Jump to content

СМЕТА МУ СРПСКА ЗАСТАВА: Сорошев активиста хоће да нам мења заставу! (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, JOCCCA рече

Praštajte

Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju

Evo ja ti prastam sto si mi psovao majku i izvinjavam se sto sam se pravio da ne kapiram... moralo je tako jer je bilo neophodno da se vrlo jasno potcrtaju neke stvari. IMa raznih ljudi, a najvise ima bitanga, mrzitelja i gamadi koji svoju devijantnost maskiraju iza hristovog lika... Nazivaju se hriscanima a hriscanstvo im nije ni u oku ni u srcu i onda meni bude zao sto zloupotrebljavaju te lepe ideje za promociju svojih retardiranih stavova. POnekad kad se to desi na forumu ja ne mogu da se uzdrzim i krenem da trolujem kako bih probao da to ucinim sto ociglednijim... nekad mi uspe nekad ne. Sada je uspelo...

Nemas nikakav kredibilitet da na drugim temama uzimas ucesce i pricas bajke  o hristu i hriscanstvu kao personifikacijama ljubavi, jer si sam demonstrirao koliko su ti te ideje daleke. Ja sam mnogo dugo na forumu, mnoooogo duze  od tebe i stalno se prepiremo oko tih stvari (hriscanstvo u teoriji- hriscanstvo u praksi) pa mi uvek bude milo kad naidje neki padobranac koji lepo ilustruje sve ono sto ja pricam godinama, :) na tome sam ti zahvalan cak, jer dzaba vama pise bilo sta u svetim knjigama kad ti kao hriscanin dodjes i prva stvar koju uradis sa osobom sa kojom se ne slazes i koju ne poznajes jeste da joj psujes majku... to je em necivilizovano, em nevaspitano em antihriscanski... iako sam ti zapravo zahvalan na tome, jer nema nista lepse nego kad dokazes neku poJentu! :D 

Prastaj... :1405_love:

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

mi smo se borili za neku svoju računicu.

Pa to je... ne valja biti sebican...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ana čarnojević рече

nikako.

valjda nam se negde upisalo a vi gledajte šta ćete. i gde će se upisivati vaše.

Blago vama, prebrinuste tu brigu... ne znam sta cemo mi da radimo...

Подели на овим сајтовима

Evo ja ti prastam sto si mi psovao majku i izvinjavam se sto sam se pravio da ne kapiram... moralo je tako jer je bilo neophodno da se vrlo jasno potcrtaju neke stvari. IMa raznih ljudi, a najvise ima bitanga, mrzitelja i gamadi koji svoju devijantnost maskiraju iza hristovog lika... Nazivaju se hriscanima a hriscanstvo im nije ni u oku ni u srcu i onda meni bude zao sto zloupotrebljavaju te lepe ideje za promociju svojih retardiranih stavova. POnekad kad se to desi na forumu ja ne mogu da se uzdrzim i krenem da trolujem kako bih probao da to ucinim sto ociglednijim... nekad mi uspe nekad ne. Sada je uspelo...
Nemas nikakav kredibilitet da na drugim temama uzimas ucesce i pricas bajke  o hristu i hriscanstvu kao personifikacijama ljubavi, jer si sam demonstrirao koliko su ti te ideje daleke. Ja sam mnogo dugo na forumu, mnoooogo duze  od tebe i stalno se prepiremo oko tih stvari (hriscanstvo u teoriji- hriscanstvo u praksi) pa mi uvek bude milo kad naidje neki padobranac koji lepo ilustruje sve ono sto ja pricam godinama, [emoji4] na tome sam ti zahvalan cak, jer dzaba vama pise bilo sta u svetim knjigama kad ti kao hriscanin dodjes i prva stvar koju uradis sa osobom sa kojom se ne slazes i koju ne poznajes jeste da joj psujes majku... to je em necivilizovano, em nevaspitano em antihriscanski... iako sam ti zapravo zahvalan na tome, jer nema nista lepse nego kad dokazes neku poJentu! [emoji3] 

Prastaj... :1405_love:

Bratac ne kapiram gde ti vide da ja tebi psujem majku.

Naseo si na svoju foru o kojoj upravo pricas.
Najlepse je kad coveku nabacis reci koje su dvosmislene i evo na kraju shvatis da je on odredio onaj los smisao tih reci.
Dalje koliko si ti na forumu a koliko ja ne mozes da odredis jer neznas.(Nisu ljudi uvek sa istim imenom, a cesto i zaborave nalog pa naprave drugi). Lepse je bilo sa pitas. Kada sam rekao skolski hteo sam da ti kazem da imam vise godina od tebe u generaciji tvoje mame i tate a ti si upravo radio onto meni pripisujes, vredjao, svo vreme si me nazivao pederom i vredjao. Tu si cak umesao i majku tvrdeci da sam peder iz njenog odeljenja. Tvoju majku ne poznajem ali sam u njenoj generaciji pa rekoh pozdravi je da zna kako te je vaspitala.

