Jump to content

СМЕТА МУ СРПСКА ЗАСТАВА: Сорошев активиста хоће да нам мења заставу! (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

- uzimamo vam plate
- ok
- pretvaramo vas u robove  i nadnicare
- ok
- ponizavamo vas i pljujemo po dostojanstvu
- nema frke
- vredjamo vam inteligenciju
- ok
- krademo vam pare i stavljamo u svoje dzepove
- aha cool
- neko decko iz dosade nacrtao predlog za novu zast...
- AAAAAA!! SRBIJAAAA!!! AAAA! CAST! OBRAZ! ISTORIJA! KNEZ LAZAR! CAR DUSAN! KARADJORDJE! UAAAAA LAMINATI I PLACENICI! SOROSEVA BANDA!!!!

Srpske patriJote su posebna vrsta pacijenata koji daju jedan poseban kolorit mentalnim oboljenjima... uvek bilo...

Zbog besvesti, bolesti i neznanja tih o kojima govoris je takvo tvoje misljenje a i stanje u Srbiji.
Bilo bi lepo da ih ti ispravis i pokazes kako treba.
Covek obicno trpi i puca tek kad se skupi. Mislim da nama negde curi pa ce tesko ikad sda se skupi.

Teza grupacija od promasenih patriota i pogubljenih nacionalista su oni koji ih kritikuju i stvaraju neku grupu sa strane pa se sprdaju sa terminima koji treba da stoje uvek.
Svetska tendencija jeste da se isperu i izblede termini nacionalista, patriota,... svega nacionalnog, verskog, moralnog,...
Imate snimak jedne jevrejke koja je rekla pre 10ak godina da oni namerno od evrope prave muckalicu nacija kako ne bi imali jake nacionalne drzave ali prave jos mnogo sto sta.

Cirilicar odakle si?

Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ja i ne pricam  o rodoljubivim ljudima nego o patriJotama...

У реду. Само они о којима ти причаш ни у једном тренутку нису били тема.  

Мада ја чврсто верујем да су патриЈоте и апатриди карјеви истог штапа који удара о наша леђа. Бесловесног и примитивног штапа.

Подели на овим сајтовима

Mnogo je lose stanje u Srbiji. Ne znam ko je veca intelektualna gromada da li ovaj sto bi da menja zastavu i grb jer su zastareli ili ova druga vajna satro patriotska vladajuca garnitura koja hoce da pravi kult zastave pritom unistavajuci zemlju na svakom koraku i sramoteci istu tu zastavu kad i gde god stignu. Mislim da je potpuno jasno da SNS i Vucic nisu nikakva ni patriotska ni nacionalisticka opcija, ali ovakvi likovi i raznorazna smeca od medija plasiraju sliku da spram ostalih jesu i ako nista drugo bar ih nije sramota toga sto su Srbi

Kult zastave nisam primetio da iko pravi pa ni ti koje pominjes.
Njihovo ponasanje je kakvje takvo je. Problem je sto mj nemamo ispravne pravoslavne, nacionaliste, patriote,... na vlasti da daju doprinos a i u narodu ih je malo pa onda svi oni ostali mogu da rovare.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, JOCCCA рече

Haha bice da nisi imao susrete sa takvima... evo imas priliku i sam da probas... objasni kratosu neke stvari D

Teza grupacija od promasenih patriota i pogubljenih nacionalista su oni koji ih kritikuju i stvaraju neku grupu sa strane pa se sprdaju sa terminima koji treba da stoje uvek.

Sto vise onih koji kritikuju i sto vise onih drugih koji kritiku ne shvataju kao napad na sve zivo i mrtvo...

пре 3 минута, JOCCCA рече

Svetska tendencija jeste da se isperu i izblede termini nacionalista

To je jako dobra tendencija

пре 4 минута, JOCCCA рече

svega nacionalnog, verskog, moralnog

Ove tri stvari nemaju nikakve dodirne tacke 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Svetska tendencija jeste da se isperu i izblede termini nacionalista, patriota,... svega nacionalnog, verskog, moralnog,...

И критку тих многи "апатриди" користе не би ли попљували све што представља идентитет једног народа.

Свакако да је светска тенденција да будемо једна народ, Потрошачи! 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, JOCCCA рече

Zbog besvesti, bolesti i neznanja tih o kojima govoris je takvo tvoje misljenje a i stanje u Srbiji.
Covek obicno trpi i puca tek kad se skupi. Mislim da nama negde curi pa ce tesko ikad sda se skupi.

Imate snimak jedne jevrejke koja je rekla pre 10ak godina da oni namerno od evrope prave muckalicu nacija kako ne bi imali jake nacionalne drzave ali prave jos mnogo sto sta.

