocigledno nije u mogucnosti da objasni (bar ne u toj meri u kojoj je u mogucnosti da ti se zalepi s kritkom i osudom) mogu li tebe da zamolim da mi objasnis pravoslavno znacenje reci "obrezivanje" koju si ti upotrebio kao simboliku zvog identiteta a ona ocigledna ne znaci polno obrezivanje kao sto sam ja u prvi mah pomislio. Em sam posteno prihvatio da sam mozda pogresio, em niko ne ume da mi blize objasni tu pogresku... Zato što to objašnjenje nije opšte prikladno za ovu temu ni po kojim pravilima. Pa kad shvatiš i tu pogrešku onda idemo dalje ima još pogreški sa kojima ćeš morati da se suočiš. АлександраВ and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa kad shvatiš i tu pogrešku CIm se pojavi neko ko ce umeti da mi objasni... sad mi jos vise nije jasno zasto nije za ovu temu? Ako se ne radi o polnom obrezivanju, sta je to toliko strasno u tome da ne moze da se pria na ovoj temi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука