Jump to content

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ: Никада нећемо против Русије која је увек била наша подршка и нада (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 3/30/2017 at 16:31, Снежана рече

па могу ти рећи да и нисмо :) ...имам свакодневни контакт са Русима, њихова надобудност  (без икаквог основа, мере нема), али нису они криви, крива је наша "болесна русофилност" која им је дозволила такво понашање...па извините браћо, ал` ви сте дошли у "нашу кућу" и овде можете да будете само драги гости, газде сте код своје куће (ово је мој став)

Имају наши стари једну добру...Ако смо ми сестре, кесе нам нису сестре. 

E, ok. Sad samo primeniš isto to na naše prijatelje Nemce i komšije Hrvate, Slovence i ostale, kao i raznorazne Arape, Kineze, Induse i ostale, da bi te ljudi ovde shvatili kao objektivnu. 

Подели на овим сајтовима

On 3/30/2017 at 16:32, Милан Ракић рече

А бивало је и кад су хтели да нам помогну, ал су скотови овдашњи одбијали помоћ, јер су усвом комунарско лудилу мислили да ће победити... С300-"пијани" Јељцин...

Uh, prvi put da se složim i sa ovim administratorom. E kad ne padoh sad sa stolice...

Подели на овим сајтовима

On 30.3.2017. at 18:47, Grizzly Adams рече

А који интерес може да има велика сила да уђе у савез са пропалом државом у којој се једва преживљава?

Напротив!

Ти подцењујеш свој народ и државу тиме што мислиш да нам је једина могућност да скинемо гаће и покоримо се некој "великој сили". Ја верујем у свој народ, да је способан да сам себи створи бољи живот. Само треба да се ослободи тих заблуда и крене да ради.

А Брисел ће то да ти дозволи?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ivan Marković рече

Npr. toliko ih volim da u slobodno vreme čuvam ovce i slušam maorsku mjuzu.:ani_biggrin::sunce:I samo jedem novozelandsku ovčetinu koje su puni srBski megamarketi...

Ово је недопустиво, у посту смо ... :buba:

"У брату нам је спасеније", јадна ти мајка, ако ти је у мени спасеније.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, елТорнеро рече

Ово је недопустиво, у посту смо ... :buba:

А, ја то кад мрсим, иначе кад постим једем само новозеландски кромпир и шаргарепу.:ani_biggrin:А у паузама слушам новозеландске хорове "а капела":)))

Подели на овим сајтовима

@Ivan Marković

не знам пријатељу шта ти није јасно, и што ме цитираш све време? Причала сам (ако читаш пажљиво, и ако се ниси злонамерно накачио) о мом личном ставу, а тема су руси и наш однос пема њима.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ivan Marković рече

А, ја то кад мрсим, иначе кад постим једем само новозеландски кромпир и шаргарепу.:ani_biggrin:А у паузама слушам новозеландске хорове "а капела":)))

Добро, а да случајно не пишеш реч Руси са почетним малим словом, хоће то од новозеландског поврћа.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, елТорнеро рече

Добро, а да случајно не пишеш реч Руси са почетним малим словом, хоће то од новозеландског поврћа.

Најн:ani_biggrin:. То новозеландско поврће обично нема такав ефекат. Али зато некако обично оманем код следећих термина. "хрвати", "ватикан",,"немци" и слично. Шаламала:sunce:Ето, манта ми се од поста, па почо да лепим речи

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ivan Marković рече

Ето, манта ми се од поста

Гледам, јутрос у храму, гледам, ових дана на форуму, и видим, сви смо позвани, сви смо потребни, нико није сувишан. Боже, Благи Боже, отрезни нас Боже, помилуј нас Боже! Да ме убију ђаволи, да ме убију греси, то ћу још поднети, али како да поднесем да ме убија онај кога волим.? Оразуми нас Боже, док је времена.

Подели на овим сајтовима

Родна Србијо,
сестро Русије Велике
Kакав тешки крст
носиш ти на себи!
Под ударом хорде
немилосне и дивље
Ти си искрварила
у мучној борби…

Рођена Србијо,
ми са тобом страдамо
Љубљена сестро,
ми верујемо, као и ти,
И молимо се са тобом,
и тврдо верујемо,
Да Бог ће нам помоћи,
да понесемо своје крстове…Храбри се, трпи!
Бог је у правди, а не у сили,
И правду свету
опет ће показати Божанство:Христос беше на крсту, пострадао и био у гробу,
Али тамо је и показао Он
Правде тријумф!

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...