To sto ti kao smestas drugima na forumu se na kraju okrenulo protiv tebe.

I opet ne prestajes da vredjas vec sam i pored yoga izgleda za tebe bitanga,... samo zbog toga sto sam ti objasnjavao da treba da imas postovanje prema godinama ali dvosmislenim recenicama gde si ti izvlacio lose verzije. Svako vidi ono sto hoce.

Mislis da sam padobranac. Mozda i jesam a mozda sam mnogo duze na forumu od tebe ali jedno je sigurno i ako si u nekom slucaju duze si se pokazao da ti to nista ne znaci niti pomaze.

Niti mladicu mladost steti niti starcu starost koristi.

Nije problem za vredjanje.

Bilo kako bilo ja na kraju ipak rekoh prastajte. Sad bih trebao da odgovorim tvojim recima a to je odkud ti ideja da se tebi obracam ali nisam takav vec sam svima rekao pa i tebi a ti evo videsno sta sve naprica iz svojih crnih misli.

Sent from my SM-G7102 using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, JOCCCA рече

Bratac ne kapiram gde ti vide da ja tebi psujem majku.

Haha, ok... i ti mislis da je klaud na forum dosao direk sa akademije za sisanje vesala? :) ajde ne budali se nego stani iz aonoga sto si napisao... iako nisi napisao eksplicitno, seti se svojih reci "da imas nesto da mi kazes ali da nije hricanski"... pa boga mu poljubim zar ja da te podsecam da si pomislivši vec nacinio greh... covece! :D

PS. na forumu me apsolutno boli uvo ko koliko ima godina. Jedino sto me zanima je nick i stavovi. Sve drugo kod mene ovde ne igra nikakvu ulogu i ako ocekujes od mene da dobijes neko postovanje na osnovu godina, mnogo si se prevario jer, em me zabole em se postovanje stice a ne podrazumeva se, bajo moj... (ne bih ja sljivio 3% ni ove sa svestenickim cinovima al za to moye da se dobije banana pa ne ulaizm u rasprave sa njima)

I opet ne prestajes da vredjas vec sam i pored yoga izgleda za tebe bitanga

Eeeeee... pa kako to? Lepo je bilo dok si me nazivao cuskijom a posle ne valja kad tebe neko pocasti... ovaj svet je toliko nepravedan... 

svo vreme si me nazivao pederom i vredjao

Brate kakva drama... I ti si nazvao pederom momka koji je uradio dizajn zastave a kao hriscanin valjda mozes za toliko da izdrzis pravdu na svojim ledjima da i tebe neko naruga oanko kako ti rugas druge? Kako sejes tako zanjes? Primices platu po delima svojim? i tako to...

a ti evo videsno sta sve naprica iz svojih crnih misli.

Ma jasta... ja sam tolko crn da sam prosto mracan... ko neki mracnjak bozemeprosti :D

Dobro je da imamo vas svetionike... da imamo put koji cemo slediti ka svetlosti svi skupa...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Haha, ok... i ti mislis da je klaud na forum dosao direk sa akademije za sisanje vesala?

Nisam rekao ali ako jesi sta da radim.

Цитат

ajde ne budali se nego stani iz aonoga sto si napisao... iako nisi napisao eksplicitno, seti se svojih reci "da imas nesto da mi kazes ali da nije hricanski"... pa boga mu poljubim zar ja da te podsecam da si pomislivši vec nacinio greh... covece! :D

ako imas dve razlicite recenice ne znaci da se odnose na istu stvar.Toliko si iz srpskog valjda naucio.Vidim da te nervira kad ljudi ne pristaju da ih ti smestas u tvoje ogranicene okvire.

Цитат

PS. na forumu me apsolutno boli uvo ko koliko ima godina.

U redu je to.Kucnog vaspitanja malo ko ima.Nisam ni ocekivao.

Posto si "ubica vernickog smirenja" i ateista (znaci bogoborac jer atesiti kad se malo razlozi nisu nevernici vec bogoborci) mogu da kazem da odmah reaguju ljudi na takvu gordeljivu "titulu".

Цитат

Jedino sto me zanima je nick i stavovi. Sve drugo kod mene ovde ne igra nikakvu ulogu

Pre ce biti jasno da ti pokusavas da se postavis ovde iznad svih. I "titula" na to navodi.

Цитат

i ako ocekujes od mene da dobijes neko postovanje na osnovu godina, mnogo si se prevario jer, em me zabole em se postovanje stice a ne podrazumeva se, bajo moj... (ne bih ja sljivio 3% ni ove sa svestenickim cinovima al za to moye da se dobije banana pa ne ulaizm u rasprave sa njima)

Slazem se da se deo postovanja stice ali deo ipak ide sa godinama i iskustvom ako pa se tvoje godine ovde prepoznaju sto i jeste bio moj ukaz svo vreme.koga ti postujes me ne zanima,ne ocekujem od tebe postovanje ali racunam da znas sta je diskusija ali ipak se pokazujes da ti pokusavas da pricas a onda i mene smestis tamo gde ti hoces.Tipican atesita.Misli da sve zna i puca lako.

Цитат

Eeeeee... pa kako to? Lepo je bilo dok si me nazivao cuskijom a posle ne valja kad tebe neko pocasti... ovaj svet je toliko nepravedan...

Opet dvosmislena recenica.Pitao sam jel znas sta je cuskija a drugi su tui vise puta crtali neke stvari jer ne mozes ili ne zelis da shvatis.Pre ce biti i jedno i drugo.

Цитат

Brate kakva drama... I ti si nazvao pederom momka koji je uradio dizajn zastave a kao hriscanin valjda mozes za toliko da izdrzis pravdu na svojim ledjima da i tebe neko naruga oanko kako ti rugas druge? Kako sejes tako zanjes? Primices platu po delima svojim? i tako to...

Znaci priznajes da si me vredjao.

To sto sam prenosio iznet podatak o nekom ko je tema foruma je prenosenje iznetod a ne vredjanje.

Reci peder je revolt prema coveku koji cini greh i javno ga reklamira.Jasno mi je da neko moze da padne u bilo kakav greh ali ne i da ga reklamira.

Glavni problem sa njima i obicnim ljudima je sto obicni ne zele da se spavaca soba pedera reklamira.

Interesantno da ti kao ateista pokusavas da navodis po nesto o veri.Ali i to je pocetak ali i priznanje od tebe kao atesite da te reci priznajes kao verodostojne.Opet je to ono objasnjenje da su atesisti bogoborci a ne nevernici.

Цитат

Ma jasta... ja sam tolko crn da sam prosto mracan... ko neki mracnjak bozemeprosti :D

Dobro je da imamo vas svetionike... da imamo put koji cemo slediti ka svetlosti svi skupa...

Nisam rekao da sam svetionik.Opet postavljas tvoj sablon preko mene i bez mog pristanka a i daleko od mog misljenja.

Lepo je kada ipak priznajes da medju vernima (vernik je covek gresan a ne bezgresan,i on nikad ne restaje da raste,mera savrsenstva ne postoji,uz Boga je bezgranicna,stvar je sto covek nekad malo padne ali treba da nastavi dalje) trazis svetionike. Zalim sto to nisam ja.Nije mi problem da me nazoves ni bludnikom,ni lopovom,ni.... ali nevernikom ne pristajem.

Samo da te obavestim "ubico vernickog smirenja" ti vernici kojima navodno ubijas smirenje ipak imaju pokajanje pa imaju gde ati bolje razmisli gde ces glavu sakriti.

Iz svega navedenog shvatam da je gordost covekova velika pogotovo kada misli da je on najvisi. Shvatam da volis druge da deklarises onako kako tvoj um moze da sagleda (ograniceno ne zbog gluposti vec zbog nepoznanja) ali ja sam siguran da ces ti ipak progledati kada to Bog bude hteo.

Ne uzimam ja to tebi kao zlo vec kao nespoznaju,nepoznanje,neznanje jer bas ti koji hoce da se postave kao poznavaoci svega,ubice..., su oni koji shvataju svoju slabost i time zele da je pokriju.

Za kraj prekidam iza ove poruke sa komentarima na tvoje poruke. Mozes da pricas sta god hoces. To ce biti samo tvoje reci ali NIKAKO MOJE RECI ILI MOJE MISLJENJE.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Pa ne radi se  o "vama" nego o gradjanima srbije i drzavi u kojoj zive... Tih kojima je identitet  u Hristu, jedva da ima za jedan pun autobus...

Да имаш било какав осећај за било шта поштовао би оно из чега ти је држава настала. А наша су створили светитељи.

Али изгледа да ти заступаш неки курс у коме треба затирати све што се теби не свиђа, право си дете комунизма. Браво, покојни Владо Дапчевић би био поносан на тебе!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...