cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Zato što to objašnjenje nije opšte prikladno za ovu temu ni po kojim pravilima. Pa sto si onda malopre pozvao ljude javno da mi objasne ako nije prikladno? Definitivno pocinjem da mislim da sam sve vreme u pravu i da se sad vadite svi jer vas sramota da priznate. Kratos je ocigledno zaista mislio na polni organ kad je rekao da mu je identitet "srpski parvosalvni i neobrezani" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Pa sto si onda malopre pozvao ljude javno da mi objasne ako nije prikladno? Definitivno pocinjem da mislim da sam sve vreme u pravu i da se sad vadite svi jer vas sramota da priznate. Kratos je ocigledno zaista mislio na polni organ kad je rekao da mu je identitet "srpski parvosalvni i neobrezani" Pozvao sam ih da te upute na temu, da ti pronađu temu na forumu i da te upute na nju kako bi mogao da se dalje obrazuješ. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Некоме ће се допасти ово Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, Страле рече Некоме ће се допасти ово Otvori temu o srpskoj zastavi ovo nije tema za te stvari. Страле and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Ovako stoje stvari: Kada u pretragu foruma ukucam "obrezivanjej u pravoslavlju" kaze da nema rezultata Kada ukucam samo "obrezivanje" izlazi mi samo ova tema. Proveri ako mi ne verujes... a mene sada bas zanima to drugo znacenje obrezivanja i zasto se kratos prema tom drugom znacenju ponosi cinjenicom da je "neobrezan". Znas li ti sta je ćuskija. A da i rekoh da ti bude jasnije Kevi kazi pozdravio je skolski. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, Жичанин рече Није ни за Рибљу Чорбу! hahha nije u pravu si ali Bora će mi oprostiti kontekst Страле and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 18 минута, cloudking рече @Кратос ... posto VSB ocigledno nije u mogucnosti da objasni (bar ne u toj meri u kojoj je u mogucnosti da ti se zalepi s kritkom i osudom) mogu li tebe da zamolim da mi objasnis pravoslavno znacenje reci "obrezivanje" koju si ti upotrebio kao simboliku zvog identiteta a ona ocigledna ne znaci polno obrezivanje kao sto sam ja u prvi mah pomislio. Em sam posteno prihvatio da sam mozda pogresio, em niko ne ume da mi blize objasni tu pogresku... Jer ono nije Jevrejin koji je spolja Jevrejin, niti je ono obrezanje koje je spolja, na telu; 29 Nego je ono Jevrejin koji je iznutra i obrezanje srca duhom a ne slovima, to je obrezanje; kome je hvala ne od ljudi nego od Boga. АлександраВ, елТорнеро and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 14 минута, ana čarnojević рече vidi, Kratos ti je sve već napisao. guglaš pogrešnu formulaciju. pročitaj ponovo njegove postove. ajd ć NI njegovo objasnjenje ne daje rezultate u pretrazi... promasila si пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 3 минута, Кратос рече A i ti se sine uključuješ na dugme..... елТорнеро and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 4 минута, Кратос рече Jer ono nije Jevrejin koji je spolja Jevrejin, niti je ono obrezanje koje je spolja, na telu; 29 Nego je ono Jevrejin koji je iznutra i obrezanje srca duhom a ne slovima, to je obrezanje; kome je hvala ne od ljudi nego od Boga. Pa da al ti si napisao da si"NEobrezan"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 19 минута, JOCCCA рече Znas li ti sta je ćuskija. A da i rekoh da ti bude jasnije Kevi kazi pozdravio je skolski. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju A znas li ti sta je "supak meraklija"? Sad sam zvao Sladju (keva moja) ona isla u ekonomsku i tamo nisu imali puno muskaraca. U njenom odeljenju bila samo dvojica ali kaze obojica bili pederi. Jel mozes da mi kazes koji si ti da zna zena, bice joj drago da zna ko je pozdravlja. Iulianus and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 сат, Страле рече Некоме ће се допасти ово Душаново ( претпостављено ) царство или претензије за Балканску федерацију под Карађорђевићима? Страле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука