Jump to content

Јелена М.

Члан
  • Број садржаја

    238
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Јелена М.

  1. У отпуности се слажем. Додала бих још нешто, т.ј. дајем предлог за нову тему. Парафразираћу један савет: КАКО ЛЕГАЛНО ОДБИТИ ВАКЦИНАЦИЈУ? 1. Немојте на силу одбити вакцинацију. Проучите претходно своја права. 2. Питајте лекара да ли се у вакцини налазе "MRC-5" или "WI-38", ћелије из абортираних фетуса; у колико је тако, имате право да одбијете. 3. Питајте да ли постоји могућност споредних дејстава на Ваш организам. Ако је одговор потврдан, не морате прихватити. МИ СМО ЉУДСКА БИЋА КОЈА ИМАЈУ СВОЈА ПРАВА И СЛОБОДУ ИЗБОРА.
  2. Драги и поштовани отац Момо нам је крстио децу у Котору, где смо летовали деценијама. Овоје био сусрет са њим у Београду у Кнез Михајловој, септембра 1997. године. Нека Вам је вечни покој, Оче!
  3. 06 | април | 2020 | Небојша DZONSON.WORDPRESS.COM 1 post published by Небојша on April 6, 2020
  4. HILJADE AMERIČKIH VOJNIKA SE UPRAVO ISKRCAVA ŠIROM EU! KORONAVIRUS ZA NJIH NIJE PRETNJA, KREĆU KA RUSIJI... Nešto se dešava, a mediji o ovome ćute! INFORMER.RS Dok su u Italiji naslovi, emisije i društveni mediji preplavljeni sada već globalnom temom „koronavirus", upravo sada 20.000...
  5. "Пази и поучавај се! Сада је за тебе време твоје обнове." Свети Теофан Затворник
  6. Пар преосталих комада освештаног колача.
  7. "Наше спасење је у нашим ближњима" ... Парастос, десетогодишњи, нашем драгом проти Миодрагу Миловановићу. Црква Покрова пресвете Богородице у Београду.
  8. „Чувајмо се од нељуди, али се још више чувајмо да и ми не постанемо нељуди.“

    Патријарх Павле

  9. Опет и опет, у миру, Господу се помолимо.
  10. Остало време живота свога у миру и покајању да проведемо од Господа молимо.
  11. Црква Преображења Господњег на Пашином Брду у Београду
×
×
  • Креирај ново...