Jump to content

Осећам се управо овако! (фотографијом исказујем емоције)

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

пре 15 минута, obi-wan рече

Isto i ja... samo, danas me nesto nije mucilo nista od toga, cak mi je bio vrlo prijatan dan...

Radujem se zbog tebe :sunce: 

• Радостан 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Лапис Лазули рече

Radujem se zbog tebe :sunce: 

Dobro, ali se ne radujem/o sto je tebi dan bio bzvz... a suvisno je da pitam zasto (kad vec pricamo).

Nego, drmni neki magnezijum i vitamin C, pa nadji neko opustanje. To bi trebalo da pomogne...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Dobro, ali se ne radujem/o sto je tebi dan bio bzvz... a suvisno je da pitam zasto (kad vec pricamo).

Nego, drmni neki magnezijum i vitamin C, pa nadji neko opustanje. To bi trebalo da pomogne...

Hvala na saosecanju i savetu <3 

Akatist Bogorodici brzopomocnici upravo pao i oma je mnogo bolje :sunce: sve drugo sam vec citav dan ispijala ...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

giphy.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja, sama na poslu, posla ko snega na Himalajima i sve je za odma i ja kao pocnem da radim i...

giphy.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...