Jump to content

Осећам се управо овако! (фотографијом исказујем емоције)

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

СÑодна Ñлика

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@Јелена М. Мој покојни муж Љубомир (1971.-2016.) је сахрањен на Новом Гробљу. Сваки пут када долазим као да да видим да ме чека на врху стазе којом долазим. Тај гроб ми је постао нешто што је једино лично моје на свету, не знам како бих другачије описала ту везу него тако.

Скоро сам га сањала како ми каже - Е, сунце, шта ти је. Па ти и ако се поново удаш, ја могу и тако да живим са тобом....... :(( 

Заувек је остао лафчина. Цар.

Нека им је лака земља. 

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Milica Bajic рече

@Јелена М. Мој покојни муж Љубомир (1971.-2016.) је сахрањен на Новом Гробљу. Сваки пут када долазим као да да видим да ме чека на врху стазе којом долазим. Тај гроб ми је постао нешто што је једино лично моје на свету, не знам како бих другачије описала ту везу него тако.

Скоро сам га сањала како ми каже - Е, сунце, шта ти је. Па ти и ако се поново удаш, ја могу и тако да живим са тобом....... :(( 

Заувек је остао лафчина. Цар.

Нека им је лака земља. 

Хвала ти на овим речима!  Видим да делимо скоро исто искуство.

Верујем да су  " у месту светлом, у месту спокоја ...  где праведници почивају ..."   И  знам да су увек са нама.  Слава Богу!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...