Cirilicar odakle si?

Iz Bosne. Zasto je bitno odakle sam? O.o

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Вилер Текс рече

У реду. Само они о којима ти причаш ни у једном тренутку нису били тема.  

Мада ја чврсто верујем да су патриЈоте и апатриди карјеви истог штапа који удара о наша леђа. Бесловесног и примитивног штапа.

Slazem se u potpunosti, jer samo Srbi mogu imati ovake "prosvjetitelje" i "braniJoce naciJonalnog interesa". Pa to kad udare jedni na druge, nama ostalima ostaje samo transfer blama

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

И критку тих многи "апатриди" користе не би ли попљували све што представља идентитет једног народа.

Nije tacno, nego se na drugom kraju tog spektra nalazite oni osetljivog duha sto se vredjaju na svaku kritiku koju neko uputi. Njia je sve pjuvanje jer im je sve nedodirljivo... nista ne sme da se dovodi u pitanje, valjda zato sto iz kompleksiranosti imaje potrebu da sebe ubedjuju da je sve savrseno tako da svako ko se drzne da pipne  u to bogomdano savrsenstvo odma ispada pljuvac...

Nema pljuvanja...i ma samo kritike i nesposobnosti da se kritika sagleda i misljenje preispita. 

Uvatili su se za nekakav "identitet" ko da ce pomremo svi ako neko dirne u taj identitet... a i pojam "diranja" je za njih vrlo tezak za razumevanje. Kod njih (vas?) ne postoji konstruktivan predlog, postoji samo svetinja i naredba da se ta svetinja nikako ne "dira", sto je vrlo zatucan odnos prema svetu i zivotu. Eto npr, taj "nacionalni identitet" je svetinja... a niko nije ni sposoban da ukapira da je identitet nesto sto se konstantno stvara. Njima je identitet nesto sto su romanticno izmislili citajuci istoriju za peti osnovne i nista sto se ne uklapa u tu predumisljenu sliku nije vredno ni pomisli a svaka kritika zlonamerna ili dobronamerna se  u startu karakterise kao "pljuvanje"

To kao posledinu ima jos jednu utesnu stvar za takvu vrstu patriJota... jer kad te sve vredja ko neku babu i kad ti je sve pljuvanje, posle izvesnog vremena ti shvatis da te pljuju stalno i na svakom koraku... a sto te pljuju toliko? Zato sto te mrze? A sto te mrze? Zato sto si najbolji, najlepsi, najzgovdniji, napametniji... i tako ego naraste spreman za novu kuknjavu i "povredjena nacionalna i verska osecanja"

PS. i ta zastava bez koje cemo svi da pomremo je u jednom trenutku bila novotarija i promenila je dotadasnji "identitet" pa ne samo da niko nije patio zbog toga nego danas mnogi, vidim, ne mogu da zamisle zivot bez nje. Pre trobojke sa dvoglavim orlom Srbija je imala mnoge druge zastave kroz mnoge periode...

PPS. ne svidja se meni ovaj dizajn.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, cloudking рече

Ja i ne pricam  o rodoljubivim ljudima nego o patriJotama...

Zašto spinuješ imaš li ti nešto da kažeš za ovaj fenomenalan dizajn?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

al džaba ti sve to prijatelju. ovde pričaš sa ljudima koji znaju svoj identitet. ne treba im nikakva potvrda istog.

I koji bi to identitet bio? Umes li da mi objasnis kojim slucajem?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zašto spinuješ imaš li ti nešto da kažeš za ovaj fenomenalan dizajn?

Gde si video da spinujem? Kazi da ti odma objasnim zasto i kako si pogresio u toj observaciji...

Rekao sam... ne svidja mi se. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Gde si video da spinujem? Kazi da ti odma objasnim zasto i kako si pogresio u toj observaciji...

Rekao sam... ne svidja mi se. 

Pa nikome se ne sviđa, dakle šta je onda tebi čudno što se ljudi bave motivom jedne takve akcije?

Ali eto već si uspeo da kreneš u priču.

To je isto kao što je Milivojević pokušao da osluhne javno mnjenje o novom zakonu za nasilnike onom bljuvotinom koju je plasirao u Politici.

Ali znam da ne možeš naći paralelu, pošto za to treba malo biti i objektivan.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ana čarnojević рече

@cloudking ...I koji bi to identitet bio? Umes li da mi objasnis kojim slucajem?

znaš kako kaže pesnik u svojoj pesmi o Hilandaru i Trojeručici

...pa siđoh do svog najdonjeg kamena

da sebe nađem majko sa tri dlana....

Kao sto sam pretpostavio, nemas pojma....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...